Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzalamanaona30

Czuje sie jak kompletne zero...

Polecane posty

Gość gośćzalamanaona30

Od miesiaca facet odpycha mnie kiedy probuje sie z nim kochac wczoraj gdy chcialam z nim o tym porozmawiac powiedzial ze mke lubie kiedy go dotykam! Jestem w szoku :( czuje sie strasznie o nie wiem co mam zrobic najchetniej rzucilabym wszystkim i gdzies wyjechala bo ta sytuacja mnie tylko dobija.

Gość zawsze szczery
moze ma okres?

Skoro nie lubi Twojego dotyku... to czas znaleźć takiego, który będzie go pragnął ;) Nie ma sensu przedłużać tej agonii.

Gość gośćzalamanaona30
Nibyndorosla niby wie a zawsze jest strach przed takim krokiem po 3 latach razem nke jest latwo... Najgorsze jestbto ze nigdy taki nke byl on nie widzi problemu... Ja moje poczucie wartosci zostalo wdeptane w ziemie....

Ale jaki "wóz albo przewóz"? Do miłości nikogo nie zmusisz...Jak dla mnie...sprawa wygląda beznadziejnie.

Gość gość
Ja też kiedyś miałem taki przypadek. Nie chciałem żeby mnie dotykala bo nie chciałem jej zarazić. Po pewnej imprezie coś mi wyskoczyła na ptaszku i czekałem aż się wylecze. Ciągle się klocilem i strzelalem fochy byleby tylko nie doszło do sexu.

Gość gość
Popatrz jeszcze na inne jego zachowania, czy się nie zmieniły ? Np. nie błądzi gdzieś myślami, lub ucieka z telefonem do WC ? Może chodzi smętny lub jest opryskliwy ? Myślę, że może się w kimś zakochał i dlatego w takich chwilach odrzuca się dotychczasowego partnera.

Gość gość
no i jak tam?

Gość gośćzalamanaona30
No wlasnie po za tym wszystko jest idealnie zawsze jest przy mnie nie odstepuje mnie na krok mowi ze kocha jest czuly widze ze kovha mnie chyba bardziej niz ja jego zawsze tak bylo wiec nie wiem co do jasnej cholery sie stalo rozmowy noe pomagaja on nic nie mowi albp przeprasza....

Gość gość
Też myślę, że się mógł zakochać w innej, tylko sam siebie jeszcze próbuje przekonać że jest inaczej, bo jest przecież z tobą. Ale instynkty wychodzą na wierzch.

Gość gość
klawiatura ci nawala

Zawsze szczery, tylko po co to podkreślasz? Nie widzę sensu, zachowaj konsekwencję.

Gość gość
autorko jestes? chyba temat opuscila chlip

Gość gość
adwokat: w tym, by nie zwracac uwage na tych, ktorzy uwagi nie zajmuja

Gość gośćzalamanaona30
To przynajmniej moglby byc ze mna szczery... ja naprawde nie bede histeryzowac i blagac go zeby ze mna zostal nie chce zakochal sie w innej przeszlo mu uczucie do mnie? Droga wolna on o tym wie bo juz mu to mowilam ze jesli cos sie zmienilo co do mnie to ja go na sile nie trzymam... jak widac zostal

Gość gość
nie zwracac uwagi ups ta klawiatura

Gość gość
Koleś został bo nie ma jaj żeby wywrócić swoje życie do góry nogami, ma wygodnie i pewnie nie chce mu się tego zmieniać. Generalnie faceci słabo sobie radzą ze zmianami. Więc został nie dlatego, że Cię tak bardzo kocha, bo gdyby kochał to by również pożądał. Ciekawa jestem po co Ty jesteś z kimś, kto jak sama stwierdziłaś się Ciebie brzydzi i nie rozumiem po co dajesz komuś takiemu decydować o swoim życiu. Będziesz żyć w ten sposób i czekać 10 lat, aż on odejdzie? Wiesz o tym, że sama możesz zdecydować czy to kontynuować czy nie?

Gość gość
warto tak sie wciagac?

Gość gośćzalamanaona30
Nie warto na razie musze isc do pracy czyms sie zajac a wieczor mam na to zeby zebrac sie i z nim porozmawiac bo inaczej ja sie wykoncze psychicznie znajac jego dzisiaj nie bedzie chcial sie spotkac wiec najgorsze zostanie na jutro....

Gość gość
Tak cie kocha, ale nie lubi jak ho dotykadz...dobre...i ty naprawde w to wierzysz? Stawiam, ze facet jest gejem, a ty jego przykrywka. Pewnie sie ciebie brzydzi...

Gość gość
autorko nadal klawiatura ci nawala

Gość gośćzalamanaona30
Haha kiedys zasugerowalam ze moze ma inne potrzeby jak to sie zaczelo to obrazil sie na mnie ze jak moge tak w ogole pomyslec... teraz mysle o tym coraz czesciej ze to moze byc to i az mdli mnie na sama mysl.... najgorze jest to ze o innej nie ma mowy bo jestesmy ze soba praktycznie 24 na dobe jego rodzinka nawet jak ja bym to przeoczyla to oni by mi doniesli znamy sie nie od wczoraj i sie lubimy wiec jo coz czas uznac mojego faceta albo za geja albo za klamce ktory nie potrafi powiedziec to koniec nie kocham cie juz przykre ze po tylu latach nawet na to sie nie zdobedzie tylko ja musze

Gość gość
Wcale nie musi być z tą inną, wystarczy że ją gdzieś regularnie spotyka, w pracy albo coś. No albo rzeczywiście jest gejem. Weź sobie daj spokój tak czy siak z gościem, każdy zasługuje na prawdziwą miłość, więc nie warto sobie drogi zamykać kimś kto nie jest tego wart.

Gość Alisssa
Jakby zakochal sie w innej to by cie bzykal mocno myslac o niej. Choc moze i sobie walic podczas prysznica czy cos. Przeciez nie jestes z nim zrosnieta ale co Cie to obchodzi? Tez seksu potrzebujesz. Idz tam gdzie dostaniesz.

Gość gość
I co?

Gość gość
Moze cos jest nie tak z jego "sprzetem". Prowadze swoja firme, czesto jestem w trasie i nocuje w hotelach. Jakis czas temu zlapalem jakas infekcje (nie wiem co to bylo, male krostki na penisie i strasznie swedzialo), o zdradzie nie ma (bylo) mowy. Domyslam sie ze jedna z hotelowych lazienek byla poprostu syfiasta i stalo sie. No i co mialem powiedziec swojej partnerce ? Ona jest bardzo zazdrosna, a moj penis wygladal tragicznie. Krotko mowiac autorko zrobilem to samo co Twoj facet, odmawialem swojej kobiecie sexu prze ponad miesiac.