Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam się odezwać do niego po spotkaniu "Co tam słychać?"

Polecane posty

Gość gość
Szuka latwego sexu uwazaj.Szkoda ze szczerze wczesniej o tym wszystkim nie napisalas.Niebezpieczny typ mi sie jawi.Patrz zeby cie nie skrzywdzil,nie chodz z ni nigdzie sama do pokojow w hotelu lub gdzie indziej.Bardzo mi sie nie podoba co napisalas.Badz ostrozna,daje sobie lape uciac ze zadzwoni,albo smsa odpiwsze.A jak tak zrobi to juz bedziesz wiedziec czego chce.To jakis psychoata jest.

Gość gość
Bogaty,przystojny po 30 i szuka znajomosci w necie?:D Ojjjj Autorko.:D Sama chyba czujesz ze tu cos ostro capi.

Gość gość
Może powinnam ten portal usunąć, sami tam krętacze i nikogo nie można normalnego znaleźć, jak krętacze i co chcą łatwego seksu to zaś jakieś dziwne typy, myślałam że jedyny normalny. A walić go. Macie rację intuicję trzeba słuchać. Teraz mi otworzyło oczy na wiele spraw, ale ja specjalnie je przyćmiłam bo szczerze jego uroda mi zaćmiła to. Znajdę chłopaka w moim guście i normalnego, ale w realu a nie na takich portalach.

Gość
gość dziś taki znudzony zona co to w necie szuka rozrywki?po 30 i kawaler? no niby sie zdarza x nie przesadzajmy, znam pełno kawalerów około 30.;)

Gość gość
gość dziś No to mnie wystraszyłaś... Dobrze, że tam gdzie pojechaliśmy jego autem było dużo ludzi bo nie wiadomo co by mi zrobił, ale wydawał się normalny i że krzywdy by mi nie zrobił ale kto wie może naiwna jestem.

Gość
gość dziś Coraz bardziej mi sie nie podoba...:P Na razie nic nie rób moim zdaniem....ewentualnie jeden, krotki, niezobowiązujący sms za np 3-4 dni, chociaż jeśli sam sie nie odezwie to znając mnie machnęłabym ręką nawet gdyby mi sie spodobał, bo nie będę zabiegać o faceta-to oni maja to robić, a jak nie zabiega na początku to co będzie później? Musze czuć zainteresowanie i zaangażowanie wiec już na starcie, gdyby nawet później sie odezwał i tak by mnie zniechęcił.:)

Gość gość
Za późno, zadzwoniłam i wysłałam sms. Zniechęciłam się już do niego. Dobrze, że to zrobiłam bo przynajmniej wiem na czym stoję a poza tym niema już tego gdybania. On nie miał dobrych intencji w stosunku do mnie i dobrze, że tak się stało. Teraz nawet nie chcę by odpisywał lub dzwonił. Nie chcę się już z nim spotykać ani pisać.

Gość
gość dziś no i może rzeczywiście chciał głównie seksu, myślał że sie z nim prześpisz, bo jest taki och i ach,że chcesz tego co on- nie dostał i po prostu olał.:/

Gość gość
Nawet to, że jest mega przystojny poprzez jego charakter widzę teraz brzydotę. Czemu to schowałam w zakamarkach i otworzyło mi oczy dopiero jak zadzwoniłam? :)

Gość gość
Znam przystojnych co brzydzą ich łatwe kobiety a chcą stabilizacji a zdarzają się narcyzy co tylko bawić się chcą. Oby nie obudził się za późno jak uroda przeminie.

Gość
gość dziś poczekaj na odp może jest zajęty, miał jakieś ważne sprawy, nigdy nie wiadomo-widzę że jesteś tak emocjonalna jak ja, tylko u innych umiem podejść do czegoś na zimno.:P Ale jeśli masz takie przeczucia, że chcial cie tylko wykorzystać to posłuchaj intuicji.:)

Gość gość
Widocznie Bóg tak chciał, zawsze chroni mnie przed niebezpieczeństwem, pewnie nie chciał bym cierpiała bo to pewnie typ, który zdradza. Chyba Bóg jak każe czekać to na kogoś wyjątkowego z kim będę szczęśliwa. Tak chcę związku, prawdziwej miłości, ale nie z desperacji i nie z modelem a taki w moim guście i podobnym charakterze. Taki co mi się podoba, ale niekoniecznie wszystkim. Potwierdza się stereotyp, że bardzo przystojni mężczyźni nie szukają nikogo na poważnie, są zapatrzeni w siebie.

Gość gość
Czy odpisze czy nie to już mnie to wsio. Zapytałam się czy stosuje się do tego co mu zaproponowałam by zrobił a był tym zainteresowany, nie proponowałam mu spotkania ani nic, napisałam w formie koleżeńskiej do niego.