Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie z fobiami i depresją, zbadajcie sobie tarczyce, ja wyleczyłam depresje !

Polecane posty

Gość gość

Jestem młoda, nie mialam w ogole energii, spalam po 10 godzin, ciagle smutny nastrój, brak motywacji by nawet włosy ułozyc, czulam sie jak umierająca staruszka, brałam kilka leków na depresje i zaden mi w najmniejszym stopniu nie pomogl, po niektorych czulam sie jeszcze gorzej, badania na poczatku robilam i byly ok tylko lekka anemia, niedawno zrobilam rozszerzone szczegołowe badania tarczycy i mam ukrytą niedoczynnosc, lekarka endokrynolog dala mi hormon T3+T4, biore to dopiero kilka dni a czuje sie jak za dawnych lat, dzis wstalam sama bez budzika po 6, mialam normalny apetyt, nie jestem sflaczała, flegmatyczna jak dawniej, jedyny skutek uboczny jaki widze to taki ze czasem mam wrazenie jakby serce mi przyspieszalo a potem zwalnialo :)

Gość gość
a jakie konkretnie badania tarczycowe robiłaś? mam podobne objawy, TSH w normie...myślałam o cukrzycy, ale też ok

Gość gość
oznaczenie poziomu FT3 i FT4

Gość gość
autorko jestes jeszcze tutaj??

Gość gość
Ja mam cukrzycę 2, takie objawy jak autorka i TSH ok 4.8, ft 3, ft 4 w środku normy, ale niektórzy piszą, że te sole tarczycowe niekiedy pogarszają samopoczucie itp., więc nie wiem.

Gość gość
A ochote na seks mialas?