Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćggh

Nie rozumiem fenomenu

Polecane posty

Gość gośćggh

Nie rozumiem fenomenu kafeterii, polegającego na tym, ze jak ktos napisze ze jest szczesliwy w malzenstwie to od razu znajda sie osoby, ktore zaczna wymyslac bzdety zeby to podwazyc. Nie wiem czy tu wysyp samych kochanek lub osob nieszczesliwych w malzenstwie, ktore nie rozumieja, ze jednak mozna sie kochac o byc zadowolonym iw zwiazku?

Gość gość
a to pytanie?

moze sprawdz czy rozumiesz "fenomen" albo wplec kropki w wypowiedz, niektorym to pomaga zebrac mysli, czy co tam maja innego

Gość gość
rozumiem, że na dwie nogi wygodniej: na jednej co najwyżej się kica. a swoją drogą parami to w podstawówce się chodziło

Gość gość
sam se dawaj

Gość gość
Ja nie widziałam normalnych tematów o szczęściu w małzeństwie tylko napisane w sposób prowokacyjny jakby autor chciał dać do zrozumienia że jest lepszy, a to pewnie może irytować

Gość gość
Akurat tematów gdzie wypowiadają się szczęśliwe mężatki jest bardzo mało, wiecej jest o zdradach czyli piszą nieszczęśliwe mężatki. Na tematach o kochankach zawsze znajdzie się zdradzona żona co musi wyżyć się na kochankach, szczęśliwe tam nie wchodzą. Na kafe wiecej jest tematów o nieszczęściu w każdej postaci, jak ktoś szczęśliwy coś napisze to zaraz znają się osoby, które sprowadzą go do parteru, a tak żeby za bardzo szczęśliwy nie był ;) uroki kafe

Gość maczu piczu
Bo jak ktos jest szczesliwy to na kafeterie nie wchodzi, bo i po co niby. Tak samo jak ludzie co sie najedli dobrego obiadu nie pisza tu "ale jestem najedzony" :D

Gość gość
fenomen kafeterii polega na tym , że wielu zdradza swe sekrety przed milionami forumowiczów nawet te , co ukrywały przed spowiedzią , a po wpisaniu wpadają w panikę i chcą kasować co nie jest łatwe . Korzystają z tego różne służby wywiadu , kontrolując polityczne wypowiedzi oraz inne instytucje.

Gość gość
Kochanki i stare panny najczęściej krytykują małżeństwa bo zjebały własne życie. Gul im skacze że ktoś może być szczęśliwy.