Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3453634

widzialam dziś kobietę karmiącą piersią

Polecane posty

Gość gość
allium dziś - Dla mnie, o ile ta osoba sie obnaza, tez nie ma roznicy miedzy masturbacja w miejscu publicznym, sikaniem, a karmieniem. Wszystko naturalne czynnosci fizjologiczne, z uzyciem czesci ciala, ktore kulturowo przywyklismy zaslaniac ;)

Gość gość
o kurrfa jego mac. zaraz zwymiotuje

to szczęście - dla wszystkich :) - że jednak większość ludzi widzi różnicę pomiędzy karmiącą matką a brandzlującym się facetem :)

Gość gość
allium dziś - ekshibicjonizm to ekshibicjonizm, nieumiejętność zachowania się publicznie to nieumiejętność zachowania się publicznie. Uważasz, że komuś z racji bycia matką przystoi obnażanie się w miejscach publicznych? Przypominam, nie krytykujemy karmienia dziecka w miejscach publicznych. Krytykujemy karmienie go w niewłaściwy sposób, czyli obnażając się w widocznych miejscach, często wyglądając przy tym mało estetycznie.

estetycznie ? estetyczne są biusty wylewające sie ze zbyt obcisłych bluzek , biusty bez staników w skąpych koszulkach czy może wykasane szorty wpijające sie w srom ? czemu nie widzę fali krytyki tej " estetyki " natomiast ciągle widzę wpisy o matkach wprost rozbierających się " do rosołu " żeby nakarmić dziecko w - koniecznie - najludniejszym punkcie miasta ?:)

Gość gość
Temat jest akurat o matkach. Ja uważam, że nie powinno się nosić przejrzystych legginsów bez spódniczki bo to po prostu nieelegancko. Ale przykryty zadek i biust mniej rażą niż gołe. Tak w ogóle czasem mam chęć zaapelować do ludzi, by ubierali się czysto i "smacznie" i zachowywali uprzejmie.

na kafie biust najczęściej pojawia sie tylko w kontekście " ło laboga , widziałam kobietę karmiącą dziecko " :)

Gość gość
gość dziś gość dziś - Nie przeszkadza mi karmienie w kawiarni. Przeszkadzało mi to, że zarówno pani w kawiarni jak i pani w tramwaju pokazały mi (i całemu otoczeniu) swoje piersi (obie). x wiesz co ? jakos ci nie wierze :( jakas psychoza cie dopadla ?

Gość gość
gość dziś Jaka psychoza? Moja przyjaciółka ma dwójkę małych dzieci i karmi przy mnie, zna mnie od dziecka, a jednak się zasłoni, koszulką albo dzieckiem, albo kocykiem. Większość matek tak robi, zwłaszcza młodych, ale widziałam parę babek, jak pokazywały całe piersi w miejscach publicznych. Bratowa zresztą też, fakt faktem u siebie w domu, ale trochę tak głupio się nawet nie odwrócić i podciągnąwszy koszulkę pokazać 9 facetom długie piersi...

Gość gość
gość dziś gość dziś Jaka psychoza? Moja przyjaciółka ma dwójkę małych dzieci i karmi przy mnie, zna mnie od dziecka, a jednak się zasłoni, koszulką albo dzieckiem, albo kocykiem. Większość matek tak robi, zwłaszcza młodych, ale widziałam parę babek, jak pokazywały całe piersi w miejscach publicznych. Bratowa zresztą też, fakt faktem u siebie w domu, ale trochę tak głupio się nawet nie odwrócić i podciągnąwszy koszulkę pokazać 9 facetom długie piersi... x to rzeczywiscie masz bratowa,widac w jakim otoczeniu zyjesz :(

Gość 3453634
Co do stanika - ja go nie widziałam. Miała goły brzuch (mówię o części między pępkiem a cyckami, bo poniżej miała jakieś spodnie) i gołe cycki, bluzkę podciągniętą do góry. Byc może stanik miała pod tą podciągniętą w górę bluzką. Reakcje niektórych tutaj (że zmyślam) uświadamiają mi, że to naprawdę szokujące zachowanie takich mamusiek, skoro ludzie nie wierzą gdy im to opowiadam. Jak więc ktokolwiek może mówić że to normlane?

Gość gość
Nic nie poradzę na wybór mojego brata :(

Gość gość
Sama jestem matką, ale nie uważam że z racji tego stanu przysługują mi jakieś dodatkowe prawa, zwłaszcza prawo do łamania dobrego obyczaju i kultury osobistej. Rzeczywiście dyskretne karmienie w miejscu publicznym jeszcze "ujdzie", ale pokazywanie gołych piersi wszem i wobec już nie i nikt, mnie nie przekona, że to jest normalne. Dlaczego nie liczymy się z ludźmi w naszym otoczeniu. Ktoś może sobie nie życzyć takich widoków. Karmienie to jeszcze nic, bo są mamusie których dzieci sikają na przystankach, albo które są przewijane w autobusie... To jest jakaś dziwna nowomoda.