Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mija 9 miesią od kiedy nie pokazuje teściowej wnuka i nic mi nie może zrobić

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż pracuje za granicą i bardzo rzadko przyjeżdża do domu - to my jezdzimy do niego. Nienawidze tesciowej, udaje ze mnie nie ma w domu, nie odbieram od niej telefonu

Gość gość
Dziecko ci idiotko kiedyś "podziękuje" za twoje starania żeby mu cześć rodziny odebrać :)

Gość Jakie to żenujące
Zobaczysz że zło powróci do ciebie.Uważaj żeby cię szlak nie trafił i dziecko zobaczy babcie a ty będziesz 3 m.pod ziemią😠

Gość gość
jesteś idiotką, teściowa może wystapić do sądu o uregulowanie widzeń z wnukiem i sąd jej to zasądzi, a jeśli nie będziesz wykonywać wyroku, to sąd będzie na ciebie nakładał grzywny, jak nie będziesz płacić to wcześniej lub później, ale jednak zamienią ci to na areszt

Gość gość
Ludzie maja racje: glupia jestes. KRZYWDZISZ wiele osob, swoje dziecko, swojego meza, jego matke oraz ojca. Jestes glupia. Najbardziej ucierpi twoje dzieciko, bo babcie odgrywaja ogromna role w dobrym rozwoju dziecka, podobnie jak dobre relacje w rodzinie. Biedny dzieciak, ma taka glupia matke.

Gość gość
Bardzo dobrze robisz, tak trzymaj! Pewnie miałaś wstrętną tesciowa to teraz ma za swoje :-) Babcia spełnia ważna rolę? No chyba kpiny ! Niby jaką? Rozpieszcza dziecko, wciska mu słodycze a efekty są opłakane: próchnica, otyłość i uzależnienie od cukru. Nie mówiąc jak psuje charakter dziecka !

Gość gość
21:52 zgadzam się. Moja teściowa jest na maksa wredna dlatego nie widzę powodu dla którego miałabym udostępniać jej wnuka, wystarczy że widzę co zrobiła z innym wnukiem...rozpuściła, wprowdziła złą dietę, nastawia dziecko przeciwko matce. Żal.pl, u mnie tak nie będzie

Gość gość
A ja cię popieram Autorko i tak trzymaj

Gość gość
Komentarze od 21.52 sama autorka sobie napisała haha

Gość gość
22:04 oj mylisz się...ja tu opisywalam wiele razy moją teściową, nie chcę już wnikać ktore to tematy ale uwierz mi że autorką nie jestem. nie wiem jak ten drugi wpis..

Gość gość
Teściowa ma w głębokim poważaniu ciebie i twoje dziecko.Ona swoje wychowała a teraz ty rób co trzeba,teściowa nic już nie musi i nawet wnuka widzieć też.Myślisz że palnie sobie w głowę z tego powodu?Nie ośmieszaj się,ważne dla ciebie że nie zostałaś panną z dzieckiem a rodzina męża to zło konieczne ,tak uważają zacofane baby.

Gość gość
Autorko,miej serce.Jakbym była na miejscu twojej tesciowej to bym cie błagała na kolanach o kontakt z dzieckiem,gdyby nie pomogło to targnęłbym się na życie.Wnuki to podstawa w życiu babci,bez nich jak bez ręki,nie ma na co wydawać wypłaty,pieniądze się walają a kontaktu zero.Przeciez można byłoby zafudować jakąś brykę by wnuk przyjeżdzał z mamusią w odwiedziny, przepisać majątek bo czas ucieka.Młodzi moglby zarzadzić nim a nam wystarczy pokój w domu seniora.Dobre chęci a synowa uparta jak koziołek:):):)

Gość gość
dziś Można dać jeszcze na mszę albo udać sie w pielgrzymkę na Jasną Górę i błagać o litość synowej ;) .

Gość gość
hehe ja z tesciowa tez sie pokłociłam o córę 9 miesiecy i tesciowa obrazona utwierdzona w przekonaniu ,ze izoluje dziecko od niej, ja mam swiety spokoj. na imprezie rodzinnej jak moja mama podzeszła z mała do tesciowej i chciała jej dac na rece, to tesciowa powiedziała , nie, nie mi nie wolno jej dotykac i sie poplakała. dobrze jej tak , niech cierpi!!! ale wyszkoliłam ją nieźle , prawda?? wie , że nie może i się słucha , ale jestem wredna:)

Gość gość
Masz racje ,nie ma to jak własna mamusia. Teściowa to obca kobieta tak jak mąż czy synowa;) Dziś jest a jutro ???;)

Gość gość
Ja wam powiem że moje dziecko regularnie jeździ do teściowej ale raz sie pokłóciłam strasznie z mężem i zabroniłam dziecku jechać do babci. Kiedy emocje troche opadły to dziecko rozżalone zaczęło mnie wypytywać dlaczego nie może pojechać do babci. Nie potrafiłam mu udzielić odpowiedzi na to pytanie. No bo przecież nie powiem głośno że moje zachowanie było złośliwe wobec męża a ucierpiało na tym przy okazji dziecko. To był jedyny taki przypadek ktorego nie zamierzam nigdy powtarzać. Ogólnie podsumowując. Dziecko 9-miesięczne nic sie nie orientuje jeszcze co się dzieje więc o nic was nie zapyta ale jak skończy 3 latka to będzie was pytać o wszystko. O WSZYSTKO! I tu sie zaczną schody dla was, bo jak dziecko zacznie być świadome co się dzieje to nie będzie już żadnej ściemy ani usprawiedliwienia. Wyjdzie na wierzch cała marność motywów takiego zachowania.

Gość gość
21:45 Twoja matka nie zareagowała na tę sytuację ? :O Nie zapytała skąd sie to wzięło ? Jesteś chora psychicznie

Gość gość
Moi teściowie nie szanują ani mnie ani swojego syna czyli mojego męża. Przeklinają opowiadają kłamstwa z zazdrości o to ze żyjemy swoim życiem a nie latamy im robic na gospodarstwie i wysłuchiwać ze jestesmy kur hu pier zjeb itp. Moje dziecko jak zapyta dlaczego nie jeździ do babci to powiem ze babcia i dziadek nie są dobrymi ludzi. Nie szanują mamusi i tatusia i nie odwiedzamy ich.

Gość gość
dziś 21:45 Twoja matka nie zareagowała na tę sytuację ? pechowiec.gif Nie zapytała skąd sie to wzięło ? Jesteś chora psychicznie / zareagowała, powiedziała, że przesadza. na co tesciowa powiedzial, że nie odzywa sie ze mną i moja mama przemilczała juz bo nie chciała się wtracac. wie o wszystkim bo jej opowiedzialam, co sie dzialo. więc mama usiadła z moja córka obok tesciowej i tesciowa troche do niej pogugała . ja jak to zobaczyłam od razu zabrałam córke , żeby tesciowa nie dotykala jej tymi obszczanymi łapami

Gość gość
dziś Twoi tesciowie to,twoi tesciowie tamto... nie wiem czy można ci wierzyć,czy jestes osobą wiarygodną czy tylko mącicielem rodzinnym. Owszem macie swoje życie ale po majątek po śmierci teściów wyślesz mężusia by garnąl co się da,nie każesz mu się ując honorem???? wtedy nie będzie ci przeszkadzała przeszłośc. Twoje dziecko nie będzie lepsze od ciebie o ile nie gorsze,pamiętaj brak kontaktów z tobą będzie dla niego normą,będzie uważała że tak można.W kóncu wyniesie przykłady z rodzinnego domu.

Gość gość
dziś Jaka ty jestes pusta i prymitywna.Myyślisz że twój bachor to gwiazda,jestem tez matka i gdyby w przyszłości trafiła się taka lafirynda która używałaby słow "obszczanymi łapami" to uwierz mi że dostałabyś w tę prymitywną gębę a syn nigdy nie miałby wstępu do mojego domu. Ja ze śmieciami się nie zadaję.

Gość gość
dziś [22:28 tak tak tak właśnie uważam ze ten mój "bachor" to gwiazda, bynajmniej dla mojej tesciowej, zawsze jak do niej podchodziła od razu mówiła , sliczna , kochana, pogoniłam barachło i mam spokój. spuszczała sie nad moją córką z zachwytu , p***b..ana jakas. córka jest podobna do męża i to pewnie dlatego albo widzi w niej swoja zmarla córkę , niech z******la!

Gość gość
gość dziś mas umysł niedorozwiniętej osoby umysłowo i radze nie rozkladaj wiecej nog bo urodzisz następnego przygłupa.Powiem ci więcej,znam taka co tak ujadała i wącha kwiatki a jej tesciowa pomaga synowi wychowywać dwójkę dzieci.Nie podskakuj kretynko bo nie wiesz co będzie jutro

Gość gość
To pisze ta co przeszkadzają jej drzewa tesciowej posadzone na ziemi babci męza.Chowa dziecko by tesciowa nie mogła jej dotykać

Gość gość
Majątek moich teściów jest dawno rozpisany. Teść przepisał komu co uważam za słuszne. Nie mierz innych swoja miara. Nie zalezy mi na dobrach innych osób. Mam swój dom uczciwie zarobione pieniądze niewielki kredyt który splacam. Nigdy lapsk nie wyciagalam po nic do nikogo. Za to moich teściów boli fakt ze bez ich wyblaganej pomocy bardzo dobrze sobie radzimy. Nie znasz mojego teścia nie wiesz jak podly potrafi byc człowiek. Zakladalam kiedys o nim tematy. Kilka lat temu. AL teraz kilka lat później mogę powiedziec ze człowiek byl troche młody i niedoświadczony. Za bardzo się przejmowałam wylądowałam u kardiologa z tachykardią. Nawet się o psychologa obilo. Ale wystarczyło pare spotkań aby zrozumieć ze to nie moja wina ze teść jest taki ze to niw ja sobie wymyślam tylko ze on naprawde jest zlym człowiekiem. ALe nie o tym temat. Aha. Biorąc pod uwagę przeczytane przeze mnie tematy na tym forum drugiego tak paskudnego tescia/tesciowej nie doszukalam sie.

Gość gość
mam nadzieję za za prymityw autorkę szybko spotka zasłużona kara Patologiczna kretynka ! Wiocha !

Gość gość
23:03 Pewnie moj stary :D albo z mojej rodziny :D

Gość gość
wczoraj Nie rób z siebie świętej,też masz wiele za kołnierzem. Po twoich wpisach o obszczanych rękach tesciowej śmiem twierdzić ze z ciebie ogromne suczysko.Nie na prózno chodziłas do psychologa i z pewnością tam wrócisz boi ziejesz jadem. Myslisz ze tesciowa z powodu bachora strzeli sobie w głowę? stuknij sie w tą głupią pałę matole.