Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotkalyscie faceta ,któremu nie podobają sie wymalowane i skąpo ubrane kobiety?

Polecane posty

Gość gość

czy udalo sie wam spotkac takiego faceta? moim zdaniem kazdy facet marzy o zadbanej i atrakcyjnej wymalowanej oraz kobieco ubierającej sie lasce.. nie wierze by facet jakikolwiek lecial na taką hipiskę nieumalowaną i chodzącą w spodniach ciągle i nigdy w sukienkach.

Gość gość
Mi się takie nie podobają. Kobiecość to nie tylko cichy. Jak dziewczyna nie ma sukienki to się idzie razem z nią i pomaga wybrać coś normalnego, coś co zakrywa to co trzeba. Chętnie z taką bym pogadał :) Na tym forum to tylko opakowanie się liczy. Ciągle tematy o wyglądzie i wyglądzie a nikt nie zapyta o wartości moralne, zasady itd. Smutne.

Gość gość
jak siurek mi przelewa co miesiac 2000zl to kupuje same sukieneczki i chodze z pipocha na wierzchu. tak jak on lubi. coz, mnie nie stac na takie wydatki. ale p*******ic to sie lubie grupowo, dusza hipisa ze mnie nie wyjdzie nigdy :)

Gość gość
masz racje jako facet na same słowa które tu napisałaś pała staje, a jak komus się takie nie podobają to chyba idiota, pedał albo cnotka, kobieta powinna ociekać seksem, zmysłowioscia, nie mylic z wulgarnym wygladem