Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gomonyka

pierwsze slysze

Polecane posty

Gość gomonyka

Co to ten letni Outlet wegla?

Gość dzejdzej
Wielka wyprzedaz wegla – cos w sylu letniej wyprzedaży laszkow w sieciowkach. :)

Gość Marchija
To już cykliczna impreza na tani opal.pl. fajnie ze oduszczaja trochę ceny. Wyjątkowo cieszy mnie ze ekogroszek z niedźwiedziem potaniał o 40 zl na tonie. U nas szykują się już duże czarno/czyste zakupy.

Gość okiemspec
Pozytywnie ze rynek weglowy tez zweszyl okazje do obniżenia cen. Kiedyś tego nie było. Latem wiadomo wszyscy maja w glowie oplenizne, urlopy i wojaże i nie interesowali się wcześniej opalem na zime. Sprzedaz pewnie zamierala stad te pomysłu na zainteresowanie kupujących. Za to dramatycznie poszukiwany byl wegl od pazdziernieka. Zwyczaje na szczęście się zmieniają. My kupujemy od kilku lat w outlecie letnim i jesteśmy zadowoleni, bo nie dość ze tanio to wegiel elegancko podsuszony słoneczkiem i upalnym wiatrem.

Gość dejmus
No nie zawsze tak podsuszony. Ja mam diametralnie inne doświadczenia, dlatego nie dam się nabic w butelke i dokupiłam gwarancje suchości. To nie majatek a będę spac spokojniej.

Gość filonipump
Tani opal jest ok. wiele lat na rynku i ciagle nowe pomysły na sprzeadz i promocje.