Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artur33

Moja kobieta ;)

Polecane posty

Gość Artur33

Otóż tak : Chciałem się pochwalicć moją kobietą bo wiem że takich jak ona to już coraz mniej. Niestety.Chciałem się dowiedzec jaka jest wasza dziewczyna/żona chodzi mi o cechy charakteru a nie o wygląd bo mam go w d***e xd Moja to tak; - Chodzi ze mną i moimi kolegami do baru na mecze. Oni wprost uwielbiają jej towarzystwo. -Nie kupuje żadnych kremów na odmładzanie czy coś w tym stylu. (wczoraj byliśmy u mojego kolegi na meczu i przyszła jego dziewczyna...ma 33 lata a wygląda na co najmniej 50 xd przysięgam ;) -Nie narzeka na syf i zawsze ma coś do ubrania -Ma 3 pary butów ;O klapki,adidasy, szpilki ( zadko nosi szpilki bo mówi że wygląda jak hipopotam na szczudlach i nie chce mi robić siary przy kolegach xd) -Jak jest mecz a ona nie ma czasu obejrzeć to każe mi nagrać cały mecz.(raz nie nagrałem i więcej nie spróbuję) -Nie robi sobie selfie i nie wstawia na fb z jakimś durnym cytatem -Do ciucholandi chodzimy raz na miesiąc bo jej się nie chce xd -Po pracy zawsze idzie na kebsa i mi przynosi połowę bo nie zjada(ps zawsze bierze tego największego ;) -tydzień temu przy obiedzie pierłem....wiem to nie smaczne ale jakoś wyszło xd śmiała się i simiala aż mu się głupio zrobiło. Powirdziala że już więcej fasolki nie gotuje -Nie patrzy na wygląd i kasę (kiedy ja spotkałem byłem bezdomnym i bezrobotnym i ona mi pomogła) .....dużo tu o niej pisać....moim zdaniem .....nie ma ona wad ale ona mówi że jest gruba ale ona mi się tam podoba ;) nie wiem jaka jest wasza kobieta ale moją to po prostu bóg stworzył chyba po pijaku no patrząc na resztę kobiet to to jest po prostu cuuuuuud. Kto się że mną Zgadza? Jakie macie kobiety? I jaki jest wasz ideał? ;)

Gość gość
Dlaczego wygląda na 50?

Gość Artur33
Zmarszczki na twrzy, cera zepsuta? Nie wiem jak to nazwać....twarz wyniszczona przez tonę makijażu itp. Dowiedziałem się też że wp*****la samą sałatę dlatego jest chuda i wygląda jak zombi. Sam mówi że nie wie dlaczego z nią jest. Chyba szykuje się rozwód. Marta będzie miała beke xd

Gość xen1234
Marta to twoja kobieta? Bardzo ładnie ją opisałeś, ale skoro cieszy ją cudze nieszczęście to chyba jednak nie jest ideałem . Szkoda, bo bardzo ładnie zapowiadało się.

Gość gość
Pewnie ma anoreksję.

Gość gość
Moi znajomi lubią towarzystwo mojej dziewczyny. Nie kupuje kremów na odmładzanie, ale używa naturalnych metod. Syfu u nas nie ma. Ma więcej butów, w tym żadnych adidasów. Nie znosi meczów, nie je śmieciowego żarcia. Nie komentuje niewłaściwych zachowań.

Gość gość
jak to 3 pary butów???a w czym w zimie popyla po śniegu?

Gość Artur33
Nie nie nie.... To nie tak. Marta ma beke z tego rozwodu bo to już jego 4 a zakładala się z nim że będzie miał ich co najmniej 3 także wygrała 2 bilety na jakiś mecz. Nie wiem ma jaki pójdziemy ale ma beke z niego bo są małże.stwem tylko 2 tygodnie a ona leciała na kasę xd kasa się skończyła to małżeństwo też....no takie życie.

Gość Artur33
To na zimę rzadko kiedy se kupi jskies kozaki bo u nas tyle śniegu co kot naplakal..... A twoja ile ma?

Gość gość
Nie ma czego zazdrościć. Moja też lubi mecze a do tego jest elegancka, zadbana, szczupła a cycki ma jak dwie meczowe piłki i to naturalne :)

Gość xen1234
Ostatnią szmatę kupiłam w zeszłym roku, buty zimowe podarły mi się więc siłą rzeczy muszę kupić nowe:). O więcej nie pytajcie i tak nie uwierzycie:D.

Gość Artur33
;) Moja już na diecie także też będzie szczupła chociaż nie patrzę na wygląd płc***ięknej

Gość gość
00:18 w klapkach japąkach

Gość gość
Jeśli ktoś mówi że nie patrzy na wygląd to: a) kłamie b) jest ślepy Każdy patrzy ZAWSZE ZAWSZE I WSZĘDZIE.

Gość gość
gość dziś Nawet niewidomi od urodzenia mężczyźni zwracają uwagę na wygląd :D

Gość gość
I kobiety niewidome także.

Gość Artur33
Moja na wygląd nie zwraca... Bo ja wyglądam jakby mnie walec przejechał....każdy mówi że na nią nie zasługuje ;(

Gość gość
No więc właśnie mówisz że nie patrzysz na wygląd bo po prostu nie masz możliwości być z tymi najpiękniejszymi, ale skoro jakas cię chciała i masz znajomych to musisz mieć fajny charakter.