Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem za przepisem ze seks wyłącznie po ślubie

Polecane posty

Gość gość

i jedynie w formie proekacji

Gość gość
A jak ktoś nie chce się rozmnażać?

Gość gość
no i co z tego ze jestes za takim przepisem? myslisz ze kiedykolwiek to wejdzie? buhahaha idz petycję napisz na fejsie i zbieraj podpisy

Gość gość
a ja jestem za przepisem aby ludzie psychicznie chorzy tacy jak autor, byli zamykani w psychiatrykach.

Gość gość
zebys wiedziala zbiore tyle podpisow ze hohoho bo k***wstwo jest nie do przyjecia zeby nie mozna bylo znalezc szanujacej sie kobiety.

Gość gość
no widzisz jakos nawet te szanujace się 40 letnie dziewice ciebie nie chcą. A mi akurat cnota przeszkadzała i byłam jedną z "najstarszych" dziewic,bo mialam 19 lat a wszystkie moje kolezanki z ogólniaka były juz " po" tylko jeszcze nie ja i moja przyjaciolka z ławki. I powiem smiało ze robiłam wszystko by się tego pozbyc oczywiscie nie z byle kim tylko jakims przystojmiakiem. No i nadarzyła się okazja i było super,fajnie,cudownie a on był szarmancki ( zresztą potem się spotykalismy jeszcze jakis czas). I nigdy tej chwili nie zalowałam,wspominam Go do dziś i zawsze miło i ciepło o Nim mysle.

Gość gość
gość dziś to puszczaj się a potem nie płacz jak masz jakiegoś raka czy hiva :) o yeah! jak patrzysz na koleżanki ktore sie puszczaja i nie szanuja swojego ciała

Gość gość
raka od sexu z facetem? a co to za roznica czy to narzeczony czy mąż? myslisz ze rak sobie wybiera tylko tych co nie mają slubu? hiva mozna miec od zakażenia brudną igłą w celach medyczych ( był taki głosny przypadek we Francji,kilka osób zostało zarazonych, osób u ktorych były porzeprowadzone zabiegi, były potem procesy itd, było o tym głosno) a uprawiajac sex nawet z nieznajomym a nawet z hivovcem ( czego nie popieram,tylko teoretyzuje) i majac zabezpieczenie ( prezerwatywe) w jaki sposób mozna się zarazic? cos słabe te twoje argumenty...

Gość gość
gość dziś mało wiesz wiekszosc was obciaga facetowi robiac coś tak obrzydliwego to tak samo jakbyś uprawiała seks bez prezerwatywy.

Gość gość
gość wczoraj jak raka można mieć? częsty seks - rak prostaty, seks - nadzerka. tabletki antykoncepcyjne.

Gość gość
gość dziś Małżeństwa też uprawiają często seks - prostata załatwiona, do nadżerki nie trzeba seksu. Antykoncepcja nieznacznie zwiększa, ale i zmniejsza możliwość innych, pomijam, że przy antykoncepcji jest się często na badaniach. Nawet abstynent seksualny może mieć nowotwór, wystarczą geny.

Gość gość
gość dziś nieznacznie co za bdury piszesz! 300% szansy masz jak długotrwale bierzesz !!!! niszczy wątrobe wiele tutaj kobiet pisało jak im zdrowie zniszczyło!

Gość gość
jedna pisała tutaj, że miała poważny zabieg neurologiczny po tabletkach antykoncepcyjnych! ostatnio nawet czytalem, ze kobiety chcialy pozwac jedna firme produkującą tabletki antykoncepcyjne to świnstwo i niszczy zdrowie do granic możliwości.

Gość gość
gość dziś nic ci nie da jak jesteś na badaniach bo objawy się tak szybko nie pojawiają :)

Gość gość
gość dziś Ale i tak jest większe prawdopodobieństwo wykrycia przy regularnych wizytach i byciu pod stałą kontrolą lekarza, niż przypominaniu sobie o istnieniu lekarzy raz, na 5 lat, nie sądzisz?

Gość gość
gość dziś Ta, jasne tak sobie tłumacz że kontrolę coś ci da. To taki sam mit, że wczesny wykryty rak jest do wyleczenia buhahaha. Myślisz, że będziesz miała rak jajnika? a co będzie jak będzie to rak trzustki lub glejak?

Gość gość
gość dziś Tak wskazane tyle, że nie zawsze wczesne wykrycie to pełne wyleczenie.

Gość gość
gość dziś To istnieją leki, które nie wpływają na wątrobę? Nawet, jak regularnie bierzesz Apap, to prędzej, czy później coś się stanie. Wiesz, że hormony przepisuje się też przy obfitych i bolesnych miesiączkach, menopauzie, czy endometriozie?

Gość gość
wiele osób nie jest świadomych, że nawet robiąc loda partnerowi mogą się syfem zarazić.

Gość gość
seksik jest przyjemny, autor zaś to klasyczny pies ogrodnika

Gość gość
tabletki antykoncepcyjne, chemioterapia to najwieksze zło dla organizmu. Nie porównuj tabletek antykoncepcyjnych do apapu proszę cię.

Gość gość
gość dziś Im wcześniej się coś wykryje, tym więcej możliwości ma się na starcie, nie zaprzeczysz. Tak, regularne badania prędzej coś wykryją, niż wizyta dopiero, jak coś się dzieje, nie uważasz? Akurat na raka jajnika antykoncepcja działa profilaktycznie i chroni w niewielkim stopniu.

Gość gość
gość dziś Wiem :) ale zazwyczaj na krótką metę a nie jak dzisiejsze kobiety łykają tabletki anty jak cukierki a potem płacz i zgrzyt bo zdrowie zniszczone.

Gość gość
gość dziś moja babcia tez miała wykryte wcześniej i skończyło się źle. Rak to najgorszy syf i zachorowań będzie znacznie więcej niż np. na dzień dzisiejszy.

Gość gość
gość dziś Będę porównywać, bo leki, to leki, każde działają na wątrobę. Czekam na odpowiedź, co z wymienionymi przypadkami.

Gość gość
gość dziś Tak tyle, że powoduje glejaka albo niszczy wątrobe i inne narządy.

Gość gość
gość dziś Ale weź dowolną książkę od biologii i zobacz, że dosłownie wszystko sprawia, że można zachorować + predyspozycje genetyczne.

Gość gość
jak na temat seksu może wypowiadać się ktoś, kto seksu nigdy nie uprawiał?

Gość gość
gość dziś ile mam tłumaczyć, że tabletki antykoncepcyjne to zło. Nie wszystko co piszą w książce to prawda sam to nawet sprawdziłem na geografii.