Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w Namysłowie powstaje ogromne osiedle mieszkaniowe i dwa potężne zakłady pracy

Polecane posty

Gość gość

Jeden przetwórstwa spożywczego i jeden inny a od przyszłego roku ma nowa droga wokół Namysłowa powstać pewnie obwodnica w Namysłowie już mnóstwo osiedli mieszkaniowych powstało i mnóstwo domów jednorodzinnych czyli Magda namysłów nie jest dziurą tam dużo osób chce mieszkać bo gdyby nie chciało to by osiedli nie budowali jak budują to znaczy że ktoś je kupuje a VELUX SIĘ ROZBUDOWUJE NESTLE PLANUJE ROZBUDOWĘ DIEHL ZACZĄŁ SIĘ Z DWA TYGODNIE TEMU ROZBUDOWYWAĆ A TY MAGDA DALEJ TWIERDZISZ ŻE NAMYSŁÓW TO DZIURA? POWIEM CI JEDNO WYPCHAJ SIĘ TWOIMI DZIURAMI BO NA TYM PUNKCIE MASZ obsesje :(głupia idiotka z ciebie :P)

Gość gość
I opanuj się idiotko i skończ z tymi dziurami bo to żałosne udław sie tymi dziurami zdziro :D

Gość gość
namysłów to wypissdów i dziura i osiedle wielkości Ursynowa tego nie zmieni, a nie osiedle z 300 mieszkaniami czy ile tam tych nor powstaje

Gość gość
to są ładne nowoczesne osiedla mieszkaniowe takie nowoczesne jak w warszawie powstają ludzie chcą tam mieszkać i pracować i obwodnice będą od przyszłego roku budować i te dwa duże zakłady pracy powstaną a te wymienione sie rozbudowują a nestle planuje się rozbudować ile razy mam pisać że namysłów to nie dziura i zad***e tylko bardzo ładne czyste miłe i przyjemne miasto sto razy czystsze i spokojniejsze niż ta brudna zakorkowana warszawka gdzie śmierdzi spalinami i ciągle korki hałas i nic więcej zrozum tępa idiotko że namysłów nie jest dziurą ani wypissdowem tylko miastem na poziomie jakoś dużo osób tam chce mieszkać i ciągle nowi sie wprowadzają tymi twoimi dziurami to się szmato wypchaj bo nudna pusta i głupia jesteś i to jest załosne aż sie rzygać chce ty jesteś tak głupia ja przynajmniej pisze z sensem a ty? ty tylko potrafisz bluzgać obrażać i sie nabijać i to jedyne na co cie stać i lepiej skończ podstawówkę bo jej nie skończyłaś albo lepiej do szkoły specjalnej w namysłowie jest idealna dla ciebie szkoła specjalna

Gość gość
1. Namysłów to JEST dziura i tłumaczyli ci dlaczego setki razy. Nie ma tu znaczenia ilość zakładów produkcyjnych (takie się lokuje właśnie w dziurach gdzie ludzie będą się zabijać za beznadziejną, odmóżdżającą pracą na produkcji) odległość od większych miasti itp. Po prostu jesteś debilem i nie potrafisz przyjąć argumentów. Tu docieramy do pkt. 2 2. Jesteś mocno zaburzony psychicznie; masz jakieś natręctwa. Podejrzewam, że jesteś upośledzony w stopniu średnim 2. Nie wiem skąd ci się wzięła ta magda. Nie nazywam się tak

Gość gość
I szmato ile razy mam ci pisać że twoje zdanie sie nie liczy w żadnym stopniu bo nie znasz Namysłowa nigdy tam nie byłaś więc sie nie wypowiadaj i to że piszesz że Namysłów to dziura to nie znaczy że tak jest prawda jest taka że namysłów nie jest dziurą te twoje opinie to sobie możesz głęboko w doope wsadzić twierdzisz że to ja jestem nienormalny a na to wychodzi że to ty jesteś nienormalna i chora umysłowo i te opinie mówię po raz drugi sobie w doopsko śmierdzące wsadź bo po twoich wpisach i twoim poziomie dyskusji widać że jesteś chora umysłowo w Namysłowie jest szkoła specjalna właśnie dla takich jak ty tam cie nauczą rozsądku i skończ mi pierdolić bo sie rzygać chce albo jedź do Opola na wodociągową bo tam jest psychiatryk i nie pisz takich obraźliwych wpisów (uważaj bo sie poryczę) bo ci żyłka pęknie co za idiotka z ciebie zesrasz się tymi opiniami które są goofno warte i weź się do roboty ja przynajmniej pomagam moim rodzicom w firmie a ty? Siedzisz na bezrobotnej dupie albo jeśli masz prace to się opierdalasz i żałosna jesteś dziwie sie że tacy ludzie jak ty żyją na świecie :D

Gość gość
16:45 znowu swoje ile razy mam pisać że nigdy nie byłaś w namysłowie to sie nie wypowiadaj po drugie to ty jesteś nienormalna u nas są dobre warunki do zakładania firm nikt o prace sie nie bije i do dużych miast jest blisko wrocław 60 km opole 40 km w połowie drogi do wrocławia wjeżdża sie na droge ekspresową s8 z namysłowa do wrocławia w 40-45 minut można dojechać przecież to nie jest daleko i po trzecie nie lubie duzych miast smrodu spalin meneli tramwajów i korków twoje opinie są goofno warte namysłów to miasto tranzytowe

Gość gość
i jeszcze jedno odległość idiotko w xx wieku to nie problem bo są pociągi autobusy auta itd w namysłowie ogromna większość osób autem jeździ i do wrocka z namysłowa kilka razy dziennie można pojechać tylko że ja rzadko jeżdżę do wrocka bo nie mam potrzeby po trzecie a po czwarte ile razy mam ci pisać że twoje zdanie sie nie liczy bo nigdy nie byłaś w namysłowie zrozum namysłów ani opole nie są dziurami bo to fajne miasta a ty stul pysk

Gość gość
"w Namysłowie jest szkoła specjalna właśnie dla takich jak ty tam cie nauczą rozsądku i skończ mi pie**olić bo sie rzygać chce albo jedź do Opola na wodociągową bo tam jest psychiatry" jak sądzę jest to szkoła którą ty właśnie skończyłeś, a na wodociągowej jest twój drugi dom, gdzie cię rodzice od czas do czasu do "zielonej szkoły" wysyłają :D masz naprawdę solidnie nasrane we łbie, a dopełnia tego fakt, że z powodu upośledzenia masz rentę i nie pracujesz to i z nudów ci się do reszty we łbie miesza

Gość gość
17 :14 ja chodziłem do technikum na technik obsługi turystycznej

Gość gość
PS nigdy nie byłem w szkole specjalnej i to ty jesteś chora bo masz obsesje na punkcie dziur i ty wszędzie dziury widzisz :D

Gość gość
Magda ty mieszkasz w warszawie? Na Ursynowie? Warszawa ma powierzchnię 517 km kwadratowych i ma 30 km długości z północy na południe a ze wschodu na zachód 28 km w linii prostej ja do Namysłowa mam 15 km czyli tyle ile mniej więcej jest z Ursynowa do śródmieścia (śródmieścia środkowego (pałac kultury starówka (nie południowego :)

Gość gość
Włochy to dzielnica miasta stołecznego warszawy oraz Włochy to wieś w województwie opolskim w powiecie namysłowskim w gminie Domaszowice niedaleko Namysłowa jest też wieś Paryż z przysiółkiem żaba Włochy są 2 km od mojej miejscowości również dwa km od mojej miejscowości jest przysiółek do wsi woskowice górne o nazwie świbno Woskowice górne są jeszcze w gminie domaszowice a woskowice małe w gminie Namysłów 2 km od woskowic górnych i 4 km od Mojej miejscowości

Gość gość
w gminie namysłów są obok siebie nie łączą się ale są na odległości około 2 km od siebie dwie wsie o takiej samej nazwie igłowice oraz igłowice nieraz trudno odróżnić o które igłowice chodzi w gminie domaszowice jest też wieś strzelce co ma około 5 km długości zalesie gdzie jest ferma pol zalesie i biogazownia około 3 km od namysłowa jest wieś łączany wymieniłem tylko wybrane miejscowości

Gość gość
Obok jednych i drugich Igłowic są woskowice małe oraz bukowa śląska a MICHALICE JÓZEFKÓW SĄ NAD ZALEWEM MICHALICKIM W GMINIE NAMYSŁÓW SĄ TEŻ KOWALOWICE OBJAZDA LIGOTKA LIGOTA KSIĄŻĘCA GŁUSZYNA SMARCHOWICE ŚLĄSKIE NOWE SMARCHOWICE (N .SMARCH. Z PRZYSIÓŁKIEM HAŁDERZE są też smarchowice śląskie i jakieś jeszcze inne Przeczów Pawłowice Ziemiełowice itd . W powiecie namysłowskim w gminie wilków jest farma wiatrowa w gminie wilków jest też wieś Pągów Wojciechów itd przecież nie będę wszystkich wymieniać bo nie znam wszystkich a nawet połowy zobacz sobie te miejscowości na mapach Google

Gość gość
moja wieś zaczyna się na literę p ale nazwy nie zdradzę bo tam przyjedziesz

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Poza większymi miastami jak Warszawa Wrocław Poznań itp... a reszta to w większości zacofane miasta trąci sredniowieczem

Gość gość
Nie prawda gościu z godziny 20:37

Gość gość
Up

Gość gość
Odp

Gość gość
Isz

Gość gość
Już

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Gość od homocwela Polkowskie to wieś w województwie opolskim w powiecie namysłowskim w gminie domaszowice 15 km od miasta Namysłów i to gościu od homocwela jest moja wieś na literę P Kędzierzyn-Koźle to miasto w województwie opolskim w powiecie Kędzierzyńsko - kozielskim ma 58 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne OK Kluczbork to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie kluczborskim ma 23 tysiące mieszkańców i tablice rejestracyjne OKL Ares to mój pies i zrozum że Ares codziennie przez większość dnia biega luzem ma wodę budę jedzenie ciepło itd zrozum to głupku... Ja Mateusz kołbuc ci to mówię...

Gość gość
Up

Gość gość
Up