Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuza1234

Staramy się o dzidzusia

Polecane posty

Gość Zuza1234

Witam! Staramy się o dziecko, drugi cykl, czekamy na @ a raczej jej brak. Zapraszam do rozmowy :-)

Gość Zuza1234
I co, nie ma nikogo? Może jest gdzieś już podobny temat, którego nie zauważyłam? Z tym, że jakiś aktualny :-)

Gość gość
my tez, godz. temu zalal mi krocze swoja ciepla sperma i rozkazal lezec i opierac nogi o sciane. no to leze i tu skrobie z komorki

Gość gość
musisz powielac tematy?

Gość Zuza1234
Właśnie zapytałam przecież, czy jest gdzieś podobny, bo niestety aktualnego nie widzę dla mam, które zaczynają się starać :-( pozdrawiam i czekam nadal :-)

Gość Zuza1234
Super, pół roku to nie tak długo :-) mam nadzieję, że też w tym czasie się zmieszczę :-)

Gość gość
ja też się staram od miesiąca, tylko na tyle to skąplikowane, bo karmie piersią. jak myślicie uda się?znacie takie przypadki? z pierwszym dzieckiem udało się za 2 razem :)

Gość Zuza1234
Moja teściowa karmiła piersią i zaszła w ciąże. Poza tym to nie chodzi o karmienie, tylko o to, że jak karmisz to możesz nie mieć okresu, czyli owulacji. Ale nigdy nie wiesz kiedy jest ten pierwszy raz, kiedy akurat możesz dostać :-)

Gość gość
no właśnie miesiączki jeszcze nie mam, mala ma 7 miesięcy, to mam nadzieje, że wszystko wróci do normy i się uda :)

Gość gość
Ja się staram 7 lat z przerwami eh

Gość Ola2626
hej dziewczyny, my z mężem również postanowiliśmy poszaleć tzn, nie chcemy się już ograniczać/zabezpieczać - stwierdziliśmy, co będzie. nie wyglądam na dzidziusia, nie analizuję, staram się być sobą, bez spiny. zobaczymy co z tego wyjdzie. mamy po 26 lat.

Gość gość
Ja właśnie mam @ i w tym cyklu ruszamy po 2 latach przerwy w staraniach.Łącznie od kiedy zaczęliśmy starania minęło 7 lat. Mam za sobą 3 ciąże, żadna nie zakończyła się szczęśliwie :( mam nadzieje, że teraz szybko się uda i szczęśliwie. Bo jestem wrakiem samej siebie z przed lat :( na początku starań byłam zupełnie inną osobą a teraz szkoda gadać czym się stałam.

Gość gość
Najpierw to slownik ortograficzny do reki . Dwa:wy naprawde ciemnogrod co uwaza,ze karmienie piersią wyklucza zajście w ciażę? Sorry,po ile lat wy macie i biologie w szkole mialyscie?!

Gość gość
Gość ostatni: co tu robisz? Krytykować nie tutaj, załóż osobny wątek :-)

Gość gość
Po co osobne watki?wystarczy wejść na niektóre i się załamac brakiem podstawowej wiedzy o fizjologii kobiety i ogolnym (nie)rozgarnieciu:(