Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poderwać dziewczynę?

Polecane posty

Gość gość

Oczywiście miło i kulturalnie. Może wypowiedzą się panie co do tej pory je najbardziej urzekło gdy rozpoczynał rozmowę wasz wybranek? :)

Gość gość
z zaskoczenia ;-)

hm niech zacznie się cakiem niewinnie bez jakichś pewnych planów. Nie wiesz co dla mnie to kłopot jak pomyśle że chodzi o co chodzi to nawiewam nawet jak nie chce. Zacząć lepiej od wspólnej sprawy np. zadania w grupie i czuć się dobrze, chcieć dalej pracować z czasem wyjść zrobić coś ciekawego i tak bez strachu gdy dwie osoby się lubią zacząć wymieniać się sobą i gdy się okaże że obie się sobie odobają jest jak najbardziej tak jak być powinno to jakoś samo wyjdziie

Gość gość
Na poczatku zacznij na nia patrzec czesto dosyć... tak zwróciłam uwagę na pewnego chłopaka. Później jeśli zauważysz że też zwraca uwagę zaglądaj do niej tak po prostu, po koleżeński na ludzie aby nie była zestresowana czy coś :))

jak czuje że się ktoś mną interesuje to mnie przeraża bo myślę że chce seksu a jeśli mi się podoba to jest większy kłopot bo w pierwszym przypadku to mnie jakoś to mniej boli tyle tylko że nie chce zranić osoby ale nie boję się tego i myśle że zachowaniem nie zrobie krzywdy nikomu jesli nie chcę