Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kwas hialuronowy na zmarszczki

Polecane posty

Gość gość
Właśnie weszłam na tę stronę Kliniki Krajewski i jestem coraz bardziej pozytywnie nastawiona na ten zabieg :)

Gość gość
Jeden zabieg z pewnością wystarczy :D Sama robiłam do tej pory tylko kwas hialuronowy w Team Beauty, bo po pierwszym zabiegu byłam zadowolona i widzę, że jak to działa to na razie mi wystarczy :)

Gość gość
Same reklamy...nie czytam dalej

Gość gość
Dziewczyny, mam blisko Klinikę Urody i Szczupłej Sylwetki. Był tam ktoś na zabiegach? Proszę o rzetelne opinie

Gość gość
Chodzi Ci o klinikę urody i pięknej sylwetki na Bolkowskiej, na Bemowie? Bardzo fajne miejsce! Polecam!

Gość gość
A jaki zabieg polecasz? Robią na Bolkowskiej karboksyterapię?

Gość gość
Polecam kwas hialuronowy wszystkim dziewczynom. Tylko uwaga unikać kremów - nie działają. Dobry efekt jest tylko po zabiegu w gabinecie.

Gość mirela9224
Kwas hialuronowy na zmarszczki to jedna z najlepszych i najskuteczniejszych metod na zmarszczki. Ja bardzo lubię ten zabieg i korzystam z niego, gdy tylko trzeba. Po pomoc zawsze udaję się do kliniki SCM estetic, która mieście się w Krakowie. Wykonują tam świetnie takie zabiegi.

Gość loenilka
Podoba mi się w tym to,ze jest to całkowicie naturalny preparat, który wystepuje w naszym organizmie.Tak więc ryzyko zrobienia sobie krzywdy w tym przypadku praktycznie nie istnieje. Polecam jednakże wybrac się do dobrego i doświadczonego gabinetu. Dzięki temu efekt usunięcia zmarszczek będzie lepszy. Jeśli ktoś z Was jest z Warszawy to sugeruję zapisać się tutaj: http://caelesti.pl/uslugi/medycyna-estetyczna/wypelnianie-zmarszczek/

Gość gość
Długo się zastanawiałam czym najlepiej wypełnić zmarszczki i mój wybór ostatecznie padł na kwas hialuronowy. Tym bardziej polecono mi go w salonie, do którego zawsze chodzę - Dental Studio. Jestem bardzo zadowolona z efektu, który jest widoczny, ale naturalny. Na pewno jeszcze powtórzę ten zabieg kiedy będzie taka potrzeba.

Gość gość
U mnie się świetnie sprawdził :) Aplikowany w ramach mezoterapii. Zabieg robił dr Migała w Klinice Sfera http://www.klinikasfera.pl/ - zdecydowanie polecam :)

Gość gość
Najlepeij jak taki zabieg wykonuje lekarz, potem nie musimy cierpieć jak ta pacjentka https://www.facebook.com/MedycynaEstetycznaDermaEstetic/videos/169252777288679/?comment_id=176648916549065&notif_id=1539373592356240&notif_t=feedback_reaction_generic Ja też robiłam zabieg na twarz u dr Piotra Sznelewskiego, perfekcyjnie wykonany bez żadnych skutków ubocznych.

Gość gość
Ja zauważyłam u koleżanki z pracy zmiane i właśnie polecała mi kwas zamiast botoksu więc się zgodziłam, byłam w klinice melitus w Warszawie u Pani Marii Noszczyk i cieszy mnie to, że po kwasie hialuronowym nie ma efektu maski, że wygląda sztucznie. cieszę się, że byłam na takim zabiegu, zobaczyłam jak to wygląda i na pewno wrócę.

Gość gość
Ja w Łodzi ostatnio robiłam w Frangipani Studio Urody i jestem bardzo zadowolona, pani lekarz bardzo sympatyczna

Gość czerwonamiska
Ile utrzymuje się w skórze?

Gość gość
a co to takiego? ja tam kwas hialuronowy miałam wstrzykiwany by pozbyć się zmarszczek w łódzkim Dermed u dr Doroty Żukowskiej, teraz sie zastanawiam nad zabiegiem liposukcji bo już mnie przytłacza to sadło na biodrach

Gość Emma Biernacka
A jedno pytanie. Czy wy wgl orientujecie się na jakich preparatach pracowali Wasi lekarze? Ja właśnie stoję przed wyborem 3 preparatów, z czego lekarz w szczególności polecał mi Restylane ze względu na to, że jest najszerzej przebadanym preparatem na rynku. A jak to u Was wyglądało ? ile sie utrzymywał efekt?

Gość gość
U mnie się fajnie sprawdziła mezoterapia igłowa z kwasem hialuronowym właśnie, efekt mnie w pełni zadowolił :) Zabieg robił dr Migała z Kliniki Sfera (http://www.klinikasfera.pl/), doświadczony lekarz medycyny estetycznej. Chętnie powtórzę na wiosnę :)

Gość ayuka1
Z tego, co wiem, to obecnie jest to najlepsza metoda wypełniania zmarszczek. Jest ona przede wszystkim nieinwazyjna. Oczywiście musi też być odpowiednio wykonany taki zabieg i byle kto nie powinien się za to zabierać. W Krakowie w centrum laseroterapii i medycyny estetycznej Neonia takimi zabiegami zajmuje się lekarz dermatolog. Uważam, że to bardzo dobre miejsce na tego typu zabiegi, a o samym zabiegu wypełniania kwasem hialuronowym poczytacie tu: https://neonia.com.pl/medycyna-estetyczna/kwas-hialuronowy/ .

Gość gość
Ja jestem zachwycona zabiegami mezoterapii igłowej. Po serii zabiegów moja skóra jest idealnie gładka i wreszcie zmarszczki przestały być widoczne :) Skóra jest cudownie nawilżona i wyraźnie młodsza :) Polecam! Mezoterapię igłową robiłam w Laser Delux w Łodzi :) https://www.laserdelux.pl/lodz/mezoterapia-iglowa u Pani Kasi. Warto!

Gość Amanda

W Olsztynie polecam Klinikę medycyny Estetycznej dr. Braczkowskiej. Zabiegi są wykonywane na najlepszym sprzęcie. W środku panuje bardzo mila atmosfera, pacjent/klient czuje się zaopiekowany, dopieszczony. Czas spędzony w klinice, uważam za swego rodzaju formę relaksu.

Gość basiakilksa

Kwas hialuronowy zadziałał i pozbyłam się wielu zmarszczek. Jestem wdzięczna doktorowi  www.piotrromanczuk.pl za profesjonalne podejście i wskazanie skutecznej metody. 

Gość basku1

kwas hialunorowy to bardzo fajnie wyjście z sytuacji.. też się na to zdecydowałam w Estetyce Day Spa w Piasecznie i nie żałuje bo moja twarz odmłodniała o kilka lat i stała się bardziej napięta, czego nie mogłam osiągnąć stosując kremy i inne kosmetyki pielęgnacyjne

Gość Karafka

Ja robiłam w beauty care tychy  i raz na jakiś czas będę musiała uzupełniać, ale efekt jest super!

Gość madzia

Restylane, moim zdaniem najlepszy ❤️

Jeśli nie wiesz na co się zdecydować, najlepiej udać się na konsultacje, gdzie lekarz doradzi Ci najlepsze rozwiązanie w Twoim przypadku. Mogę polecić Ci miejsce, w którym miałam wykonywanych kilka zabiegów i jestem bardzo zadowolona z efektów - http://www.karolinakopec.com/medycyna-estetyczna-wroclaw/ - korzystają tam wyłącznie z preparatów o potwierdzonej skuteczności i bezpieczeństwie, a każdy zabieg wykonuje lekarz z odpowiednimi kwalifikacjami i wieloletnim doświadczeniem. 

Gość IwonaWu
Dnia 30.06.2019 o 13:19, Gość madzia napisał:

Restylane, moim zdaniem najlepszy ❤️

Równiez uważam, ze jest najlepszy. Miałam nim wypełniane zmarszczki oraz powiększane usta. Fajny efekt i mega bezpieczny 😉