Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Kwas hialuronowy na zmarszczki

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jak膮 macie opinie na temat wype艂niania zmarszczek kwasem hialuronowym?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Kwas hialuronowy to naturalny wype艂niacz, podstawowy sk艂adnik sk贸ry, utrzymuje w艂a艣ciwy poziom nawil偶enia w sk贸rze, oraz j臋drno艣膰, dzi臋ki utrzymywaniu w艂贸kien kolagenowych. Po wstrzykni臋ciu pod sk贸r臋 zahamowany zostaje rozpad kolagenu, powstaje nowy kolagen co powoduje popraw臋 wygl膮du sk贸ry. Przeczytaj sobie tutaj: http://estivance.pl/zabiegi/dermatologia/kwas-hialuronowy/.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kwasem hialuronowym warto, od razu lepiej si臋 wygl膮da :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W bardzo sensownej cenie zrobisz wype艂nienie zmarszczek kwasem hialuronowym w klinice urody i pi臋knej sylwetki na Bemowie. Bardzo fajna klinika.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na zmarszczki najlepszy moim zdaniem jest botoks. Ja si臋 bardzo ba艂am efektu maski i nienaturalnego wygl膮du, ale w welldermie robi膮 tzw Baby Botoks. To specjalna technika podawania toksyny botulinowej, chodzi o osi膮gni臋cie naturalnego efektu. Priorytetem jest tutaj od艣wie偶enie rys贸w twarzy, ale z zachowaniem mimiki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po co faszerowa膰 twarz i pompowa膰 w ni膮 botoksy i kwasy. Wszyscy b臋dziemy kiedy艣 starzy i pomarszczeni. Jak sie starzec to z godno艣ci膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Akurat kwas hialuronowy to jest naturalny sk艂adnik, kt贸rego z czasem ubywa i warto go sobie "pompowa膰", aby poprawi膰 kondycj臋 sk贸ry. Nie rozumiem 艣wi臋tego oburzenia na takie zabiegi, jak http://www.klinikasfera.pl/medycyna-estetyczna/45-mezoterapia - moim zdaniem daj膮 naturalny efekt. Sama stosuj臋 i jestem bardzo zadowolona :)

Udost臋pnij ten post

dok艂adnie zgadzam si臋 z opini膮 wy偶ej akurat kwas hialuronowy jest naturalny i po pewnym czasie i tak si臋 rozk艂ada ....ok ja nie mam zmarszczek, ale zastanawiam si臋 nad powi臋kszeniem ust i od kole偶anki (kt贸ra sobie zrobi艂a jaki艣 czas temu) wiem,偶e jest to naprawd臋 mega opcja, je偶eli kto艣 jest niezadowolony ze swoich ust, ona zrobi艂a sobie w http://www.arsestetica.pl/ i wygl膮da naprawd臋 bardzo naturalnie i chwali艂a sobie bardzo pani膮 doktor za 偶yczliwo艣膰 oraz,偶e potrafi doradzi膰 i wszystko super wyt艂umaczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam salon Saboro Premium Massage, tak jak nazwa wskazuje wykonuj膮 przer贸偶ne masa偶e, ale poza tym, oferuj膮 tak偶e zabiegi kosmetyczne i z kosmetologii estetycznej- mi臋dzy innymi w艂a艣nie wype艂nianie zmarszczek i modelowanie ust kwesem hialuronowym. Zajrzyj na ich stronk臋 www: http://masaz-katowice-saboro.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marinta
R贸偶nego typu zabiegi kosmetyczne wykonuj膮 r贸wnie偶 w http://jadoreinstytut.com/ . Mo偶ecie sprawdzi膰 sobie ofert臋 tego gabinetu kosmetycznego. Zabiegi zar贸wno dla kobiet jak i dla m臋偶czyzn. W tym miejscu z pewno艣ci膮 ka偶dy znajdzie co艣 dla siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam si臋 z dziewczynami kilka post贸w wy偶ej - nie demonizujcie kwasu hialuronowego, to naturalna rzecz! A jeszcze gdy si臋 trafi do takiego specjalisty, jak pan dr Krzysztof Miga艂a z Kliniki Sfera, to ju偶 w og贸le mo偶na si臋 czu膰 bezpiecznie, bo on zabiegi tego typu wykonuj***ardzo precyzyjnie i subtelnie, tak 偶e efekt zawsze jest naturalny :) Wiem, bo robi艂am u niego taki zabieg jak mezoterapia z kwasem hialuronowym i z efekt贸w jestem przeszcz臋艣liwa :) Tak 偶e polecam http://klinikasfera.pl :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wg mnie super sprawa z tym wype艂nieniem zmarszczek kwasem hialuronowym. By艂am w Salonie w Katowicach- ul. Dyrekcyjna 4/2. Z efektu by艂am zadowolona od razu, teraz mijaj膮 trzy miesi膮ce i efekt nadal taki sami, wi臋c warto!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kwas hialuronowy to naturalny wype艂niacz, doskonale sprawdza si臋 na zmarszczki. Ja bardzi lubie tez thermolifting Zaffiro. Moje sprawdzone miejsce to klinika Krajewski na Bukowi艅skiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem zdecydowanie za modelowanim twarzy w艂a艣nie kwasem hialuronowym. To naturalny wype艂niacz, dobrze tolerowany. Sam zabieg podania kwasu hialuronowego trwa kilka minut i nie wymaga znieczulenia, poniewa偶 nie nale偶y do bolesnych. Efekt, czyli popraw臋 rys贸w twarzy, wida膰 od razu. Twarz naprawd臋 wygl膮da m艂odziej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam si臋 z przedm贸wczyni膮! Moim zdaniem efekty du偶o, du偶o lepsze ni偶 w przypadku botoksu, no i jest to naturalny wype艂niacz, a to te偶 nie jest bez znaczenia! Robi艂am mezoterapi臋 u dra Miga艂y w Klinice Sfera, o kt贸rej ju偶 by艂a tutaj mowa, i mog臋 potwierdzi膰, 偶e tak pan doktor, jak i zabieg zas艂uguj膮 na polecenie. U mnie efekty by艂y bardzo widoczne, ale subtelne, naturalne, to oczywi艣cie ju偶 zas艂uga do艣wiadczenia pana doktora i jego precyzji :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobry zabieg, bo kwas hialuronowy jest naturalnym "wype艂niaczem" w艂a艣nie. Mo偶na powi臋ksza膰 i modelowa膰 usta, modelowa膰 owal twarzy lub wype艂nia膰 doline 艂ez. Tylko u dobrego lekarza trzeba robi膰. Ja chodzi艂am do dr Stycznia do kliniki urody i pi臋knej sylwetki i by艂am zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Uwa偶am, 偶e najlepszym sposobem pozbycia si臋 zmarszczek na czole jest Botox, natomiast na zmarszczki nosowo wargowe jak najbardziej polecam kwas hialuronowy. Wiem z w艂asnego do艣wiadczenia, poniewa偶 do艣膰 d艂ugo boryka艂am si臋 z problemem zmarszczek g艂臋bokich na czole jak r贸wnie偶 tych nosowo wargowych. Teraz mam spok贸j i pi臋膰 lat mniej w wygl膮dzie w metryce tyle samo co wcze艣niej :)Ja korzysta艂am z us艂ug http://cziu.pl/ Z czystym sumieniem mog臋 poleci膰 :) Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak najbardziej jestem za! Efekt d艂ugo si臋 utrzymuje i daje niesamowite poczucie komfortu. Musisz tylko uwa偶a膰, 偶eby dobrze Ci go wykonali, bo w sieci mo偶na znale藕膰 mn贸stwo informacji odno艣nie tego, jak kto艣 komu艣 spartaczy艂 robot臋. Ja polecam klinik臋 w kt贸rej sama robi艂am ten zabieg - Estivance w Warszawie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ma si臋 co oszukiwa膰, ka偶da z nas wcze艣niej czy p贸藕niej skorzysta z wype艂niania zmarszczek, modelowania rys贸w twarzy itp. Zostanie tylko wyb贸r odpowiedniego dla nas sposobu. Jestem ju偶 po 30 urodzinach i dla mnie jasne by艂o, 偶e musz臋 co艣 sobie poprawi膰, a twarz najbardziej rzuca si臋 w oczy. Dr Agnieszka Bli偶anowska w WellDerm doradzi艂a mi modelowanie rys贸w twarzy kwasem hialuronowym, bo to by艂 dla mnie najlepszy i najskuteczniejszy zabieg. M贸wi臋 wam, efekt ko艅cowy rozwiewa wszelkie wcze艣niejsze w膮tpliwo艣ci:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kwas hialuronowy jest naturalnym wype艂niaczem i po jakim艣 czasie 艂adnie si臋 wch艂ania. Jest bezpieczny dla organizmu. No i 艣wietnie wype艂nia zmarszczki. Jak jeste艣 z Wawy, polecam ci salon panipani w Wilanowie. A w salonie zapytaj o dr. Franciszka Strza艂kowskiego, jest 艣wietny!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo fajna, do艣膰 naturalna metoda. Efekt jest widoczny praktycznie tego samego dnia, a przynajmniej ja widzia艂am. Te偶 by艂am w Klinice Krajewski, bardzo fajne miejsce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moim zdaniem wype艂nianie zmarszczek kwasem hialuronowym to dobry wyb贸r. Ja robi艂am sobie dolin臋 艂ez w Welldermie i naprawd臋 twarz nabra艂a zupe艂nie nowego wygl膮du. Wygl膮da na bardziej wypocz臋to, spojrzenie nie jest takie zm臋czone. Polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny! 呕adna z Was nie pisze ile ma lat, ka偶da natomiast poleca i robi reklam臋 gabinetom, lekarzom itd. Wydaje mi si臋, 偶e temat powinien podnosi膰 nasze doznania po zabiegu, efekty, nasze odczucia i rady dla innych. Ja podda艂am si臋 takiemu zabiegowi a mam ju偶 43 lata i by艂 to taki pierwszy, powa偶niejszy zabieg na moj膮 twarz. Zabieg przeprowadza艂 kosmetolog (pomin臋 czy powinien to wykonywa膰, czy tylko lekarz). Mia艂am robione zmarszczki nosowo - wargowe i zmarszczk臋 mi臋dzy brwiami. I powiem jedno! Naprawd臋 warto! Po zabiegu twarz przez kilka dni by艂a w tych miejscach lekko opuchni臋ta, ale od razu wida膰 by艂o wyg艂adzenie si臋 zmarszczek. Mia艂am lekki problem ma艂ego zasinienia w miejscu wstrzykni臋cia kwasu, ale po dw贸ch dniach znikn膮艂. Jestem ju偶 6 m-cy po zabiegu a efekt widoczny jest dalej! My艣l臋, 偶e warto w taki zabieg zainwestowa膰 zw艂aszcza, 偶e efekt naprawd臋 jest super!!! Pozdrawiam wszystkie niezdecydowane!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny chce sobie wygl膮dzic czo艂o i waham si臋 pomi臋dzy: ostrzyknac si臋 osoczem tzw lifting wampirzy. Czy nici ? A mo偶e tylko kwas? Z g贸ry dzi臋kuj臋 za odpowied藕 syl

Udost臋pnij ten post