Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do panow. Jestem dumna z mojego chłopaka bo

Polecane posty

Gość gość

ma na szyji i brzuchu wielka plamę poparzeniowa bo kiedys wylal na siebie wrzątek z czajnika za dzieciaka a mimo to nie przejmuje sie tym. Cieszy sie życiem, jest odważny, chodzi normalnie ma basen i nie boi się zagadać do dziewczyny (w tym przypadku zagadal do mnie). Akceptuje siebie takim jakim jest. Ujal mnie tym. Dlaczego o nim pisze? Ponieważ jak czytam tutaj posty to widze jak wielu mężczyzn ma kompleksy, przejmują sie tym ze nie sa bogaci, lysieja, czy nie maja 180cm wzrostu.. Naprawde liczy sie dovra gadka. Chłopcy wierzcie w siebie a znajdziecie milosc jak i mij ukochany znalazł.

Gość gość
Nie poddawajcie sie mimo wszystko. Gdyby moj chłopak byl inny siedzialby w domu i sie zamartwial swoim wyglądem a on miał kilka dziewczyn przede mna, nie wstydził sie siebie, nie poddawal sie. Nie siedzcie w domu, nie przejmujcie kompleksami tylko dzialajcie a na pewno znajdziecie kobietę dla siebie:)

Gość gość
Wreszcie jakiś normalny temat :)

Gość gość
Dziekuje:) tak tylko chciałam was zmotywować i powiedziec, ze liczy się wasza pewność siebie i wiara w to, ze jesteście super bo co myślicie o sobie to widza inni:)

Gość gość
pewnie Cię nikt inny nie chciał to wzięłaś jego - proste. Oczywiście zaprzeczysz - proste. Żadna atrakcyjna kobieta która ma X adoratorów nie wybierze takiego gościa z defektami- też proste.

Gość gość
Tak się składa, ze mialam adoratorów ale on mi po prostu odpowiadal. Z reszta kazdy ma jakis defekt- jak nie w wyglądzie to w charakterze

Gość liverpooll
Fajny motywacyjny post i jak zawsze znajdzie sie jakis debil ktory poszuka dziury w całym i bedzie wiedział lepiej. Duzo szczęścia do was, autorko ;)

Gość gość
Moj facet ma zeza :P i kto to przebije teraz ? :D

Gość gość
ide na siebie wylać wrzątek...

Gość gość
Sorry ale zabrzmiało to jakbyś jakiemuś kalece łaskę robiła że obdarzyłaś go miłością.

Gość gość
gość dziś 99% kobiet skreśla mężczyzn z byle powodu i to błahego. Większość kobiet oczekuje modela do związku i to bogatego

Gość gość
gość dziś Dzięki za słowa otuchy

Gość gość
Gosc 23:16 Nieprawda. Po prostu postanowiłam się odezwać kiedy zobaczyłam te posty pełne smutku mezczyzn, ktorzy maja mnostwo kompleksow i którzy uważają, że już nie mają szansy na kobietę jeśli są np niscy, grubsi, łysiejący czy mają (według nich) jakąś wadę inną. Chciałam podać swój związek za przykład, że mężczyzna nie wyglądający jak model swoim pozytywnym podejściem do życia oraz odwagą potrafi zdobywać kobiety. Tyczy się to również kobiet, trzeba wierzyć w siebie i nie zamykać się na ludzi.

Gość gość
Od lenistwa ludziom przychodzą głupoty do głowy, przestają w siebie wierzyć itp. Facet musi miec cos do roboty, jakies obowiązki, prace. Jak tego nie ma to facet głupieje. Obecna cywilizacja to jakiś chory system. Wystarczy spojrzeć co się promuje w mediach i pokazuje w tv. Sam fałsz i głupoty. Są ludzie którzy przyjmują te rzeczy jako społeczne normy przez co normalni ludzie są poszkodowani przez takich ludzi. Wyśmiewa się ich, olewa, traktuje jak kogoś gorszego,uważa się za mniej interesującego bo jest inny niż te ideały w telewizji. Karze nam się gonić za tymi ideałami by czuć się akceptowanym, ale nie każdy ma siłę by się przeciwstawić więc albo ulega albo się poddaje, a potem obojętnieje. Wydaje mi się że w obecnych czasach trudno jest kochać bliźniego, a zamiast tego się go dobija.

Gość gość
Moze jestem troche za ostry, ale chodzi mi o to że człowiek nie kochany obojętnieje, traci wiarę w siebie i przestaje mu zależeć. Stąd smutki na tym forum. A jak nie ma co robic to glupieje a potem wypisuje swoje żale i smutki na forum non stop dzień w dzień.

Gość gość84_prawdziwy
Ludzie przeważnie nie są sami dlatego, że są za niscy czy za grubi. Są sami, bo są mało interesujący jako ludzie. Autorka wspomniała o dobrej gadce. Ok, tylko, że to jest raczej skutek (interesującego wnętrza) niż przyczyna.

Gość gość
autorko a oprocz tego poparzenia jest przystojny, w sensie wysoki i fajnie zbudowany?

Gość gość
Prowo 0/10

Gość gość
Jeżeli to też jest prowo, to gdzie jest normalny, realny świat?? A nawet jeśli prowo, to bardzo prawdopodobne, bo ludzie się kochają POMIMO wad, defektów, choròb, które są przypisane do rodzaju ludzkiego. Mój Profesor od kilkudziesięciu lat zmaga się z łuszczycą, bardzo rozległą na ciele. Jest super profesorem, mężem i dziadkiem. By kochać i być kochanym, trzeba mieć poukładane we własnej głowie i psychice.

Gość gość
Moze i niekochany głupieje, aczkolwiek moj mezczyzna sporo przeszedl, dwa razy zostal zdradzony. Tez mogl stracic wiare w kobiety, ale on nie. Do końca wierzył, że znajdzie kogos kto go pokocha i będzie mu wierny. gość dziś Masz 100% racji! Teraz media i internet promuja sztuczne ideały przez co człowiek traci wiare w siebie i wmawia sobie,że jest beznadziejny, paranoja

Gość gość
*BLE BLE* Facjate ma przecietna taka, podobny troche do Rufusa Sewella

Gość gość
Gratuluję Ci i życzę Wam szczęscia:)

Gość gość
dziękuję ;)

Gość gość
gość dziś Nie media tylko kobiety wymagania mają z kosmosu

Gość gość
A faceci przez media maja takie wymagania

Gość gość
Przez media? To znaczy że są mięczakami, podanymi na reklamy i manipulacje. Prawdziwy mężczyzna wie kim jest, czego chce, i zna swoją wartość.

Gość prawik29
Dzięki autorko za post ale tylko cześć prawdy, większość facetów nie odnoszących sukcesu z kobietami ma po prostu zy****y charakter a mankamenty w urodzie traktują jako wytłumaczenie tego stanu. Ja przykładowo nie mam problemów z wyglądem, jestem wysoki dobrze zbudowany, widzę że podobam się dziewczynom wizualnie, co z tego jeśli nie mam tej tej gadki, luzu, przebojowości, spontaniczności. Nie mam o czym gadać z ludźmi a z kobietami w szczególności, do tego widać po mnie stres i zdenerwowanie. I co mam z tym zrobić? Taki typ po prostu i niezły wygląd tu niewiele pomoże. Trzeba się pogodzić ze swoim loserstwem i samotnością, albo czekać na jakąś desperatkę i związać się na zasadzie "z braku laku dobry kit".

Gość gość
Fakt jest taki że większość kobiet zignorowałaby faceta który ma taki defekt jak facet autorki. Kobiety zwłaszcza te młode znacznie większą wagę przywiązują do wyglądu niż mężczyźni i jakikolwiek widoczny defekt skreśla faceta raz na zawsze.