Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

epixi

jaki wózek dla dziecka????

Polecane posty

Witam, jestem tu nowa i zdaje sobie sprawę, że pewnie temat był - ale nie umiem znaleźć konkretnej porady :) zatem powielam zapytanie. Pod koniec września będę mieć dzidziusia i potrzebuje lekki wózek/ kamienica 2 piętro/ mieszkam w dużym mieście wiec z reguły będę jeździć po "w miarę dobrych " chodnikach choć pewnie i do parku lasu czasem skocze. Nie wiem czy koła mają być pompowane - słyszałam, że są ciężkie. Zupełnie nie wiem na czym się skupić - dodam jedynie, że jestem osobą praktyczną i nie szukam kosmicznego wózka, super modnego ;) fundusze do 1500 - 2000 pln. Używany - nowy?? Może któraś z Mam mi pomoże :)

Gość gość
Nie zakładaj dwóch takich samych tematów. Niedawno dokonywałam podobnych wyborów, więc co nieco mogę powiedzieć. Za 1500/2000 to spokojnie kupisz fajne nowe wózki 3 w 1. Kółka zdecydowanie pompowane. Na Twoim miejscu wybrałabym się do sklepu stacjonarnego i obejrzała jakie wózki są dostepne, które są lekkie, wygodnie CI się prowadzi, które wizualnie CI sie podobają. Później możesz porównać ceny w internecie. Ja zdecydowałam się na http://allegro.pl/bebetto-2016-wozek-nico-plus-gondola-fotelik-3w1-i6050025374.html

Gość gość
wozki typu 3w1 z pompowanymi kolami sa najlepsze, ale niestety jak chcesz ten wozek wnosic na 2 pietro to odpada - najnizsza waga takiego wozka to 12-13kg, sam stelaz z kolami 8-9kg. do tego dochodzi dziecko.

dzieki za pomoc! a jak usunąć? bo niechcący założyłam dwa..:/

Gość gość
Ja i tak zdecydowalam się na model 3w1 na pompowanych kołach mimo mieszkania na 3 pietrze bez windy, trzymalam wózek w aucie a raczej stelaż, gondole zabieralam na górę, takie wózki na pewno są wygodniejsze jeżeli chodzi o spacery, ja mam model Branoecco.

Gość gość
Najlepiej wybrać 3w1 tak jak ja to zrobiłam . wybrałam polski wózek Anex Sport na kołach pompowanych skrętnych i bardzo dobrą amortyzacją. Gondolka spacerówka i fotelik samochodowy. Masz duży wybór kolorystyczny wiec dla najbardziej wymagających coś sie znajdzie. :)

Gość gość
Proponuje Ci tak jak koleżanka wcześniej. Anex Sport. Dobry wybór. Jest dosc lekki lekko sie prowadzi.

Gość gość
Napewno polecam aby koła były pompowane i skrętne to ułatwi mi prowadzenie wózka. Gondola aby była duża i wygodna spacerówka. Najlepiek 3w1 komplet to wtedy juz nic nie musisz sokupywać. My kupilismy Anexa model Sport i ma własnie te wszystkie praktyczne cechy. Zwracaj jeszcze uwage na kosz. Anex ma wizualnie bardzo mały zgrabny kosz na.zakupy a tak naprawde jest strasznie pakowny.

Gość gość
Ja nie kupiłam anex a bo drogi i przereklamowany wózek!

Gość gość
Polecam z całego serducha wózek który my używamy już od jakiegoś czasu . Polska firma Anex Sport. Sportowa amortyzacja i modny design gondoli i spacerówki super się komponuje . Duża torba i pojemny kosz na zakupy.

Gość gość
Nie słuchaj wypowiedzi, że Anex jest przereklamowany. To nieprawda, ja mam Anexa Sporta prawie rok i jest wart tych 2000. Szczeże warto, ładny, materiały jakościowo ok no i bardzo prosty w obsłudze:)

Gość gość
W 100% też polecę ci Anexa. Córeczka w ogóle nie płacze w wózku a dla mnie bardzo prosty w obsłudze i oto mi chodziło. Poza tym ładny:)

Gość gość
Do 2tys jak najbardziej polecam Anex Sport. Sama go użytkuje juz od 5 mies i wiem ze nie chciałabym innego wózka.

Gość gość
Spadaj juz z tym reklamowaniem anexa. Malo juz ci napisaly ze to wielkie goowno . Krzyws stelarze,problemy z kolami. Kupily i teraz zamiast uzywac wózka to bujają sie po serwisach. Jakby byl taki super to by nie trzebabylo tak na chama reklamować. Nie kupujcie tego szajsu.

Gość gość
Anex to badziewie

Gość gość
A co ty możesz o tym wózku wiedzieć jak pewnie najwyższa twoja półka cenowa to jakiś Camarello:) My sprzedajemy i Stokke i Boogaboo i Anexa . Uważam, że z polskich wózków Anex Cross króluje, przynajmniej u nas w wielkim salonie:) Jest piękny, że nie wspomnę o Sporcie bo to najlepsza klasyka.

Gość gość
Chyba nie jesteś mamą, bo ja używam Anexa dla swojego dziecka. Mało tego ,mój mąż sprzedaje wózki i on mi go doradził, proszę jak promujesz inną firmę daj spokój bo ja jestem zadowolona i nie chcę się z tobą sprzeczać. Polecam Mamusiom Anexa

Gość gość
Zgadzam się w pełni ,że wózek dobry bo używam go od roku i nie mam problemów z niczym. Raz smarował mi mąż koła i tyle. Jeżdzę nim dosłownie wszędzie i nigdy mnie nie zawiódł. Polecam Anexa

Gość gość
W tej cenie kupisz komplet 2w1 Anex Sport. Bedziesz na pewno zadowolona. Ja używam od prawie roku i nic nie reklamowałam bo nie miała takiej potrzeby. Kup nowy. Zawsze bedziesz miała pewność że jest czysty :)

Gość gość
Rzeczywiście Anexa jeździ dużo u mnie po osiedlu i mamy sobie chwalą .

Gość gość
Anexa warto zobaczyć bo dla mnie to najlepiej sprzedający się wózek w 2016 roku. Uważam, że też jest dobry jakościowo i prosty w obsłudze nie mówiąc o super wyglądzie. Dlatego go mamy kupowały

Gość gość
Używam Anexa i jestem bardzo zadowolona. Powiem ci , że jazda nim to przyjemność. Obejrzyj go sobie na żywo gdzieś w sklepie a na pewno wpadnie ci w oko

Gość gość
Właśnie obejrzałam i wygląda wyjątkowo tandetnie. Poza tym ma wszędzie opinie bardzo awaryjnego, psuje się po kilku miesiącach. Nie ma sensu inwestować w wózek, który nie posłuży długo.

Gość gość
Mutsy Evo! Piękny i dobrej jakości

Gość gość
Nikt cię spamerko nie nauczył, że nachalna reklama to antyreklama? A jeśli produkt jest reklamowany tak natarczywie, to znaczy że się nie sprzedaje i jest do niczego. Przestań śmiecić tym spamem, bo i tak nikt tego nie kupi.

Gość gość
Haha! Chodzi ci o "reklamę" mutsy czy anexa? Ja używam mutsy on 2 miesięcy i jestem zachwycona! Z poprzednim dzieckiem miałam inny wózek, kupiony wtedy jako designerska nowość - był fatalny! Dlatego teraz jestem zachwycona i w każdym temacie o wózkach mogę to napisać :) pozdrawiam!

Gość gość
Hello.a co myslicie o wozkach firmy Adamex? Rozne modele,podobny do anex

Gość gość
gość dziś Haha! Chodzi ci o "reklamę" mutsy czy anexa? x non stop spamuje Anex