Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet po 30stce

Jakiego faceta szukają kobiety po 30stce?

Polecane posty

Gość gość
I co powiecie Nie pije nie palę nie walę Jest praca , saoszczednosci (30 tys niewiele ale na czarna godzine jest) Mam prawojazdy ale brak samochodu zostal sprzedany bo mi jest niepotrzebny , potrzebuje biore z pracy lub pożyczam Uczuciowy, skromny niewywyszający sie . Uprzejmy, brak brzucha :-) piwa też nie lubię Uczynny, pomagam wszystkim, ma swoje zainteresowania Znam wiele osob znanych ale sie nie przyznaję bo dla mnie toszczyt obciachu chwalić sie znajomymi Brak FB - dla jednych nie istniejesz dla mnie FB publiczny szczyt obciachu Pol przystojny a moze nie ale do zaakceptowania Dlaczego nie mam żony, kobiety ? Moge napisac jezeli któraś z was Chce sie dowiedziec. czy taki facet nadaje sie na męża :-)

gość 2016.06.30 Zbyt sceptycznie podchodzisz do tego tematu. Wg mnie jest trochę takich ale problemem może być odnalezienie się.

Gość gość
Takiego jak przed 30 :). Rozsądnego, dojrzałego, dobrego, odpowiedzialnego, z którym można budować stabilny związek i tworzyć rodzinę. Inne cechy są "w pakiecie" i zależą od osobowości :). Ona chce wiedzieć, że może na niego liczyć. Pytanie jest zupełnie inne: czy kobieta - niezależnie od wieku - chce być w związku. Jeśli chce, to takiego, z którym można ten związek tworzyć. Jeśli tylko się bawimy, "nie chcę się wiązać", nie mam ochoty na zobowiązania, to z żadnej strony tego związku zbudować się nie da.

Gość gość
gość 2016.06.16 Rynek matrymonialny 30stek jest swoistym fenomenem. Bo zainteresowanie pań po 30 jest kiepskie w jakieś rozsądnej różnicy wiekowej, a za tym zamiast isć jakaś korekta w rozluźnieniu wymagań czy bycia bardziej otwartym to idzie to zupełnie w drugą stronę i lista wymagań rośnie na progu tak, że tych niedobitków zainteresowanych eliminują na starcie. Fascynujące to jest w swoim braku logiki, którą gosc wyzej zauważył. Naprawdę. x Haha to jest bardzo logiczne... właśnie młodsze kobiety, bez doświadczenia życiowego przymykają oko na pewne wady faceta, a jak już jest chemia, to w ogóle zaślepione. Taka po 30-stce już wie, że samymi motylkami w brzuchu się nie żyje i będzie zwracała uwagę, czy facet odpowiedzialny, pracowity, czy szanuje kobiety, a nie tylko kwiatki kupi na pokaz. Poza ty 3-stki mają za sobą nieudane związki i wiedzą, że lepiej być samemu, niż się męczyć z nieodpowiednią osobą.

Gość BlondHairBlueEyes
Ja mam tylko takie wymagania: - wysoki brunet typ urody południowca (185-190cm) - nie nadużywa alkoholu i nie palący - lubiący uprawiać sport (bo sama biegam i jeżdże rowerem ) To wszystko.Mam wygórowane wymagania? Raczej nie.

Gość gość
2016.07.02 gosc z dn.20;23 Problem w tym ,ze takiego jak ja bym chciała ,jest takich facetów jak ziarenko w morzu piasku a jeszcze trzeba się zakochać i to obopólnie.

Gość gość
BlondHairBlueEyes 2016.07.03 bardzo płytkie podejście do sprawy, zgadne że jesteś młoda i dosyć głupiutka

Gość gość
szukają takiego, który nie istnieje.... niestety 30tki wmawiają sobie, że znają życie i szukają odpowiedniego, czyli nie posiadającego wad poprzedników. nie ma ludzi idealnych - tu mi przyznają rację ale dodadzą, że musi być taki, sraki i owaki. też jestem kobietą, wychowaną na bajkach o królewiczach na białych rumakach, miłości do grobowej deski itp. mam męża - czasami jest ciężko, bo obydwoje mamy ''silne'' charaktery - tak ładnie mi się napisało :) ale czas nauczył mnie, że zarówno jak i ja posiadam wady, tak wady posiada mój księciuniu z bajki. kłócimy się, docieramy i szukamy kompromisu, bo motylki po kilku miesiącach idą latać nad inną łąką, a potem pozostaje rzeczywistość, czyli zmierzenie się z wadami drugiej osoby. najłatwiej kopnąć w du.ę i czekać na księcia, w miedzy czasie rżnąć królewnę, której należą się kwiatki i szczególne względy. konfrontacja z rzeczywistością je przerasta, bo jak to księciuniu ma czelność nie widzieć we mnie królewny, gdy nadymam usta z niezadowolenia? ogarnijcie się kobiety! szukajcie przyjaciela a nie księcia z bajki. szukajcie dobrego seksu, a nie strzału pioruna z motylami i znajdźcie w sobie pokorę i zrozumienie dla wad faceta

Gość gość
dziś brawo ty