Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 21

Polecane posty

masz prawo jazdy od 81r,-wedlug twojego mniemania jestes dobrym kierowca,bo masz tyle lat prawo jazdy.. oo -pieszy to dla Ciebie przedmiot -zielona debilna szczalka,powinna"pieszego" uczyc nie ciebie -mam nadzieje,ze na taki element drogowy ,jak ty nigdy nie trafie w PL,ktory bedzie myslal,ze ma pierwszenstwo,"bo tak mowi,jakis kretynski przepis" x x x To że jestem dobry nie wynika z ilosci lat posiadania prawa jazdy. Pieszy to taki sam PODMIOT jak każdy inny uczestnik ruchu. Co do zielonej STRZAŁKI nie rozumiem. To czy ktoś ma pierwszeństwo wskazuja odpowiednie przepisy.

otulona_snem dziś jestes zagrozeniem na drodze,dla pieszego z tym kretynskim mysleniem x x Bo ty tak stwierdziłaś?:D

otulona_snem dziś tobie sie facet wydaje,ze co?,jestes fanem drog,to kup sobie motor x x Nie jestem fanem i wieile lat jeździłem motorem.

nie masz prawka na motor? oo a madrzysz sie przed przesciem,tym szrotem,po "remoncie silnika" x x x Mam prawo jazdy na motor. Jakim szrotem po remoncie silnika? Przegrzałaś się na słońcu?

otulona_snem dziś po tych Twoich tekstach,widac,ze wcale jedzic nie umiesz.Do jakiej i gdzie predkosci i czym sie rozpedzles? x x To po tekstach sprawdza się umiejętności? :D

otulona_snem dziś no wlasnie..wiec radze uprzejmie,jak kogos na krawezniku w Krakowie zobaczysz to stan.. x x Jak będzie taki przepis to stanę.

Gość gość
Dziś w Polsce zaczął oficjalną wizytę prezydent Chin.Niemieckie portale polskojęzyczne Onet ,Wirtualna "Polska " , Interia nic o tej wizycie "nie wiedzą ".Żadnych informacj .Na portalu TVN 24 w lewym dolnym rogu malutka informacja.Dobrze ze jest w końcu normalna telewizja publiczna.I Polacy dowiedza się o tak ważnej wizycie w Wiadomosciach TVP.

otulona_snem dziś To po tekstach sprawdza się umiejętności? oo a nie 170-180 na autobanie to normalka,przynajmniej przez 25 min x x x No i? Co z tego ma wynikać? I co łączy obie sprawy?

Niemieckie portale polskojęzyczne Onet ,Wirtualna "Polska " , Interia nic o tej wizycie "nie wiedzą ". x x Nie ma niemieckich polskojęzycznych. Jest za to watykańskie radio i watykańska telewizja polskojęzyczna.

otulona_snem dziś No i? Co z tego ma wynikać? I co łączy obie sprawy? oo jak ty tego nie wiesz,to wedlug mojej opini nalezy ci zabrac prawo jazdy x x x No tak....:O Mnie zabrać prawo jazdy bo ty piszesz coś bez sensu? :D:D

otulona_snem dziś moim zdaniem,cjestes niebezpieczym rozbojnikiem,na polskich drogach,po"remoncie silnika" x x No to poprosze o uzasadnienie tej oceny w oparciu o konkrety. I co ty z tym remontem silnika? Masz problem z samochodem?

otulona_snem dziś ktory pewnie kupil prawo jazdy,a jezdzic to sie uczyl przez 20 lat..mam nadzieje,ze nigdy cie nie spotkam na swojej drodze,bo jestes niebezpiecznym kierowca x x :D:D:D

a prosze bardzo..konkret to jest taki,ze nigdy to 170,sie nie rozpedziles i nie utrzymywales tej predkosci,przez co najmniej 25- do 30 minut x x To jest konkret rodem z twojego omamu, bo z rzeczywistością nie ma nic wspólnego. Dodam, że fakt jeżdżenia z dużą prędkością nie świadczy o niczym i nie jest dowodem na cokolwiek. No może o tym., że ktoś jest kretynem.

ulicami sobie mozesz jezdzic*****eszych nie przepuszczac,bo ty przeciez najwazniejszy jestes,a o kierowaniu autem to masz male doswiadczenie,szczegolnie w szybkiej jezdzie x x :D:D:D

otulona_snem dziś i tacy jak ty szlajaja sie po polskich drogach.. x x Gdyby tacy jak ja "szlajali" się po drogach to nie byłoby wypadków.

otulona_snem dziś a po Krakowie,albo po dolnym slasku strach sie poruszac,jak tacy"kierowcy" grasuja jak ty x x Czyli jak tacy co nie powodują wypadków drogowych poruszają się po drogach to strach? :D

otulona_snem dziś To jest konkret rodem z twojego omamu, bo z rzeczywistością nie ma nic wspólnego. Dodam, że fakt jeżdżenia z dużą prędkością nie świadczy o niczym i nie jest dowodem na cokolwiek. No może o tym., że ktoś jest kretynem oo i to cie topi x x x Co mnie topi?

Gość gość
otulona jest w doopę pijana:D

Gość gość
Media za rządów PO właśnie tak wyglądały jak dziś wyglądają niemieckie portale dla Polaków.Czyli udawanie ze pewne fakty nie nastąpiły.Co idioci z tych portali i telewizji udawali w kampanii prezydeckiej ze niewiedzą o gafach Brąka. A cala Polska o tym i tak mówiła. Podobnie dzisiaj.Polacy nie są głupi.Tego czego nie napiszę Onet czy inna Interia napisza inne portale.Tego czego nie pokaże TVN pokaze TVP .Dobra zmiana to również likwidacja cenzury która byla powszechna za PO.

Gość Myrevin
Dla uściślenia, bo może ktoś jednak nie wie i powinno mu się odebrać prawo jazdy. Zielnoa strzałka w prawo jest warunkowym skrętem w prawo. Ruszamy jak nie ma pieszych i zatrzymujemy się na znaku poziomym na jezdni, ustap pierwszeństwa przejazdu. Ruszamy przez następne pasy dla pieszych po upewnieniu się że nikt nie chce po nich przejść i z lewej nie nadjeżdza żaden pojazd. Masz obowiązek się zatrzymać nawet jak nic nie jedzie z lewej strony i nawet jak nie widać pieszych.

Ruszamy przez następne pasy dla pieszych po upewnieniu się że nikt nie chce po nich przejść i z lewej nie nadjeżdza żaden pojazd. x x Jak jest zielona strzałka to znaczy, że na pasach ulicy w którą się skręca (następne pasy) nie moze być pieszych bo mają czerwone światło...:D

Gość gość
myro pije z otuloną:D