Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Nie wiem co czuje

Polecane posty

Gość gość

Mój związek trwa już dwa i pół roku . Są wzloty i upadki jak to czasem w nim bywa. Ten związek opiera się na terazniejszych planach które są niepowodzeniem jak wynajęcie mieszkania wyjazd do pracy za granice. Mój chłopak nie przyjeżdża do mnie twierdzi że nie ma czym albo.jak zwykle brak kasy. Teraz nie pracuje bo nie pojawiał się w pracy i został zwolniony. Jest pewien chłopak który dobrze go zna wie jaki jest i bardzo o mnie ubiega. Nawet był u mnie raz kiedy wracał do domu zamawiając sprawę w innym mieście zgodzilam się żeby wpadł do mnie bo co to takiego zaprosić kogoś na herbatę lub kawę. Niestety bardzo mu się podobam. Cały czas o mnie walczy zarabia bardzo dobrze więc o brak kasy nie miałabym się co z nim martwić . Jeśli mam być szczera to tak podoba mi się lubię z nim pisać czasem mamy wspólne tematy i wgl wiem że byłby dla mnie dobry . Bardzo kocham swojego chłopaka lecz wiem że z tym kolegą miałabym o wiele lepiej. Bo teraz to ja muszę martwić się o kasę żeby jechać do niego mieć na fajki albo coś a dobrze wie że nie pracuje. Jestem zagubiona. Nie wiem co mam robić. Rodzice mówią ze jestem naiwna że tam wgl jeżdżę jak taki fajny chłopak o mnie ubiega już tyle czasu. Ale to nie jest tak łatwo jak się wszystkim wydaje

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować