Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baron pancerny ma racje

bardzo mi sie podoba jak baron pancerny jepie lewakow :D

Polecane posty

Gość baron pancerny ma racje

Lewaki to najgorsze scierwa szmaciarze jepane zdrajcy narodu i ojczyzny dobrze pancerniak robi ze was masakruje wy gufna inijne judasze kurfa :D

Gość gość
brawo autor, polac mu.. brawo pancerny!!

Gość gość
brawo autor, polac mu.. brawo pancerny!!

Gość ja i pancerny mamy racje
bardzo szanuj***arona pancernego bo to oprocz mnie jedyny prawdziwy polak tu a wy kurfy lewackie do piet nam nie dorastacie idz tam chooyu i zadzwon na policje mam to w chooyu prawdziwi polacy kochaja polske i kibicuja polsce a nie jak wy zdrajcy spiertalajcie do unii won kurfa chooye

Gość gość
Fakt faktem, że baron ma dużo racji w tym co pisze.

Gość gość
Fakt faktem jest debilem i lubi 13 latki.

Gość gość
Dla pancernego lewakiem jest każdy, kto nie podziela jego poglądów, dlatego przypomina mi Don Kichota szarżującego na wiatraki. Trochę zabawny, trochę żałosny, trochę irytujący.

Gość gość
gość dziś W zupełności zgadzam się z tym opisem. Zaczyna mi być go szkoda, bo na punkcie lewactwa ma już jakąś obsesję. A tu typowego lewactwa nie ma. Są tylko trolle, które mają radochę, kiedy baron się wkurfia i wyzywa od lewaków.

Gość gość
Głupi,żałosny,wybluzgujący z gościa wyzwiska,kiedy wie, że nie ma sensownych argumentów w dyskusji-zauważcie-chowa się za gościa i każdy oponent jest wyzywany od odmóżdżonych lewaków przez niego,mierny w każdym aspekcie

Gość gość
Baron akurat nie pisze, że lewactwo odmóżdża ale ja to piszę :)

Gość gość
no nie pusze bo się zeszczał z rozpaczy-zamiast podziwu na kafeterii,jada po nim jak po burej suce,nie płacz,baron,każdy dzień ma swój koniec,jutro od nowa będziesz durne tematy zakładał o lewakach,tylko nie otwieraj u siebie lodówki,ok?:-D

Gość gość
Biorąc pod uwagę ilość wściekłych ataków na pancernego dochodzę do wniosku, że jeden pacerny umiał wk***wić całe stado lewaków :D BRAWO PANCERNY ! :D 🖐️ :D

Gość gość
biorąc pod uwagę, jaką polewę ma z pancernego to forum,brawo za pancerną głupotę:-D:-D,prawackie deeeeeebbbbbbiiiiiilllllleeeeee,oh,yeah:-D:-D:-D

Gość gość
21:50 Nie wysilaj sie bo ci zylka peknie. Obaj wiemy ze pancerny zmasakrowal lewactwo.

Gość gość
gość dziś Zacznijmy od tego, że na kafe nie ma lewactwa, a sam baron lewaka widział pewnie najwyżej w jakiejś prawicowej gazetce. Ot, trollują go, a biedaczyna się nakręca. Podstarzały mitoman pokroju misia1, aspirujący do mentorstwa. Już go tu ładnie podsumowano.

Gość gość
gość dziś gość dziś Zacznijmy od tego, że na kafe nie ma lewactwa,  x :D :D :D tu co 2 to wyznawca Petru-swetru i po a ty p********z ze tu nie ma lewactwa. Tu wiekszosc to lewactwo.

Gość gość
pancerny to smutny pedzio,biedny ch.OO.jek :-D :-D

Gość gość
tu co 2 to wyznawca Petru-swetru i po a ty p********z ze tu nie ma lewactwa. Tu wiekszosc to lewactwo. xxx Naprawdę? Musisz siedzieć tu prawie non stop, że taki zorientowany jesteś. I tak jak pancerny widzisz lewaka nawet tam, gdzie go nie ma. :D

Gość gość
Nie musze siedziec wystarczy poczytac lewaka shatyna i jemu podobnych. Lewak na lewaku lewakiem poganiany. Ty tez pewnie jestes jakims kodziarzem co to popiera multikulti ale udaje nielewaka co?

Gość gość
gość dziś :D Pudło, pancerna liżydupo, bo jestem tak samo przeciwko multilukti jak baron. Ba, kilka moich postów nazwał mądrymi. :P Po prostu nie popieram wszystkiego, o czym on pisze. I jak pisze. I że daje się podpuszczać zwykłym trollom. Ot i tyle, ale ty oczywiście wiesz lepiej, kim jestem i jakie mam poglądy. :D

Gość gość
spoko,nie unoś się tu wszyscy wiedza o wszystkich wszystko,zgadza się?