Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotek19letni

nie mam typowych marzen

Polecane posty

Gość Kotek19letni

O żonie Dzieciach O wrednych kobietach bez zainteresowań (ideał) Nie chce mieć auta Nie lubię sie chwalić Nie zazdroszczę nikomu Wiem, że to dziwne. Przepraszam, że nie wpisuje sie w schemat typowego Kowalskiego. Chłopaki w moim wieku już planują, że za kilka lat sie ożenią, bo nie chcą chodzić dziadkiem na wywiadówki. Ja wgl nie mam takich myśli. Ja uwielbiam piłkę nożną i kiedyś może założę jakiś amatorski klub. Jeśli będę miał kasę. Za wygrany mecz będę płacił piłkarzom 100 zł, a za remis 25.

Gość gość
i tak jesteś niewolnikiem swojej natury tak jak wszyscy ale w związku z tym że jesteś wycofany i bardzo zajęty sobą będziesz dodatkowo zniewolony w wymiarze kontaktów społecznych oraz materialnie bo będziesz miał kiepsko płatną pracę te typowe marzenia często bywają ratunkiem przed osuwaniem się w niedziałanie które przykrywa się światem fantazji być może to zupełnie nie twoja wina taki jesteś

Gość gość
przecież ja nigdzie nie sugeruję że jesteś bez wartości jesteś prawdopodobnie bez cech które umożliwiają osiągnięcie satysfakcji z życia siedzisz tu i pieprzysz trzy po trzy fantazjujesz ale nic nie robisz by te fantazje urzeczywistnić to oznacza frustrację frustracja to złość gorycz poczucie przegranej

Gość gość
to rób daj ci Boże żebyś coś dla siebie zrobił