Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bad boye nie są mi już tak potrzebni

Polecane posty

Gość gość

Mam 28 lat. Wyszumiałam sie. Chce teraz porządnego pana do wspólnego rodzenia dzieci. Zależy mi by był przy porodzie. Seks częsty? Lubie, ale nic nie obiecuje. Szukam kogoś kto zarobi na rodzinę. Niech służy mi i dzieciom.

Gość gość
To ja Murzyn

Gość gość
Dobre, dobre. Kwintesencja kobiety 21 wieku

Gość szybki banknot
gość dziś >> tylko debil weźmie zużytą babe co 100+ fiutów w sobie miała, imprezuj dalej, po co przestawać w wieku 28, za rogiem 30+ i zjazd w dół z najlepszych lat, ale takie durne obecne baby, mózgi wyprane doszczętnie

Gość gośćkobieta
Bad boye to dno. Ja lubię normalnych. I nie nie jestem taka okropna. Mam 31lat. Wyglądam na 23.

Gość gość
Co autorka ma do zaoferowania:)?

Gość afryka północna
28 to już padlina prawie, emerytura na karku i stare panienstwo, teraz na siłe szukanie jelenia, może na ciąże jakiegoś debila złapiesz, jak się da, żałosne te dzisiejsze panny. Ilu czarnych i ciapatych cie już przeleciało ??? Na trumne zbieraj nie na ślub w tym wieku.

Gość gość
Mam 28(prawie 29 w sumie) Nie jestem taka stara. Jestem kobietą lubie dobrze się ubrać. Facet niech zarobi i da. A ja co? Będę leżała i pachniała. To wy na siłę nam chcecie imponować i dlatego was doimy. Nie musiałoby tak być.

Gość gość
Argen spokojnie. Imponować, ale nie kasą itp. Wiesz ja nie jestem taka jak autorka. Autorka to chyba jakaś dobra frustratka bez obrazy.

Gość lekcja życia
gość dziś co za tępa płytka suka, ciekawe jak długo się jakiś debil da doić, bo przecież jak ma kase to takich jak ty może mieć codziennie, a nawet młodszych i ładniejszych, nie wygrasz nigdy na stałe

Gość Michał121212
Dlatego dziewice sa najlepsze. :)