Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem za przepisem ze seks wyłącznie po ślubie

Polecane posty

Gość gość
gość dziś na wątrobe najbardziej są toksyczne tabletki anty, chemioterapia, tabletki przeciw gruźlicy, przeciwdepresyjne jak łączysz z alkoholem zwiększają toksyczność dla wątroby.

Gość gość
gość dziś Taa, ryzyko glejaka jest też przy kilku chorobach, a także mutacji genów, czy promieniowaniu jonizującym i co w związku z tym?

Gość gość
no i co ty prawiczku poradzisz, jeżeli zdarzy się cud, będzie seks, okaże się, że jest zarąbisty, a żona będzie zimną rybą?

Gość gość
ciekawostka jest taka że metoda na długowieczność według pań które nigdy nie uprawiały seksu przekraczając 100lat to brak seksu i 2 lampki wina dziennie.

Gość gość
gość dziś To nie łykaj i po problemie, to nie moja wina, że w tym kraju nie można się podwiązać.

Gość gość
gość dziś Jest tak jak przy tabletkach. Chcesz się truć prosze bardzo ale nie pisz po10latach brania, że masz poważne problemy zdrowotne. Fajnie być zdrową a co będzie jak zachorujesz? dalej będziesz pisać bzdety?

Gość gość
gość dziś No, to powiedz teraz Boskim Matkom, że są durne, bo są po chemii. I nie wiem, jak Ty, ale średnio rozgarnięty człowiek wie, że leków nie łączy się z alkoholem, ani co gorsza grejpfrutem.

Gość gość
gość dziś Nie branie hormonów nie sprawi, że nie zachoruję. Równie dobrze mogę zachorować po ciąży, albo i bez powodu. I nadal czekam, co ma zrobić kobieta z obfitymi i bolesnymi miesiączkami, z omdleniami w pakiecie, z endometriozą, czy menopauzą?

Gość gość
ale w szczególności się nie łączy przy tych co napisałem bo znacznie zwiększa toksycznosć i możliwośc jest zgon.

Gość gość
gość dziś moja matka tak miała była na zabiegu i na razie problem jest mniejszy niż wcześniej

Gość gość
biorąc tabletki antykoncepcyjne w szczególności długotrwale niszczycie swoje zdrowie.

Gość gość
gość dziś Ale myślący człowiek wie, że się nie łączy, z grejpfrutem tak samo, a ci, co połączą, wyeliminują się sami.

Gość gość
gość dziś sama się wyeliminujesz jak będziesz brała tabletki antykoncepcyjne bez alkoholu :)

Gość gość
gość dziś Wdychając codziennie spaliny także. Hormony są pewniejsze, niż gumki, mniejszy stres, a podwiązać się nie można. I nadal pytam, co powiesz kobiecie z endometriozą, lub wyłączoną na 3 dni w miesiącu z życia, bo mdleje, zwija się z bólu i rzyga w trakcie okresu? Zwolnienia z roboty nie dostanie przecież, bo to tylko okres.

Gość gość
gość dziś Już jestem wyeliminowana, bo dziedziczę, a nie chcę wydawać na świat dziecka, które też będzie wyeliminowane, bo też odziedziczy niemiłą chorobę.

Gość gość
gość dziś tabletki pewniejsze dalej mit bardziej masz szanse na za ciążenie z tabletki niż z gumką

Gość gość
gość dziś dobra, dobra nie szukaj na siłę chorób! jak łatwo mieć raka jak bierzesz długotrwale tabletki anty :) Pozdrawiam

Gość gość
Nie wiem, nie jestem ginekologiem ale wiekszosc przepisuje te tabletki jak cukierki jakby to bylo zdrowe dla organizmu. Jedna tu panienka pisala lekarz mówił, że nie jest szkodliwe dla organizmu po kilku latach wątroba wysiadała.

Gość gość
Myślę, że da się to inaczej złagodzić niż brać tabletki antykoncepcyjne

Gość gość
gość dziś Nie szukam niczego na siłę, takie są fakty, o ile wiem Ty o ekstremalnych okresach, czy endometriozie nie masz bladego pojęcia, bo nigdy ich nie doświadczysz, ale takie są fakty, że one się zdarzają.

Gość gość
podobno ma być antykoncepcja dla mężczyzn :P w postaci tabletek

Gość gość
gość dziś Przy tabletkach wystarczy unikać rzygania, biegunek, antybiotyków i sumiennie przyjmować i jest cacy, a gumka może pęknąć, czy się zsunąć.

Gość gość
I nigdy bym nie chciał zostać ginekologiem bo zwymiotowałbym na widok jakbym miał badać :/

Gość gość
gość dziś To wymyśl, jak złagodzić omdlenia, wymioty i bóle (ok, na ostatnie tabletki się łyknie, a na resztę?)

Gość gość
gość dziś jest cacy aż do momentu jak zachorujesz pozdrawiam

Gość gość
gość dziś W jakim wieku jesteś, że masz takie objawy?

Gość gość
gość dziś myślisz, że jak będziesz się seksić i brać tabletki anty to będzie ok? jeszcze ci się pogorszy a nie mówie o skutkach ubocznych branie tego świnstwa.

Gość gość
gość dziś 24 zaczęłam miesiączki z pakietem atrakcji mając 11. Ze szkoły dało się załatwiać zwolnienia na 3 dni, ale teraz wiadomo.

Gość gość
a jeszcze ciekawostka dla kobiet po długotrwałym braniu tabletek trudniej zajść w ciąże.

Gość gość
gość dziś To powiedz mojemu potencjalnemu pracodawcy, że będziesz mnie zastępować co miesiąc, bo nie jestem w stanie wyjść z domu, a nie chcesz, bym coś z tym robiła.