Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piszę list rozwodowy

Polecane posty

Gość gość

jako forme pożegania z mężem. Chce mu napisac co czuje a czego nie czuje, aby znał moje mysli. A mysle bardzo powaznie nad rozstaniem.

Gość gość
A dzieci macie? W jakim wieku?

Gość gość
A ja myślę, ze liczysz jeszcze na zwrot w sytuacji. Bo gdyby to był prawdziwy koniec, nie interesowałabyś się zasobami wiedzy męża o tym związku. Uważam, że jest ci źle, ale nie jesteś gotowa. Podświadomie chcesz go jeszcze zmusić do walki o związek.

Gość gość
Zgodzie sie z gościem wyżej. Liczysz na zmianę.Mialam to samo .Niby chciałam odejść,niby nie,az pękło wszystko i zlozylam pozew.

Gość gość
Chrzanisz. Skoro chcesz napisać list to znaczy, że w głębi duszy liczysz tylko na to, że to nim wstrząśnie i w cudowny sposób się zmieni. Teatralne gesty nigdy nie działają.

Gość gość
A ja chce naprawde odejsc i co tu napisac,

Gość gość
Facetów to raczej nie obchodzi albo tego nie rozumieją. No chyba że im zależy. A dlaczego chcesz odejść? Ja kiedyś też napisałam taki list, ale to w okresie związku przed ślubem i chyba rzeczywiście podświadomie chciałam, żeby mój facet o mnie zawalczył. I tak się stało, jesteśmy teraz małżeństwem 10 lat. Ale jeżeli u was jest beznadziejnie, to takim listem tylko się upokorzysz