Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życzę wszystkim frankowiczom

Polecane posty

Gość gość

Aby ich protest odniósł skutek, żeby banki przewalutowały wam po kursie trochę niższym niż jest teraz, kiedy już zakończycie swoją operację, życzę wam żeby została ukarana wasza chciwość i bank Szwajcarii doszedł do wniosku że czas obniżać kurs waluty i żebyście każdego dnia dostawali informacje o tym, że kurs spada i może spaść do historycznie niskiego i żeby utrzymywał się taki przez lata. Wtedy dopiero zrozumiecie idee kredytu walutowego.

Gość gość
Spiertalaj bankierze ty oszuscie piertolony twoj bank nas wydymal z toba na czele poslugujac sie niedozwolona klauzula i liczac po swoim kursie. To nie byl ZADEN kredyt walutowy, sam nie rozumiesz idei tego kredytu, my w reku franka nie mielismy, dostalismy pieniadze w zlotowkach, wiec to g..no nie walutowy, franki depozytem byly jedynie, wiec nie piertol oszuscie jepany.

Gość gość
to jest prywatna sprawa kazdego człowieka,który się zdecydował an kredyt taki czy siaki ,czy daje radę go spłacać czy nie,to nie jest sprawa "państwowa" ,całe życie trzeba liczyć swoje siły na zamiary i używać mózgu ,po to go mamy

Gość gość
W Polsce z tego co powszechnie wiadomo środkiem płatniczym jest Złoty Polski, dopiero teraz to dotarło stąd ta frustracja.

Gość gość
Ale bez jaj wy naprawdę myśleliście, że dostaniecie Franki?! :O Zdumiewacie mnie coraz bardziej frankowicze.

Gość gość
gość dziś A ty tak cwaniakowałeś, jaki to mądry jesteś a ci którzy brali w złotówkach to byli dla ciebie frajerzy. Nikt nikomu nie przykładał karabinu do głowy, żeby taki a nie inny kredyt brać. Nie chciało się czytać umowy to teraz beczeć a płacić.

Gość gość
A ja brałam co prawda b.dawno kredyt we frankach i mi się opłaciło bo rata kredytu mi zmalała,

Gość gość
Nie będą płacić bo ten ułomny rząd się ugnie po każdym wzroście kursu franka. Zabawne jest to, że frankowcy chcą przewalutowania zarzucając bankom nieuczciwe spready. To jak to jest spread wam nie pasuje czy kurs ? Czy może cały ten kredyt to wielkie oszustwo!

Gość gość
To ja wam źle życzę? Przecież tego chcecie, niech wam rząd pomoże i banki zrobią przewalutowanie a później to tylko taka refleksja co jak spadnie ostro w dół :D kogo będziecie winić wtedy? Szwajcarię że was oszukała?

Gość gość
Najsmieszniejsze jest to, ze ludzie lgna do tych co im obiecuja taniej i rozdawnictwo. :D