Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam się odezwać do niego po spotkaniu "Co tam słychać?"

Polecane posty

Gość gość
Tylko jest mi przykro bo pierwszy to jest mężczyzna w tym okresie, który mi się spodobał. Interesują się mną osoby nie w moim typie a on mi spasował. Skoro napisał, że ma nadzieje, że się jeszcze spotkamy to jak będzie chciał to się odezwie też tak sądzicie? :)

Gość gość
Jak chcesz miec jasnosc zadzwon.Jak chcesz gdybac gdybaj.Lepiej wiedziec na czym sie stoi.Skoro i tak wam nie wyjdzie to co ci zalezy,na jego zdaniu.A jak telefon ma pomoc i wyjdzie to tym bardziej nie ma co sie zastanawiac i od godziny czy wiecej pytac o rady.

Gość gość
gość dziś [15:03 Odezwał się tego samego dnia zaraz po spotkaniu, że dziękuje za spotkanie i że było mu miło a drugi sms że ma nadzieję, że się jeszcze spotkamy :) Na drugi dzień ja napisałam wiadomość coś z piosenką i miłego dnia on odpisał zapytał się o coś co było na spotkaniu ja mu odpowiedziałam i już się więcej nie odezwał.

Gość gość
Może uznał mnie za "miłą" ?

Gość gość
No to kurde dziewczyno,na co czekasz dzwon.:DTeraz Twoj ruch dzwon i sie nie szczyp,bo moze cos pieknego ci sprzed nosa inna zaraz zawinie.

Gość gość
Jeszcze taka dziwna sytuacja bo po naszym spotkaniu na drugi dzień dodał takiego mema na portalu "Księżniczki nie robią kupy, ich g****o wchodzi w charakter" Dziwne to jak przeczytałam, nie sądzę by to mnie dotyczyło... Dziwne to

Gość gość
gość dziś Czemu tak sądzisz, że powinnam zadzwonić? Piszesz jako kobieta czy mężczyzna? :)

Gość gość
Tym bardziej bym zadzwonila.Wyglada na to,ze nie lubi ksiezniczek,a Twoje milczenie odczytuje ze czekasz na rycerza na bialym koniu.Zadzwon nie trac szansy na szczescie dziewczyno.

Gość gość
Jako kobieta,ktorej inna sprzed nosa zwinela fajnego faceta,bo nie byla ksiezniczka,tylko byla z tupetem i wiedziala czego chce.Pozdawiam

Gość gość
Ok dzwonię, chwila prawdy :)

Gość gość
Nie odbiera :(

Gość gość
Mogłam nie dzwonić teraz jestem zła na siebie.

Gość gość
Przestan,moze jest w pracy,nie slyszy,zajety bo auto prowadzi.Jak nie oddzwoni masz jasnosc.Nie zadreczaj sie,przynajmniej za jakis czas,nie bedziesz zalowac ze tego nie zrobilas.

Gość gość
Dobra zadzwoniłam, napisałam sms i koniec. Jak nie oddzwoni i nie odpisze to sprawa jest jasna :) Przynajmniej będę wiedziała o co chodzi.

Gość gość
A jak pierwszy raz do niego dzwonilas nie ma Cie w kontaktach,wyswietlil mu sie nieznany numer i zglupial.Nie zadreczaj sie dobre zrobilas,dowiesz sie na czym stoisz.

Gość gość
Dokladnie,prznajmniej za jakis czas nie bedziesz zalowala,ze tego nie zrobilas.Teraz pileczka jest po jego stronie.Nie drecz sie nie ma co.

Gość gość
moze facet zonaty jest? sprawdzilas go dokladnie?

Gość gość
gość dziś Pisaliśmy sms :) więc nawet jak mu się skasował numer to skojarzy po wiadomościach.

Gość gość
taki znudzony zona co to w necie szuka rozrywki?po 30 i kawaler? no niby sie zdarza

Gość gość
gość dziś Nie miałam jak, tylko mi mówił, że nie ma dzieci i ślubu ale może kłamać jeśli chodziło mu o jedno..

Gość gość
gość dziś Od roku jest sam. Może akurat tak u niego wyszło.

Gość gość
tacy tez wola smsy niz telefony,telefon bardziej jest niepokojacy niz sms,nie zebym go od razu skreslala,ale moze on ma zone?a szuka bab w necie dla sexu przgodnego,puszcza pioseneczki,prawi komplementy zeby wykorzystac na boku

Gość gość
badz ostrozna i sprobuj go sprawdzic,bo faceci czesto mowia to co kobiety chca uslyszec

Gość gość
gość dziś Też to wyczułam jak z nim rozmawiałam, ale wtedy myślałam, że może mi się wydaje ale widziałam to jak próbował zaimponować mi zarobkami i innymi, uciekały mu oczy czy taka mimika twarzy a nawet na pierwszym spotkaniu chciał się przytulać ale ja powiedziałam "nie" i może jeśli chodzi mu o jedno to po prostu nie chce mu się uganiać za jedną jak może dostać za darmo od łatwej.

Gość gość
szkoda ze wczesniej nie napisalas,ze cos wyczulas na spotkaniu i ze cos ci sie intuicyjnie nie podobalo odradzilabym ci od razu ten telefon,zaden normalny facet na pierwszym spotkaniu nie probuje przytulanek,moze to jakis zonaty fagas,ktory chce na boku latwego sexu

Gość gość
przeciez ci nie powie ze ma zone i dzieciaka,tylko taki bedzie kawalera zgrywal,a jak jasno dalas do zrozumienia NIE to wyczul ze z toba lato nie bedzie i temu sie nie odzywa daruj go sobie bo coraz bardziej wylania sie obraz kretacza,ktory chce cie do lozka zaciagnac na swoje piekne piosenki,oczka i zarobki

Gość gość
Autorko badz bardzo ostrozna.Powinnas zaufac instynktowi i jak cos sie nie podoba wiac.Ten facet nie jest z toba szczery.Nie podoba mi sie jego zachowanie.

Gość gość
Chyba trafiłam na faceta rozrywkowego. Powinno dać mi to jasno do zrozumienie jego teksty i zachowanie: 1. Dobrze mi z samotnością może dlatego, że za długo byłem sam. 2. Co chwile mi prawił komplementy... Czułam trochę nieszczerość, że mówi tak by dostać to po co przyjechał. 3. Chwalenie się zarobkami lub innymi rzeczami materialnymi. 4. Ta mimika twarzy- znam ją chwilowo widziałam w nim osobę, która na portalach też się umawia z naiwnymi dla zabawy. 5. Jest bardzo przystojny a jest sam też dziwne.

Gość gość
Zadko bogaty facet po 30 nie ma kobiety.Zadko kiedy szuka znajomosci w necie.Net daj mu anonimowosc.A anonimowosc daje poczucie bezkarnosci.Tak w skrocie.

Gość gość
6. Chciał się przytulać.