Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3453634

widzialam dziś kobietę karmiącą piersią

Polecane posty

Gość 3453634

Zawsze tylko widywałam takie tematy w necie, obrońców i przeciwników publicznego karmienia, ale nie miałam za bardzo zdania, bo nigdy tego nie byłam świadkiem. Dziś w dużym centrum handlowym przy stoliku obok Maca, Subwaya i innych, czyli tam gdzie ludzie jedzą, nie gdzies w kąciku, ale przy samym przejściu, totalnie na widoku - siedziała babka z niemowlakiem. Podciągnęła bluzkę w górę, pod szyję, była bez stanika, wywaliła na wierzch duży brzuch, dużego obwisłego cyca i przystawiła dzieciaka. Byłam w szoku. Teraz rozumiem przeciwników. Dlaczego nagle pierś kobieca przestaje być intymna, dlaczego nagle dziecko ma to zmieniać? Dlaczego zrobiła to publicznie, w miejscu gdzie ludzie jedzą, jakby chciała wręcz sprowokować? Albo popisac się swoim macierzyństwem? To było straszne.

Gość gość
Jestem jak najbardziej za karmieniem piersią, ale to co niektóre matki robią, to głowa boli. Przydałoby im się jebnąć w ten głupi łeb, nie każdy ma ochote oglądać jej tłusty z rozstępami brzuch i szpetne żylaste piersi!

Gość gość
prowo :( czesto widzialam kobiety karmiace,kazda miala rozpinana bluzke,dodatkowo zaslaniala sie pieluszka,nie bylo widac piersi a tym bardziej brzucha.

Gość gość
gość dziś Jestem jak najbardziej za karmieniem piersią, ale to co niektóre matki robią, to głowa boli. Przydałoby im się j**nąć w ten głupi łeb, nie każdy ma ochote oglądać jej tłusty z rozstępami brzuch i szpetne żylaste piersi! x sama sobie jebnij w leb :( nikt ci nie kaze patrzec,poza tym przy karmieniu nic nie widac bo dziecko zaslania

Gość 3453634
To nie jest prowo :O Do dziś też sądziłam że te historie o karmiących matkach to przesada, teraz widzę że nie. Nie mogła czymś tych cyców przykryć i do tego iść sobie gdzieś na ubocze?

Gość gość
nikt ci nie kaze patrzec, X Owszem nikt nie każe, ale jest masa dzieci, durnych nastolatków, którzy to oglądają. Trzeba być jebniętą żeby karmić, bez zakrycia. Z cyckami na wierzchu możecie sobie w domu karmić!

Gość gość
Trochę kultury osobistej i szacunku do innych ludzi warto mieć, ale jak widac nasze matki-polki, zapominają o tym i wywalają cycki wszędzie. A Ty później oglądaj ten szpetny, obwisły cyc w rozstępach.

Gość gość
widzialam czesto kobiety karmiace,ale cos takiego nigdy nie widzialam ,wiec nie wierze :(

Gość gość
durne prowo:( ktos tu sie wyzywa na kobietach i tyle

Gość 3453634
"nikt ci nie kaze patrzec" Przecież nie wgapiałam się specjalnie. :O Trudno nie zauważyć czegoś takiego, gdy przechodzę pół metra od niej i nagle wyskakuje mi przed oczami duży goły brzuch i wielki wiszący cyc z ogromną brązową aureolą i brodawą :O To tak szokujący widok że nie sposób nie zauważyć tego

Gość gość
3453634 dziś "nikt ci nie kaze patrzec" Przecież nie wgapiałam się specjalnie. pechowiec.gif Trudno nie zauważyć czegoś takiego, gdy przechodzę pół metra od niej i nagle wyskakuje mi przed oczami duży goły brzuch i wielki wiszący cyc z ogromną brązową aureolą i brodawą pechowiec.gif To tak szokujący widok że nie sposób nie zauważyć tego x haha....a dziecko to pewnie na plecach u mamy siedzialo ,skoro widzialas tylko brzuch i cyc :D

Gość 3453634
Ona siedziała, jedną ręką trzymała niemowlaka które leżało na jej kolanach. Drugą ręką podwinęła do góry bluzkę. Więc oczywiście że wszyscy zobaczyli brzuch i cyce.

Gość gość
to okropieństweo, powinni jej obciac to narzedzie zbrodni za pokazywanie i za potraktowanie nim niewinnego dziecka!

Gość gość
napisałem tak, bo czuje nienawiść do kobiet, które pisały że chciałyby kastracji itp. za to gdy mężczyzna daje ssac penisa dziecku!, bo tak naprawde jestem za wolnością osobistą każdego, ale gdy kobiety są takie, musiałem zareagować podobnie.

Gość gość
leczenie dozywotnie w zakladzie zamknietym konieczne :O

Gość gość
20:09-ale jak napisałeś?

Gość Wojtek0000000
Ja bym chętnie popatrzył na takiego cyca. Ukryłbym się gdzieś w rogu i dotykałbym się przez spodnie

Gość gość
autorko ciebie brzydzi a dzidziusiowi jak smakuje :P

Gość gość
pewnie jakas cpunke pod mostem widzialas ,albo jakas zebraczke rumunke :(

Gość gość
haha kobieta karmiaca nie nosi stanika ? i pokarm jej cieknie po nogach :( puknij sie w arbuza kretynie

Gość gość
Ja w Poznaniu z 5 razy takie widziałam, 2x w pestce. Owszem są normalne mamy, siądą na ławeczce na uboczu, zakryją chustką. Tamta babka co ją widziałam siedziała w kawiarni, na widoku. Widziałam też babkę centralnie karmiącą w tramwaju linii numer 5

Gość gość
no i co z tego ?a dlaczego nie mozna w tramwaju ? w niemczech karmia nawet w kosciele i nikomu to nie przeszkadza

Gość gość
A po jakiego grzyba wytlumaczcie mi ciagac niemowlaki po galeriach???? Do zamknietego siedliska bakterii na kilka godzin o.O rozumiem do spozywczego na chwile po niezbedna rzecz, ale ze mamuska musi poprzymierzac ciuszki w galerii i nie moze zaczekac np. na sobote/niedziele jak bedzie mogla zostawic dziecko z mezem to nie ogarniam. Karmilam syna 14 mies. i zawsze na spacer wychodzilam po karmieniu, a w galerii to z 10 mies. chyba nie byl i zyje... Poza tym nigdy nie karmilam w miejscu publicznym, raz tylko u lekarza, co wcale mi sie nie podobalo, ale musialam. Zastanowcie sie troche zanim zaczniecie zapewniac dzieciom rozrywke w gh. Ale brak stanika przy karmieniu, to chyba lekka fantazja, moze nie zauwazylas ;)

Gość gość
ja tez widzialam w kawiarni i uwazam ze to normalne,nie widzialam zadnej z wywalonymi cyckami a tym bardziej brzuchem, nic nie bylo widac i nikogo to nie interesowalo.

Gość gość
17.14 A po jakiego grzyba wytlumaczcie mi ciagac niemowlaki po galeriach???? Do zamknietego siedliska bakterii na kilka godzin x galeria, siedliskiem bakterii :P, kolejna nawiedzona mamusia :P

Gość gość
ja siedzialam w kawiarni z 2 kolezankami i przyszla do nas kobieta z maluszkiem (ktorego przedtem karmila) zeby go przewinac, bo byla przy naszym stoliku lawka, przesunelysmy sie troche zeby miala miesce,bo przy jej stoliku byly tylko krzesla, uwazam ,ze to jest ok.nikt sie tym nie zgorszyl,usmiechalysmy sie patrzac na maluszka.

Gość gość
do obrończyń ciekaw jestem czy przeszkadzałby wam masturbujący się w miejscu publicznym mężczyzna?

a dla ciebie pomiędzy matką karmiącą dziecko a facetem masturbującym sie publicznie stoi znak równo9ści ?:D

Gość gość
17.32 ale idiota jesteś, chory czy co...?

Gość gość
gość dziś - Nie przeszkadza mi karmienie w kawiarni. Przeszkadzało mi to, że zarówno pani w kawiarni jak i pani w tramwaju pokazały mi (i całemu otoczeniu) swoje piersi (obie). A tak z ciekawości jak wyglądały te babki, które pokazywały piersi? Bo w moim przypadku wszystkie prezentowały taki typ http://img.wiocha.pl/images/b/d/bd3efae1d52eb23e53381a68fb190996.jpg