Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kwas hialuronowy na zmarszczki

Polecane posty

Gość gość

Jaką macie opinie na temat wypełniania zmarszczek kwasem hialuronowym?

Gość gość
Kwas hialuronowy to naturalny wypełniacz, podstawowy składnik skóry, utrzymuje właściwy poziom nawilżenia w skórze, oraz jędrność, dzięki utrzymywaniu włókien kolagenowych. Po wstrzyknięciu pod skórę zahamowany zostaje rozpad kolagenu, powstaje nowy kolagen co powoduje poprawę wyglądu skóry. Przeczytaj sobie tutaj: http://estivance.pl/zabiegi/dermatologia/kwas-hialuronowy/.

Gość gość
Kwasem hialuronowym warto, od razu lepiej się wygląda :-)

Gość gość
W bardzo sensownej cenie zrobisz wypełnienie zmarszczek kwasem hialuronowym w klinice urody i pięknej sylwetki na Bemowie. Bardzo fajna klinika.

Gość gość
Na zmarszczki najlepszy moim zdaniem jest botoks. Ja się bardzo bałam efektu maski i nienaturalnego wyglądu, ale w welldermie robią tzw Baby Botoks. To specjalna technika podawania toksyny botulinowej, chodzi o osiągnięcie naturalnego efektu. Priorytetem jest tutaj odświeżenie rysów twarzy, ale z zachowaniem mimiki.

Gość gość
Po co faszerować twarz i pompować w nią botoksy i kwasy. Wszyscy będziemy kiedyś starzy i pomarszczeni. Jak sie starzec to z godnością

Gość gość
Akurat kwas hialuronowy to jest naturalny składnik, którego z czasem ubywa i warto go sobie "pompować", aby poprawić kondycję skóry. Nie rozumiem świętego oburzenia na takie zabiegi, jak http://www.klinikasfera.pl/medycyna-estetyczna/45-mezoterapia - moim zdaniem dają naturalny efekt. Sama stosuję i jestem bardzo zadowolona :)

dokładnie zgadzam się z opinią wyżej akurat kwas hialuronowy jest naturalny i po pewnym czasie i tak się rozkłada ....ok ja nie mam zmarszczek, ale zastanawiam się nad powiększeniem ust i od koleżanki (która sobie zrobiła jakiś czas temu) wiem,że jest to naprawdę mega opcja, jeżeli ktoś jest niezadowolony ze swoich ust, ona zrobiła sobie w http://www.arsestetica.pl/ i wygląda naprawdę bardzo naturalnie i chwaliła sobie bardzo panią doktor za życzliwość oraz,że potrafi doradzić i wszystko super wytłumaczy

Gość gość
Polecam salon Saboro Premium Massage, tak jak nazwa wskazuje wykonują przeróżne masaże, ale poza tym, oferują także zabiegi kosmetyczne i z kosmetologii estetycznej- między innymi właśnie wypełnianie zmarszczek i modelowanie ust kwesem hialuronowym. Zajrzyj na ich stronkę www: http://masaz-katowice-saboro.pl/

Gość Marinta
Różnego typu zabiegi kosmetyczne wykonują również w http://jadoreinstytut.com/ . Możecie sprawdzić sobie ofertę tego gabinetu kosmetycznego. Zabiegi zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn. W tym miejscu z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie.

Gość gość
Zgadzam się z dziewczynami kilka postów wyżej - nie demonizujcie kwasu hialuronowego, to naturalna rzecz! A jeszcze gdy się trafi do takiego specjalisty, jak pan dr Krzysztof Migała z Kliniki Sfera, to już w ogóle można się czuć bezpiecznie, bo on zabiegi tego typu wykonuj***ardzo precyzyjnie i subtelnie, tak że efekt zawsze jest naturalny :) Wiem, bo robiłam u niego taki zabieg jak mezoterapia z kwasem hialuronowym i z efektów jestem przeszczęśliwa :) Tak że polecam http://klinikasfera.pl :)

Gość gość
Wg mnie super sprawa z tym wypełnieniem zmarszczek kwasem hialuronowym. Byłam w Salonie w Katowicach- ul. Dyrekcyjna 4/2. Z efektu byłam zadowolona od razu, teraz mijają trzy miesiące i efekt nadal taki sami, więc warto!

Gość gość
Kwas hialuronowy to naturalny wypełniacz, doskonale sprawdza się na zmarszczki. Ja bardzi lubie tez thermolifting Zaffiro. Moje sprawdzone miejsce to klinika Krajewski na Bukowińskiej.

Gość gość
Ja jestem zdecydowanie za modelowanim twarzy właśnie kwasem hialuronowym. To naturalny wypełniacz, dobrze tolerowany. Sam zabieg podania kwasu hialuronowego trwa kilka minut i nie wymaga znieczulenia, ponieważ nie należy do bolesnych. Efekt, czyli poprawę rysów twarzy, widać od razu. Twarz naprawdę wygląda młodziej.

Gość gość
Zgadzam się z przedmówczynią! Moim zdaniem efekty dużo, dużo lepsze niż w przypadku botoksu, no i jest to naturalny wypełniacz, a to też nie jest bez znaczenia! Robiłam mezoterapię u dra Migały w Klinice Sfera, o której już była tutaj mowa, i mogę potwierdzić, że tak pan doktor, jak i zabieg zasługują na polecenie. U mnie efekty były bardzo widoczne, ale subtelne, naturalne, to oczywiście już zasługa doświadczenia pana doktora i jego precyzji :)

Gość gość
Dobry zabieg, bo kwas hialuronowy jest naturalnym "wypełniaczem" właśnie. Można powiększać i modelować usta, modelować owal twarzy lub wypełniać doline łez. Tylko u dobrego lekarza trzeba robić. Ja chodziłam do dr Stycznia do kliniki urody i pięknej sylwetki i byłam zadowolona.

Uważam, że najlepszym sposobem pozbycia się zmarszczek na czole jest Botox, natomiast na zmarszczki nosowo wargowe jak najbardziej polecam kwas hialuronowy. Wiem z własnego doświadczenia, ponieważ dość długo borykałam się z problemem zmarszczek głębokich na czole jak również tych nosowo wargowych. Teraz mam spokój i pięć lat mniej w wyglądzie w metryce tyle samo co wcześniej :)Ja korzystałam z usług http://cziu.pl/ Z czystym sumieniem mogę polecić :) Pozdrawiam :)

Gość gość
Jak najbardziej jestem za! Efekt długo się utrzymuje i daje niesamowite poczucie komfortu. Musisz tylko uważać, żeby dobrze Ci go wykonali, bo w sieci można znaleźć mnóstwo informacji odnośnie tego, jak ktoś komuś spartaczył robotę. Ja polecam klinikę w której sama robiłam ten zabieg - Estivance w Warszawie.

Gość gość
Nie ma się co oszukiwać, każda z nas wcześniej czy później skorzysta z wypełniania zmarszczek, modelowania rysów twarzy itp. Zostanie tylko wybór odpowiedniego dla nas sposobu. Jestem już po 30 urodzinach i dla mnie jasne było, że muszę coś sobie poprawić, a twarz najbardziej rzuca się w oczy. Dr Agnieszka Bliżanowska w WellDerm doradziła mi modelowanie rysów twarzy kwasem hialuronowym, bo to był dla mnie najlepszy i najskuteczniejszy zabieg. Mówię wam, efekt końcowy rozwiewa wszelkie wcześniejsze wątpliwości:)

Gość gość
Kwas hialuronowy jest naturalnym wypełniaczem i po jakimś czasie ładnie się wchłania. Jest bezpieczny dla organizmu. No i świetnie wypełnia zmarszczki. Jak jesteś z Wawy, polecam ci salon panipani w Wilanowie. A w salonie zapytaj o dr. Franciszka Strzałkowskiego, jest świetny!

Gość gość
Bardzo fajna, dość naturalna metoda. Efekt jest widoczny praktycznie tego samego dnia, a przynajmniej ja widziałam. Też byłam w Klinice Krajewski, bardzo fajne miejsce.

Gość gość
Moim zdaniem wypełnianie zmarszczek kwasem hialuronowym to dobry wybór. Ja robiłam sobie dolinę łez w Welldermie i naprawdę twarz nabrała zupełnie nowego wyglądu. Wygląda na bardziej wypoczęto, spojrzenie nie jest takie zmęczone. Polecam!

Gość gość
Dziewczyny! Żadna z Was nie pisze ile ma lat, każda natomiast poleca i robi reklamę gabinetom, lekarzom itd. Wydaje mi się, że temat powinien podnosić nasze doznania po zabiegu, efekty, nasze odczucia i rady dla innych. Ja poddałam się takiemu zabiegowi a mam już 43 lata i był to taki pierwszy, poważniejszy zabieg na moją twarz. Zabieg przeprowadzał kosmetolog (pominę czy powinien to wykonywać, czy tylko lekarz). Miałam robione zmarszczki nosowo - wargowe i zmarszczkę między brwiami. I powiem jedno! Naprawdę warto! Po zabiegu twarz przez kilka dni była w tych miejscach lekko opuchnięta, ale od razu widać było wygładzenie się zmarszczek. Miałam lekki problem małego zasinienia w miejscu wstrzyknięcia kwasu, ale po dwóch dniach zniknął. Jestem już 6 m-cy po zabiegu a efekt widoczny jest dalej! Myślę, że warto w taki zabieg zainwestować zwłaszcza, że efekt naprawdę jest super!!! Pozdrawiam wszystkie niezdecydowane!!!

Gość gość
Dziewczyny chce sobie wyglądzic czoło i waham się pomiędzy: ostrzyknac się osoczem tzw lifting wampirzy. Czy nici ? A może tylko kwas? Z góry dziękuję za odpowiedź syl