Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studentka prostytutka swietnie zarabiajaca

Polecane posty

Gość gość

Wlasnie taka jestem, mam 1 spotkanie miesiecznie z gosciem w innym panstwie, placi mi 1200 funtow do koperty, do tego pieniadze na dojazd i na bilety drugie 200, a to juz w moim interesie w jakiej cenie kupie. do tego jezdze raz w mies na 5 dni do domu publicznego do innego panstwa, gdzie za taka charuwe wyciagam 15 000. Coprawda ciezko jest, ale to jest porzadny dom, ekskluzywny, nie ma syfu, g***tow, wymuszania itp. zbieram na cosm jeszcze do grudnia tak pociagne a pozniej jedynie bd sie umawiala tylko z tym panem.

Gość gość
wypiertalaj ALFONSIE szukający na kafe ofiar

Gość gość
Przecież kiedyś to już pisałaś...

Gość gość
Nie wiem co studiujesz, ortografię masz poniżej poziomu podstawówki. Chyba jednak musisz żyć z tego k***wstwa , bo z czego innego nie masz szans, powodzenia, pomysl tez o emeryturze.

Gość gość
A gdzie niby sa bledy ortograficzne ? Chodzi Ci o interpunkcje ? Na emeryture sb sama zbieram, nie licze na panstwo, zarabiam powyzej 22 tys miesiecznie, a na zycie wydaje max 700 zl. pieniazki sa na koncie i sb odpoczywaja :)

Gość gość
no i to jest rozwiazanie dla panow po 40 ktorzy mowia ze 30-latka to stare prochno i kijem by nie dotkneli.racja, juz lepsza k...wa byle mloda i piekna.zarabacie-macie kase zeby stworzyc idealny zwiazek