Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 21

Polecane posty

Szef centroprawicy w europarlamencie o Polsce: Najważniejszy jest Trybunał Konstytucyjny - Wzywam Komisję Europejską, by określiła i trzymała się czerwonych linii w sprawie polskiego Trybunału Konstytucyjnego - mówi Manfred Weber, szef centroprawicy w Parlamencie Europejskim.

Przypominam Iftar... x Każdy katolik powinien podpisać się pod projektem ustawy całkowicie chroniącej życie dziecka poczętego - podkreśla ks. abp Andrzej Dzięga x x :D:D

A co w moim komentarzu jest nie tak? Potrafisz posłużyć się konkretami? Czy tylko postanowiłaś tak sobie o poranku mnie obrażać?

A dlaczego niby mam się podpisać pod projektem jakiejś tam ustawy??? x Pytam dlaczego wg ciebie tak powinno być. x x x Bo tak mówi pan arcybiskup...:D

Gość gość
"O wszystkim innym wiemy już od dawna. Między innymi o tym, że presję na Protasiuka wywierał Błasik, na Błasika presję wywierał Lech a na Lecha Jarosław. Oto cała tajemnica smoleńska w niewielkiej pigułce." x to jest taki odpowiednik "tajemnicy fatimskiej" dla sekty "antypisa". wbrew faktom wbrew dowodom będą w to wierzyć bo ktoś tam z giewu miał objawienie na lotnisku o jakiejś kłótni błasika z protasiukiem. nawet mieli ściągać specjalistę od czytania z ruchu ust. oczywiście nie ściągnęli bo nie było czego odczytywać. na żadną kłótnię nie było ani świadków ani niczego nie zarejestrowały wszechobecne tam przecież kamery. no ale sekta antypisa wierzy w to co wierzy i żadne fakty ani kamery tego nie zmienią.

_iftar_ dziś Widać shatyn masz duszę niewolnika, skoro uważasz, że jak coś mówi jakiś pan to tak powinno być. x x Nie bo nie jestem katolikiem. Przypominam ci, że w kk nie ma demokracji a wyznacznikiem dla katolika są słowa pasterzy, przewodników duchowych. Zreszta, poszukam, specjalnie dla ciebie, odpowiednie fragmenty Katechizmu.. Ale wybacz. Zrobie to jak wróce...

to jest taki odpowiednik "tajemnicy fatimskiej" dla sekty "antypisa". wbrew faktom wbrew dowodom będą w to wierzyć x x Faktem jest, że obecność Błasika w kabinie potwierdzili specjaliści. A jego obecność to presja. Zresztą przeciez o tym mówi matka pilota...

otulona_snem dziś jestes bo sie z Kosciola nie wypisales x x Nie jestem. Z powodu moich przekonań nie mogę być katolikiem. Bo katolik to osoba która odpowiada odpowiednim cechom a ja ich nie spełniam. Radze zapoznac się kogo kk określa mianem katolika...:D

Gość gość
Apostazja nie obejmuje osób niewierzących czyli niekatolików... Shatyn

Gość gość
W moim omamie Borowski (ten z PZPR ) powiedział że trzeba powołać parlament bis.Czym wywołał ogólną wesolość wśród dziennikarzy ,polityków i na tweeterze

Gość gość
Shatyn polecam przestudiować przepisy regulujące zachowanie sie przy WARUNKOWYM wjeździe na skrzyżowanie z uwzględnieniem kultury na drodze, zasady ograniczonego zaufania i zasady przewidywania.

Gość gość
Shatyn PiS wprowadzi obowiązek skrętu tylko w prawo.Bój się

Gość gość
i radek sikorski dostał od sądu po łapkach. A tak walczył z wpisami antyczosnkowymi na forach. Razem z koniem giertychem. Sąd uznał że nikt go przepraszać nie musi

Gość gość
Gruba z pijaczką. Komentatorki z koziej de.

Gość gość
Otulona, taką samą specjalistką Jesteś w wychowywaniu dzieci?

Gość gość
Leć do tesco po stanik z wyższej półki za dwie dyszki. :-)

Gość gość
_iftar_ dziś Otulina obchodzą się z nim jak ze śmierdzacym jajkiem. A to niby dlaczego. Niech biega za piłką i strzela. Co to ma być, jazdy rowerem, zona układa menu dla piłkarzy. I jaki jest efekt??? Dooopa. > Dooopa to jestes ty i to do kwadratu. co ty za brednie wypisujesz to brak slów. ty na wszystkim się znasz, nawet na pilce noznej :-D :-D :-D ps no pewnie jak facetowi w pracy cos nie wychodzi to winna jest żona :-D:-D:-D oooooo żesz :( (((

Gość gość
Iftara, Ty nigdzie nie wychodzisz? Nigdy?????? Bosz, co za życie zj****e.

Gość gość
Otulona, nawaliłaś się już?

Gość gość
Gruba, Ty Jesteś pop********oba, wiesz? I masz zwidy jak ta pijaczka. :-):-):-)

Gość gość
Gruba, Ty uważasz, że ludzie nie oglądają tego meczu? Musisz wpierdaalać te swoje debilne komentarze?

Gość gość
gruba kapelardnica

Gość gość
Kapelardnico jeszcze powiedz jakie brzydkie zony mają pilkarze.

Gość gość
Kapelardnica:D

_iftar_ dziś Grosicki się przeżegnał przed wejściem na boisko. Błaszczykowski i nawet Lewy przyznają się do swojej religii. Shatyn jak zyć x x Normalnie Iftar. Normalnie...

gość dziś W moim omamie Borowski (ten z PZPR ) powiedział że trzeba powołać parlament bis.Czym wywołał ogólną wesolość wśród dziennikarzy ,polityków i na tweeterze x x Masz raccję. W twoim omamie. Bo w rzeczywistości mówił o czymś na kształt parlamentu-bis, czyli forum dla opozycji oceniającej uchwały i ustawy.

_iftar_ dziś Nie zostało nigdzie napisane że mam obowiązek wykonywania poleceń biskupa. Biskup jest po to by mi nakreślić drogę ale czy ja się do tych wyznacznikow dostosuję to moja sprawa. A akurat w tej kwestii moje zdania jest znane id początku istnienia topikow politycznych. Tak jak to napisał RAZ. Aborcja zawsze będzie wg mnie złem. Dyskusji może jedynie podlegać to czy czasem nie musimy dokonać wyboru pomiędzy złem a mniejszym złem. I dla mnie kobieta powinna mieć prawo do takiego wyboru Dlatego ja jako świadoma katoliczka żadnej petycji podpisywać nie zamierzam. x x x Nie znalazłem odpowiedniego cytatu. A pamiętam, ze kiedyś cytowałem coś na ten temat. Za toznalazłem to: x "KKK 1549 Przez pełniących posługę święceń, zwłaszcza przez biskupów i prezbiterów, we wspólnocie wierzących staje się widzialna obecność Chrystusa jako Głowy Kościoła (Por. Sobór Watykański II, konst. Lumen gentium, 21). Według trafnego wyrażenia św. Ignacego Antiocheńskiego, biskup jest "figurą Ojca" (typos tou Patros), jakby żywym obrazem Boga Ojca (Św. Ignacy Antiocheński, Epistula ad Trallianos, 3, 1; por. Epistula ad Magnesios, 6, 1)." x x Czyli biskup jest obrazem Boga...:D A Boga katolik powinien słuchać.

PiS wycofuje się z obiecanego w kampanii wyborczej obniżenia wieku emerytalnego i stawia dodatkowe warunki x Ministerstwo Finansów zorientowało się, że nie stać nas na obniżenie wieku emerytalnego do 60 (kobiety) i 65 (mężczyźni) lat. Sugeruje więc wprowadzenie dodatkowego warunku: odejdziesz wcześniej z pracy, jeśli dodatkowo udowodnisz 35 lub 40 lat stażu. x Zapowiedź krótszej pracy i tym samym wyrzucenia do kosza reformy poprzedniego rządu o stopniowym wydłużaniu wieku emerytalnego do 67 lat było jedną z głównych obietnic, która pozwoliła partii Jarosława Kaczyńskiego wygrać wybory. x To, co było jednak sukcesem w kampanii, teraz jest dla PiS-u przekleństwem. Bo na spełnienie obietnicy potrzeba pieniędzy. x x :D

Prokuratura oznajmia: Będą przymusowe ekshumacje smoleńskie x Lech i Maria Kaczyńscy też będą ekshumowani? Obecny na spotkaniu w prokuraturze Jarosław Kaczyński nie protestował. Prokuratura chce wydobyć szczątki wszystkich ofiar, nawet gdy nie będzie miała zgody ich rodzin. x x Żałosne i tragiczne...:O