Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca a studia

Polecane posty

Gość gość

Cześć, właśnie trwają rekrutacje na studia. Na celowniku mam technologie zywnosci i żywienie człowieka. Od dwóch miesięcy pracuje w jednej z galerii handlowych. Dostałam propozycje awansu na po zastępcy kierownika od lipca. W listopadzie chcą mnie wysłać na staż menadżerski po którym mogę objąć funkcje zastępcy bądź kierownika. Miałam iść ma dzienne studia w tej sytuacji pójdę na zaoczne i postaram sie pogodzić te dwa aspekty. Z jednej strony jest to szansa bo jednak bycie kierownikiem jest uniwersalnym doświadczeniem i być może kiedys to zadecyduje o mojej pracy w zawodzie po studiach. Z kolei z drugiej perspektywy to będzie obciążenie nie zamierzam na studiach iść po najmniejszej linii op*******ce coś z nich wynieść. Jak wy byście postąpili na moim miejscu ? Tak samo czy inaczej?

Gość gość
Linii op*******ce coś z nich wynieść *

Wiesz ja doradziłabym ci jakieś poważne, ale elastyczne studia. Na wyższej szkole bankowej reklamują się jako uczelnia przyjazna pracującym. Właśnie coś z zarządzaniem może być przyszłościowe.

Witam! Calmi dziękuję na wstępie za polecenie studiów właśnie w oddziałach Wyższej Szkoły Bankowej. Studia można podjąć we Wrocławiu, Poznaniu, Gdańsku, Gdyni, Toruniu, Bydgoszczy, Szczecinie, Opolu oraz Chorzowie. To wszystkie nasze oddziały na terenie kraju. Zapraszam zatem do wyboru jednego z nich i podjęcia edukacji na studiach I stopnia. Nasza oferta dostępna jest na stronie http://www.wsb.pl/kandydaci/studia-i-stopnia Dodam też, że do 15 lipca można skorzystać z promocji i zyskać darmowe wpisowe i czesne już od 195zł miesięcznie na pierwszym roku studiów. Pozdrawiam, Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia

Gość Galicjaa
Dobrze by było właśnie połączyć studia z pracą na samym początku, mam nadzieję że mi też się uda, zaczynam studia I stopnia na wsb.

Gość Emilv
Moja starsza siostra studiowała na wsb więc i ja się zdecydowałam, w październiku zaczynam zycie studenta.

Gość Kamila890
Zaraz zaczynam swoje pierwsze studia, ale mam stresa, wybrałam zarządzanie na wsb.

Gość gość
moim zdaniem WSB dobry wybór dlatego nie masz co się denerwować

Gość gość
praca w żaden sposób nie koliguje z uczeniem się na studiach przykład WSB gdzie bardzo duża część słuchaczy ma etat

Witam jeszcze raz! Tak właśnie jest - wielu z naszych studentów łączy pracę ze studiami. Dlatego zachęcam wszystkich, którzy jeszcze chcą podjąć studia I stopnia (licencjackie lub inżynierskie) właśnie do naszych oddziałów. Zostały ostatnie wolne miejsca. Pozdrawiam, Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia