Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunon Szatyn

Bruno Shatyn

Polecane posty

Gość Brunon Szatyn

dzisiaj po raz kolejny czyli jakos 500 z rzędu postanowiłem poruszyc temat zamachu na polską demokracje i trybunał konstytucyjny bo po prostu nie mam zadnych innych "argumentów" w obronie dotychczasowego układu oprócz tego, ze nowy sie na noego zamachnął. nie pytajcie mnie co sądze o aferach co sądze o polityce co sądze o czymkoolwiek bo i tak bede tylko w kółko piertolił o trybunale

Gość gość
w mojej długoletniej karierze płatnego agitatora którą rozwijam wzorując sie nieudolnie na wspaniałych poprzednikach odnoszących triumfy w stystemach totalitarnych zawsze sprawdzała sie metoda "jak sie o czyms nie rozmawia to nie ma tematu" co poniekąd jest logiczne. dlatego apeluje do was: kosy na sztorc i bronić trybunału przed barbarzyńskimi hordami katolandu. trybunał karmi trybunał pierze trybunał jest jak matka i ojciec jak dziadek babcia i sasiadka. trybunał trybunał i jeszcze raz trybunał bez trybunału na nic wam marności tego swaiata takie jak sprawiedliwosc prawo pieniadze i bezpieczeństwo TYLKO TRYBUNAŁ, na który przypuszczonoo bezwzględny barbarzyński atak trwajacy juz kilka miesiecy moze zagearantowac wam demokracje!!!!! TRYBUNAŁ!!!!!!!!

Gość gość
a w przerwie stastystyki ogladalności stacji telewizyjnych żeby nie bylo ze jestem monotematyczny

Gość gość
trybunał jest tak demokratyczny ze bez niego nie ma demokracji. mozna wręcz powiedziec, ze ma monopol na demokracje. jak nie ma trybunału to nie ma demokracji i na odwrót. trybunał to król i cesarz demokracji. demokratyczny seniorat jedyne żródło prawdy, mądrosci, pluralizmu i wolności słowa. jak trybunał powie ze cośjest demokratyczne tzn kooorfa ze to jest demokratyczne a jak trybunał tego nie powie tzn ze nie jest chocby to było to samo.

Gość gość
dlatego jedynym sposobem obrony waszej wolności jest obrona trybunału bo to on wam mówi co wolno a czego nie wolno a także co jest a co nie jest zgodne z konstytucją wy juz takiej możliwości nie macie bo musicie słuchac trybunału. a trybunał wolność i demokracja sa obiektem sciekłego ataku wrogich sił pisowskiego imperializmu. podobno pisowski wrogi imperializm dopuścił sie zrzutu stonki na siedzin=be tryunału czyli jak widac metody imperialistów nie zmieniły sie od 50 lat:)

Gość gość
zrzucaja stonke szpieguja i niszczą z zazdrosci demokratyczne republiki .... i ich trybunały konstytucyjne. ten bezwzględny atak na zdobycze naszego demokratycznego społeczeństwa musi zostać potraktowany z cała surowościa na jaką zasługuje....Uczyłem sie na polskich kronikach filmowych tak samo jak komuchy które mi płacą:)

Gość gość
sram ci na ryj a nie spam ty komunistyczna gruba kooorfo. już jestes trupem dzifko. pakuj sie wypiertalaj albo zdychaj

Gość gość
i nie to zebym pokładał jakies nadzieje w pisie ale jak sie wkooorfie to sie tam kooorfa na te wasze kody komuchy przejade i was rospiertole kooorfy a róznye petru i inne sciery będa mi dożywotnio obciągały koootasa

Gość gość
zresztą im to bez róznicy bo to zawodowe l********gi.

Gość gość
dobranoc cwele

Gość gość
a ty kooorfa szatyn rygluj drzwi, stawiaj zasieki i kup jakiś spray na stonke ziemniaczaną bo jak cie łobuzie dopadne to ci kooorfo wygryze na zywca wnętrznosci

Gość brunia bunia
kocham Rzeplinskiego :)

Gość gość
nie będzie mi tu jakiś nietojepany umysłowo niespełniony ubek odbierał głosu koorfa i pokazywał kto jest waziejszy