Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komoda z Indonezji

Polecane posty

Gość gość

Poszukuję mebli z Indonezji - czy ktoś może zna jakiś sklep internetowy gdzie znajdę pewne meble w dobrej cenie?

Gość gość
O cześć, ja tez interesuje sie takimi meblami. Mogę polecić Ci sklep, w którym jak głównie kupuje takie meble http://www.baranga-decor.pl/szukaj/produkt/v49-komoda.html tutaj masz taką komodę przykładową - podoba się? :) Byłam też w Jankach pod Warszawa - tam też spory wybór mają

Gość gość
ale po co jechać do Janek jak w necie macie naprawdę fajny wybór mebli a tak naprawdę tam mają znacznie wyższe ceny za takie saem meble... są unikaty ale nic specjalnego jak dla mnie - byłem raz i drugi raz nie pojade - wole zamówić w internetowym sklepie. am ta komoda baaaaardzo ladna

Gość gość
no w sumie to macie rację. Taniej jest w internecie niż w takich lokalnych sklepach i może sobie wszystko przejrzeć - tej komody nie kupię raczej ale wybrałam inną - świetnie wygląda i raczej się na nią zdecyduję - już dzwoniłam do tego sklepu, mają na stanie od ręki -wysyłka w 24H :) fajnie

Gość gość
Ja mam u siebie w salonie takie meble z indonezji, stare ale jaree :) To jest świetny styl

Gość gość
Zamówiłem stolik i już mi doszedł - wszystko super, zamówienie kompletne takie jak na zdjęciach POLECAM

Gość gość
Ja u siebie mam bardzo podobn komodę w takim stylu i kupowałam w Warszawie w sklepie ale kosztowała 2 razy drożej... nie wiedziałam, że w necie tęż są takie sklepu i takie cudeńka można kupić zdecydowanie taniej

Gość gość
tak jest ze wszystkim że w necie jest 2 razy taniej

Gość gość
Zamówiłem komodę z drewna tekowego tutaj w tym sklepie Baranga Decor i dziś rano o 8 doszło - zapakowane było nieźle - aż ciężko odpakować :D ale wszystko super. Nic nie uszkodzone, komoda jak ze zdjęć.

Gość gość
Fajne meble można sobie zrobić samemu. Dobre materiały i akcesoria do samodzielnego montażu mebli można znaleźć w tym sklepie http://rudex.cze.pl/oferta/.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów