Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 21

Polecane posty

gość dziś Mariuszek był niebezpieczny dla rządzącego gangu i próbowano go za to ukarać. A tu sprawa się rypla.Skomromitowany sędzia, skompromitowany prokuratura. Mariuszek dalej bierze się za gang x x Nie tylko próbowano ale i ukarano. Dostał wyrok i bał się wnieść apelacje. A prokuratorem prowadzącym była mężczyzna a nie jak pisałeś, kobieta.

Gość gość
A co z sedzia który wydal wyrok na Kaminskiego zawstydzajac nawet prokurature ?

Gość gość
A który sąd miał rozpatrywać apelację? Calkiem przypadkowo ten sam ?

gość dziś A co z sedzia który wydal wyrok na Kaminskiego zawstydzajac nawet prokurature ? x x Nie wiem. Daj cytat i link to się dowiem.

gość dziś A który sąd miał rozpatrywać apelację? Calkiem przypadkowo ten sam ? x x Nie wiem czy przypadkowo. Ważne jest, że Kamiński apelacji nie wniósł i ma wyrok. Nie odsiaduje go bo został ułaskawiony co nie zmienia wyroku.

Gość gość
To ty Shatyn nic nie wiesz co zrobil sędzia Lączewski ? Nic nie wiesz ? Naprawdę ? ☺

No to ja dam ci cytat i link... x Zemsta po latach? Sędzia Wojciech Łączewski nie będzie już sądził w sprawach karnych, został przeniesiony x Zasłynął tym, że wydał wyrok skazujący na Mariusza Kamińskiego, byłego szefa CBA i wiceprezesa PiS. Jednak kariera sędziego na jakiś czas została wyhamowana, właśnie został przeniesiony do sądu cywilnego. Zamiast wydawać wyroki w sprawach karnych będzie się zajmował rozwodami i wydawał orzeczenia o nabyciu spadku. x Ma opinię propaństwowca. Nie boi się zasądzić wysokiego wyroku, gdy uważa, że kara przyniesie spodziewany skutek. Dał się poznać jako ten, który skazał kibiców Legii za głoszenie haseł antysemickich. Karą były prace społeczne i obowiązek obejrzenia filmu „Cud purymowy”. Opowiada on historię przemiany kibola, który dowiedział się, że jest żydem. x Najgłośniejszym wyrokiem Łączewskiego była jednak kara zasądzona wobec Mariusza Kamińskiego. Choć sam wyrok się nie uprawomocnił, a sprawa już przeszła do historii za sprawą Andrzeja Dudy, który ułaskawił byłego ministra, to dzisiejsze przeniesienie sędziego do pracy w sądzie rejonowym trudno odbierać inaczej, jak „zemstę po latach”. Dla Łączewskiego praca w sądzie rejonowym to zwyczajna degradacja. x W ostatnich miesiącach działo się wiele dziwnych rzeczy wokół sędziego. Ktoś podszywał się pod niego na Twitterze, ktoś spuścił powietrze w kołach jego samochodu, innym razem ktoś wszedł do jego biura zamkniętego na klucz. Policja nie stwierdziła śladów włamania. Łączyński zgłaszał na policję podejrzenie o to, że ktoś go śledzi. Przysyłano mu do domu prostytutkę, nieznajomi zaczepiali go w parku mówiąc, że ma niewierną żonę. Wiele z tych zgłoszeń bada prokuratura, kilka spraw już zostało umorzonych. x http://natemat.pl/179505,zemsta-po-latach-sedzia-wojciech-laczewski-nie-bedzie-juz-sadzil-w-sprawach-karnych-zostal-przeniesiony x x x Nie dziękuj...:D

I nastepny... x W piątek zajął się nim mało znany tygodnik "Warszawska Gazeta". W artykule "Wymowne milczenie sędziego" piórem skandalisty Pawła Mitera (więcej o gazecie i autorze artykułu poniżej) opisał, jak sędzia miał ulec "przypadkowej" prowokacji, miał ujawnić swoje polityczne zaangażowanie przeciwko nowej władzy PiS. Wcześniej sprawę, tyle że bez nazwisk, opisał portal Kulisy24.com, założony m.in. przez byłego redaktora naczelnego "Wprost" Sylwestra Latkowskiego. W piątek wieczorem informację podchwyciła publiczna TVP Info i "Wiadomości" TVP 1. x Całość: http://tnij.org/xtdaeqn

Gość gość
Zapomniałeś jeszcze napisać ze poszedł na spotkanie z niby Lisem a wczesniej oferował mu swą poomoc przy zwalczaniu rządu.

gość dziś Zapomniałeś jeszcze napisać ze poszedł na spotkanie z niby Lisem a wczesniej oferował mu swą poomoc przy zwalczaniu rządu. x x Nie zapomniałem bo w ogóle na jego temat nie pisałem... No chyba, ze w twoim omamie.

Ten sędzia ma jakieś konkretne zarzuty? Coś zostało stwierdzone przez sądy? Potrafisz podać jakiekolwiek konkrety na ten temat? Bo ja za chwilę znikam...

Gość gość
W moim omamie w poniedziałek w Wyborczej nakazem sądu miały ukazać się przeprosiny Antoniego Macierewicza. Możesz dac linka do tych przeprosin ? Dziękuję

Gość gość
Jaja? Jaja, to były, jak idol, tego matoła, perorował u Lisa, że zakonnica na pasach... Oglądałem to i miałem duże wątpliwości, czy Komorowski wygra. Oczywiście, nie zgrywam proroka, jak Michnik :D ale, jak się trochę mózgownicą wysiliło, to widać było, że coś się w Polsce zmienia. Problem Michnika, to zanik zdolności intelektualnych, analitycznych. Ten facet, po prostu się skończył intelektualnie. To już jest trup. Jego klony, te wyższej rangi i te najniższego sortu, jak Shatyn, po prostu powielają jego sposób myślenia. Dlatego rozmowa z nimi, jest nudna, bo to już wszystko było. Każdy argument, że faszyzm, że nacjonalizm, że Kaczyński to cyniczny kurd**el, już padał miliony razy. Jeżeli ktoś tam, jeszcze rusza mózgiem, to jeszcze Smolar, ale też w obłędzie kręci się w kółko, nie pojmując, że Polacy mają w de multikulti, gender i cały ten postmarksistowski bajzel. Stawiam tezę, że pomimo internacjonalistycznej i bratniej sorosowej pomocy, środowisko GW skurczy się w perspektywie kilku lat, do poziomu klubowego fanzinu. Soros nie jest durny i sobie porachuje, kto mu będzie potrzebny. Klony Michnika, nawet sam Michnik, który lubuje się w intelektualnych wygibasach, nie będą potrzebni, do realizacji planu Sorosa. Nie na tym etapie, gdy trzeba strzelać do 500+ mieszkanie+ i co tam jeszcze się pojawi. Soros, tym bardziej na nich nie może liczyć, że oni naprawdę nigdy niczego nie zbudowali po klęsce UW. Nie zbudowali, bo nie potrafią analizować sytuacji politycznej. Oni się skończyli. Polska i świat, zmieniają się. Oni jak generałowie I WŚ wciąż rzucają na karabiny, kolejne fale armatniego mięsa, nie pojmując, że to już nie jest wojna francusko-pruska, że inne realia.

gość dziś W moim omamie w poniedziałek w Wyborczej nakazem sądu miały ukazać się przeprosiny Antoniego Macierewicza. Możesz dac linka do tych przeprosin ? Dziękuję x x Nie ma za co dziekować. Zajmę się tym tematem jak tylko ty odpowiesz na mój ostatni post. Oczywiście jak potrafisz to zrobić w ciągu 10 minut...

Gość gość
Teraz mam obowiazki.Nie mogę ciągle gadać z nieuleczalnym fanatykiem Ps.w ostatnim sondażu PO ma już 9 % Na razie

gość dziś Teraz mam obowiazki.Nie mogę ciągle gadać z nieuleczalnym fanatykiem Ps.w ostatnim sondażu PO ma już 9 % Na razie x x Gadasz sam ze sobą? x Jarosław Kaczyński już nie może spać spokojnie. Okazuje się, że gdyby wybory odbyły się w najbliższą niedzielę PiS wygrałby je dostając 29 proc. głosów, ale nie starczyłoby to na samodzielne rządzenie w Sejmie - pisze "Super Express". x Jak wypadły pozostałe partie w sondażu? Na 19 proc. głosów mogłaby liczyć Nowoczesna, a na 9 proc. Platforma Obywatelska. W Sejmie znalazłyby się również Kukiz’15 (8 proc.). Dwa ugrupowania lewicowe SLD i Partii Razem mogłyby liczyć odpowiednio na 5 proc. głosów. x x To jak widać porażka pisu... Notowania ma coraz gorsze, przynajmniej w tym sondażu na który się powołujesz...:D A ty jak zwykle... Paniczna ucieczka...:D:D:D

Dodam... x x JAk widac po tym poście, o cytat i linki prosiłem już dawno, ponad pół godziny temu.... x "Bruno Shatyn dziś gość dziś A co z sedzia który wydal wyrok na Kaminskiego zawstydzajac nawet prokurature ? x x Nie wiem. Daj cytat i link to się dowiem." x x x A ty tego nie potrafiłeś zrobic przez pół godziny...:D A teraz okazało sięe nagle... Masz obowiązki...:D:D:D:D I uciekasz...:D

Katechizm to w uproszczeniu opis działania, instrukcja obsługi, spis obowiązków itp opracowany przez kk. I to co tam napisano wierny powinien przyjmowac bezkrytycznie bo ten katechizm podpisany i zatwierdzony został przez papieża, a on, dla wierzących, jest nieomylny w sprawach wiary. Nie rozumiem po co robisz z siebie po raz kolejny idiotkę. W kk nie ma demokracji czy dyskusji.

otulona_snem dziś i dobrze jak zwykle ci Ifcia napisala,ze Boga malo obchodzi,czy je kielbache w piatek,ani inne p*****ly,a ty sie powolujesz na jakies matolkowate katechizmy,pisane zapewne przez jakiegos oszoloma co pojecia ogolnie o Bogu zadnego nie ma i wypisywal te dyrdymaly,zeby kontrolowac wiernych przez kler x x x :D Oczywiście, że dobrze napisała tyle, że nie na temat. Bo ja nie pisałem o Bogu a o kk. A Katechizm kk napisało ogromne grono biskupów, został on zatwierdzony przez papieża i ma moc obowiazującą. To NAJWAŻNIEJSZY dokument kościoła katolickiego, podstawy jego działania. Jestem naprawdę przerażony brakami w twojej wiedzy...:O

Gość gość
Boże, Otulona, obiboku, weź z dzieciakiem idź na spacer. Czy dziecko, to może wymysł Twojej zapijaczonej makówki? Masakra, co za baba. Nie dość, że nierób, to jeszcze dziecko zaniedbane.

otulona_snem dziś a jak ktos cos bezkrytyczne przyjmuje to jest po prostu idiota milego dnia x x Czyli uważasz, że wszyscy wierni kk sa idiotami?

otulona_snem dziś wiesz kogo ty przypominasz? jest tez instrukcja obslugi nawigacji,i sa tacy jak ty,co to im Maryska powie jedz prosto i skrec w lewo i wjezdzaja do jeziora smiech.gif tak wlasnie ciebie mozna scharakteryzowac,bo im instrukcja obslugi tak kazala zrobic x x To instrukcje do nawigacji pisze ktoś kto jest w swoim fachu nieomylny i za takiego jest uważany przez wszystkich? Naprawde nie zauważasz tego jak bardzo jesteś żałosna obnoszac się ze swoimi brakami w wiedzy?

Przeczytaj to otulona. Może cos ci rozjaśni w mrokach twojej niewiedzy... x x "Konstytucja Apostolska FIDEI DEPOSITUM mocą której publikuje się KATECHIZM KOŚCIOŁA KATOLICKIEGO opracowany po Soborze Powszechnym Watykańskim II x JAN PAWEŁ II BISKUP SŁUGA SŁUG BOŻYCH NA WIECZNĄ RZECZY PAMIĄTKĘ x Całość: http://tnij.org/15yw2yn

Gość gość
Panie Nawałka porada na dziś: wypierd...Lewego Milika i Cionka z 1 składu, to co robia to rzeźnia, za dużo żelu na łbach i sodówy, opaska z powrotem dla Kuby, gdzie jest Mila?

otulona_snem dziś co do twojego tego katechizmu,nie wszystko co jest zwiazane z kosciolem i wiara nalezy przyjmowac bezkrytycznie,czy teraz prosciej ci pojac co mialam na mysli,mowiac ze cytujesz durnoty i ze rece opadaja,ze sie na takie becwalizmy powolujesz x otulona_snem dziś i dobrze jak zwykle ci Ifcia napisala,ze Boga malo obchodzi,czy je kielbache w piatek,ani inne p*****ly,a ty sie powolujesz na jakies matolkowate katechizmy,pisane zapewne przez jakiegos oszoloma co pojecia ogolnie o Bogu zadnego nie ma i wypisywal te dyrdymaly,zeby kontrolowac wiernych przez kler x x A tymczasem... x x "Konstytucja Apostolska FIDEI DEPOSITUM mocą której publikuje się KATECHIZM KOŚCIOŁA KATOLICKIEGO opracowany po Soborze Powszechnym Watykańskim II x JAN PAWEŁ II BISKUP SŁUGA SŁUG BOŻYCH NA WIECZNĄ RZECZY PAMIĄTKĘ x Całość: http://tnij.org/15yw2yn x "Z całego serca dziękujemy Bogu za to, że możemy dziś ofiarować całemu Kościołowi dzieło noszące tytuł "Katechizm Kościoła Katolickiego" i będące "tekstem odniesienia" dla katechezy odnowionej żywymi źródłami wiary! Podobnie jak odnowa liturgiczna oraz opracowanie nowego Kodeksu Prawa Kanonicznego i Kanonów Katolickich Kościołów Wschodnich, Katechizm przyczyni się w znacznym stopniu do odnowy całego życia kościelnego, której pragnął i którą zapoczątkował Sobór Watykański II. x Katechizm Kościoła Katolickiego jest owocem bardzo szerokiej współpracy: dojrzewał w ciągu sześciu lat wytężonej pracy, prowadzonej z wielkim zapałem i w duchu uważnego wsłuchiwania się w różne opinie."

Gość gość
Iftar na TVP1 Warto rozmawiac. Wazelina na czesc biednej Ukrainy az wyplywa z monitora..Pawelek Kowal w swoim zywiole! Zaczynam coraz bardziej wierzyc, ze my nie musimy sie obawiac imigrantow z Afryki , ale tej dziczy z Ukrainy. Coraz wiecej ich w Polsce. A za nimi coraz wiecej broni....dalej wam ich zal? Co jest q,,,wa z wami ludzie???

Gość gość
Shatyn,co sadzisz o uwielbieniu Ukrainy???