Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 21

Polecane posty

"Jednocześnie Sąd Okręgowy w Warszawie uznał w uzasadnieniu wyroku, że nie ma podstaw, by uznać, że przyczyną katastrofy smoleńskiej był zamach przy użyciu materiałów wybuchowych, a BOR prawidłowo sprawdził pod tym kątem prezydencki Tu-154 przed lotem 10 kwietnia. Żadne dowody będące w dyspozycji sądu nie wskazywały na hipotezę zamachu; tym samym nie ma podstaw do twierdzenia, że BOR tej katastrofie nie zapobiegło - dodał sędzia Paweł Dobosz."

Sąd nie ma podstaw, by uznać, że przyczyną katastrofy smoleńskiej był zamach przy użyciu materiałów wybuchowych. BOR prawidłowo sprawdził pod tym kątem Tu-154 przed lotem 10 kwietnia - mówił sędzia Paweł Dobosz w uzasadnieniu wyroku na wiceszefa BOR. Sędzia podkreślił, że żadne dowody będące w dyspozycji sądu nie wskazywały na hipotezę zamachu. Tym samym nie ma podstaw do twierdzenia, że BOR tej katastrofie nie zapobiegło - dodał sędzia. x http://www.gazetaprawna.pl/artykuly/953636,sad-w-sprawie-bielawnego-zadne-dowody-nie-wskazuja-na-hipoteze-zamachu.html

Gość gaajowy
Co to Tobie za maniera sie udziela,czepiania sie czyjejs rodziny???

Sąd stwierdził, że w Smoleńsku nie doszło do zamachu, a funkcjonariusze Biura nie mieli i nie mogli mieć żadnego wpływu na zachowanie pilotów, których błędy - według ustaleń prokuratury - są głównym powodem katastrofy. Nie mogli też mieć wpływu na zachowanie innych osób na pokładzie: gen. Andrzeja Błasika, dowódcy sił powietrznych, który (znów zdaniem biegłych prokuratury) wywierał presję na załogę, czy dyrektora protokołu dyplomatycznego MSZ Mariusza Kazany, który nerwowo krążył między kokpitem a kabiną, informując m.in.: "Na razie nie ma decyzji prezydenta, co dalej robić".

Gość gaajowy
Szkoda w ogole tu zagladac.Pod 60 chlop,a taki beznadziejny.

gaajowy dziś Co to Tobie za maniera sie udziela,czepiania sie czyjejs rodziny??? x x :D Nie czepiam się rodziny tylko stwierdzam, że otulona jest niewychowana przez rodziców. A stwierdzam to na podstawie tego co sama pisze. Jest na tyle mało inteligentna, że nie zdaje sobie sprawy z faktu iż swoim zachowaniem wskazuje na błedy swoich rodziców. Błedy w wychowaniu oczywiście. Czyli, w skrócie... Sama daje złe świadectwo o swoich rodzicach. Już zrozumiałeś czy powtórzyć?

gaajowy dziś Szkoda w ogole tu zagladac.Pod 60 chlop,a taki beznadziejny. x x Masz rację. Szkoda tu zagladac skoro taki chłop pod 60 potrafi uzasadnic to co powiedział/napisał a ty nie potrafisz...

Gość gaajowy
Ja sie Ciebie po raz kolejny pytam,co Ciebie obchodzi czyjaś rodzina.Ty znasz dziewczynę,ze taki sady wydajesz??? Na podstawie tego co piszesz,ja z kolei stwierdzam,żeś cham i prostak.Szkoda nawet chwili,by cokolwiek matole Tobie tłumaczyć,bo i tak uderzy jak groch o sciane.Do roboty uczciwej byś ,się w końcu wział.

Na podstawie tego co piszesz,ja z kolei stwierdzam,żeś cham i prostak. x x No to zacytuj ową podstawe i krótko uzasadnij...:D

Gość gość
mośki tak mają że siem rodzin czepiają

pisałem ale jak widac nie zrozumiałeś. Oceniam ją a przez jej pryzmat, również jej rodziców. To ona sama, swoim słownictwem, zachowaniem pokazuje jak została wychowana.

.Do roboty uczciwej byś ,się w końcu wział. x x A skad ty wiesz co ja robię? Na jakiej podstawie to oceniasz? OK. Wiem, wiem, że nie potrafisz uzasadnic własnych słow bo intelektu ci na takie działanie nie starcza...:D

gaajowy dziś Ja sie Ciebie po raz kolejny pytam,co Ciebie obchodzi czyjaś rodzina. x x Jak widac obchodzi, bo to przez zaniedbania owej rodziny, jestem narażony na chamstwo otulonej, wynikające m.in. z braku dobrego wychowania. A za to są odpowiedzialni jej rodzice... Pojałeś czy powtórzyć?

Gość gaajowy
Widać co robisz,obrażasz czyichś rodziców.Chcesz cytatów,to swój caly topici przeczytaj.

gaajowy dziś Widać co robisz,obrażasz czyichś rodziców.Chcesz cytatów,to swój caly topici przeczytaj. x x Obraża ich, swoim zachowaniem otulona. Bo niby czym miałbym ich obrazić. Co do cytatów i uzasadnień. Napisałem o tym w poście "Bruno Shatyn dziś " x Cytuję: x "Wiem, wiem, że nie potrafisz uzasadnic własnych słow bo intelektu ci na takie działanie nie starcza..." x Jak widac trafnie...:D

Gość gaajowy
Jedno co tu widać.Ze Tobie na punkcie otulonej to calkiem nieżle odbiło.🖐️

Gość gość
Najnowszy omam. Prokurator która oskarzala "przestepce Kamińskiego "ulaskawianego przez prezydenta Dude zatrzymana przez CBA.W moim omamie jest ona podejrzana i przyjęcie łapówki. Wcześniej została wydalona z prokuratury

Gość gość
Naprawdę dziwię się wam, że chcecie gadać z tym klonem Michnika. :O

gaajowy dziś Jedno co tu widać.Ze Tobie na punkcie otulonej to calkiem nieżle odbiło. x x Tego właśnie nie widać. Wystarczy przeczytać posty a okaże się, ze to właśnie ona, "czepia się" mnie. Zobacz na poprzedniej stronie. To nie ja do niej napisałem jako pierwszy a jest dokładnie odwrotnie. To ona usiłuje mnie obrazić a jak dostała należytą odprawę to nasiliła swoje ataki. Mimo, że udowodniłem to, że nie ma racji, zamiast przeprosić zaczęła próbować obrażać mnie. A więc konkludując. Jeśli już, to jej na moim punkcie "nieźle odbiło".

Gość gość
Gadamy z nim bo są nieźle jaja z niego ☺

gość dziś Najnowszy omam. Prokurator która oskarzala "przestepce Kamińskiego "ulaskawianego przez prezydenta Dude zatrzymana przez CBA.W moim omamie jest ona podejrzana i przyjęcie łapówki. Wcześniej została wydalona z prokuratury x x A tymczasem... x x "Rzeszowski prokurator Bogusław Olewiński, który doprowadził do skazania Mariusza Kamińskiego, byłego szefa CBA, został zdegradowany do prokuratury rejonowej – dowiedział się Onet. – To kara – mówią śledczy." x x A więc tylko w twoim omamie to "była" prokurator...:D

Gość gość
W moim omamie wydalona zostala z prokuratury .W moim omamie sędzia który wydal wyrok tez się skompromitował.

gość dziś W moim omamie wydalona zostala z prokuratury .W moim omamie sędzia który wydal wyrok tez się skompromitował. x x Dokładnie. Bo prokuratorem oskarżającym Mariuszka jest mężczyzna... Nazywa sie OLEWIŃSKI.

otulona_snem dziś gaajowy nie ma sensu wdawac sie w polemike,on ma zawsze racje i tyle,a jak nie ma racji to ma zawsze racje itp itd i jego prawda najprawdziwsza,tak bylo,jest i bedzie zawsze usmiech.gif pozdrawiam x x "Zapomniałaś" napisać, że ma rację i co najważniejsze... Potrafi ową rację uzasadnić opierając się na ogólnie dostępnych źródłach. :D

Gość gość
Mariuszek był niebezpieczny dla rządzącego gangu i próbowano go za to ukarać. A tu sprawa się rypla.Skomromitowany sędzia, skompromitowany prokuratura. Mariuszek dalej bierze się za gang

otulona_snem dziś tak tak baju,baju zrob sobie herbate mietowa z lodem,pomoze na rozgrzana lepetyne smiech.gif ,spaceru ci nie proponuje z takimi powaznymi sercowymi problemami za duzy upal usmiech.gif x x x To widac powyżej. Np na poprzedniej stronie zarzuciłaś mi, że... x "otulona_snem dziś "biskup obrazem Boga",ten jak cos pierdyknie to rece opadaja smiech.gif ,racja lepiej niech wkleja,bo swobodna tworczosc nie dla niego " x x A ja potrafiłem ci udowodnić, że to nie moje słowa a fragment Katechizmu. A ty, zamiast się wycofać z własnych słow i przeprosić usiłowałaś mnie obrazić... Brak kultury i dobrego wychowania z ciebie wylazł... Nie po raz pierwszy zresztą. :D