Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 21

Polecane posty

Gość gość
Pan prezydent Komorowski założył instytut swojego imienia.he he he he poważnie. Na stronie internetowej tego instytutu he he he he zamieszczono zdjęcie Pana prezydenta Komorowskiego który rozradowany z szalikiem bialo czerwonym wymachuje rękami. Miało to ilustrowac kibicowanie naszej reprezentacji.Pracownicy tego instytutu he he he he nie mogą być bardziej inteligentni niż ich pryncypal bo zamieszczone zdjęcie było zrobione w hali gdy grali nasi siatkarze.Wtedy gdy po wygranej siatkarzy Pan prezydent Komorowski pogratulował pilkarzom

Gość gość
PS Pod zdjęciem z meczu siatkarzy Pan prezydent Komorowski lub ktoś z jego mozgowcow napisał "wspaniały Błaszczykowski "

Gość gość
a link?

Gość gość
Piszą o tym portale i jest kupa śmiechu na Twitterze. Są linki do stony instytutu he he he he

Gość barramek
mośkowa Holland walczy w marszach KODu o sprawę typu 'aby było , tak jak było ' - a jak było ? ...i jest ?Katowice: CBŚP rozbiło grupę specjalizującą się w tzw. karuzeli podatkowej 'Przestępcy wyłudzali podatek VAT, narażając Skarb Państwa na sto milionów złotych strat, jak informuje Radio Zet. Procederem kierowali dwaj bracia z Katowic. Katowice: CBŚP rozbiło grupę specjalizującą się w tzw. karuzeli podatkowej Foto: Shutterstock Katowice: CBŚP rozbiło grupę specjalizującą się w tzw. karuzeli podatkowej Zatrzymano 15 osób. W akcji brało udział 70 policjantów i inspektorów kontroli skarbowej, którzy jednocześnie weszli do 43 domów i firm w trzech województwach. W wyniku działań policja przejęła 1,5 mln złotych w gotówce oraz zdobyła dowody na wypranie 653 milionów w kantorach. ...to są kwoty typu 650 mln zł ukradzione tylko przez jedną firmę w czasach zqarządzajacego boskiego posiadacza czapki peruwiańskiej - obecnie tzw. króla jewropy

Scheuring-Wielgus: Jarosław Kaczyński lubi temperaturę 26 stopni i to przez niego my wszyscy cierpimy w sejmie. X Trafnie to ktoś skomentował. Petru specjalnie dobralnsobie do partii kobiety z niższym ajkju od swojego. Trochę musiał poszukać ale mu się udało :-D :-P

Gość gość
Iftara, Ty się lepiej zajmij swoim... BMI, a nie się wypowiadasz na temat czyjegoś IQ, tępa dzido. :D:D:D

Jest tzw tajemnicą poliszynela, że terminy obrad Sejmu są ustawiane pod Jarosława K. A więc dlaczego niby temperatura na sali obrad ma być z nim nie ustalana skoro może być?

"Wyborcza" ujawniła związki ministra obrony narodowej z milionerem Robertem Luśnią, płatnym TW SB w latach 80. Rzecznik MON odpowiada, że to... rosyjska propaganda. Przyjrzyjmy się wypowiedziom rzecznika. I powiązaniom Macierewicza - bo wciąż wychodzą na jaw nowe. x x Kto ciekawy może sobie poczytac. Są tam linki do dokumentów na których opiera się to co w GW napisano... x Całość: http://tnij.org/bvo7rm0

Podkomisja zadecydowała: projekt PiS ws. TK będzie "bazowy" x • Projekt PiS został wybrany projektem bazowym dla dalszych prac nad ustawą o Trybunale Konstytucyjnym • Wyboru dokonała sejmowa podkomisja nadzwyczajna • Za projektem PiS głosowało pięciu członków podkomisji, dwoje było przeciw, dwóch wstrzymało się od głosu • W skład podkomisji weszło pięciu członków PiS i po jednym PO, Nowoczesnej, Kukiz'15 i PSL x x :D:D x Całość: http://tnij.org/cd0icf5

Węgry uważają decyzję o przedłużeniu unijnych sankcji wobec Rosji za niesłuszną i podjętą w sposób niedemokratyczny - oświadczył w środę szef dyplomacji węgierskiej Peter Szijjarto. - Należy położyć kres obłudnej polityce europejskiej - dodawał. x x A to zdanie kumpli Jarosława K.

- Szef MON to chyba jeden z najlepszych ministrów od 1989 r. Chęć jego odwołania jest śmiesznym pomysłem - powiedział w "Jeden na jeden" Paweł Kukiz, lider Kukiz'15. x Dodał, że o zmianie konstytucji rozmawiał również prezes PiS. Z kolei - jak mówił - ostatnie rozmowy z Władysławem Kosiniakiem-Kamyszem wskazują na to, że również są skłonni do drogi w kierunku zmiany konstytucji w zakresie wyboru sędziów TK. x - Gdyby trzy siły polityczne i prawie 2/3 parlamentu wspólnie ustaliły taką drogę, to wszystkie Komisje Europejskie i Komisje Weneckie mogą spokojnie wracać do domu - stwierdził Kukiz. x Całość: http://tnij.org/narc2tt x x Do tej pory uważałem Kukiza ,za naiwniaka, tzw dziecko we mgle. Ale teraz mam poważne wątpliwości. Czy on nie jest po prostu zwyczajnym głupcem albo osobą cierpiącą na kłopoty z psychiką?

Gość gość
Oczywiście, że jeden z najlepszych ministrów. Trzyma się planu, pytanie tylko czyjego.

Gość gość
I nie da go odwołać.

Shatyn matka Kaczyńskiego chorował na płuca. Lekarz zalecił by temperatura pomieszczenia w którym przebywa wynosiła 26 stopni. Kaczyński zrobił remont domu i zamontować klimę która w pokoju starszej pani utrzymywała właśnie taką temperaturę. Żarty z tego są zwyczajnie głupie.

Rzucił mi się w oczy artykuł dotyczący tego co Chorwaci myślą o Polakach. Ze się zachowują jak ruskie i że są źle ubrani. Ponieważ dziś jest boski letni dzień wybrałam się na spacer nad morze. Dawno temu doszłam do wnioski że polki nie potrafią bawić się kolorami. Na palcach obu rąk mogłam policzyć dziś dziewczyny lub kobiety które ubrane były w żywe kolory. 30 stopni a na ulicy dominuje czerń. Osłabiają mnie czarne buty czy czarne duże torby w taką pogodę. Ale trzeba też uczciwie przyznać iż lokalne sieciowki nie rozpieszczają na jakąś wyrafinowana gamą kolorów. W C&A szczytem ekstrawagancji jest butelkowa zieleń.

Kolory strojów do opalania w tym roku też jakieś dziwaczne. Dominuje etno. Na pocieszenie pozostają mi brytyjki. Tak beznadziejnie ubranych kobuet i dziewcząt że świecą szukać. Upewnij się w tym przekonaniu po dzisiejszym spotkaniu dwóch brytyjskich wycieczek. Smutaski.

Zadłużenie Skarbu Państwa osiągnęło rekordowy poziom - blisko 882 mld zł. Tylko od stycznia do kwietnia tego roku zadłużenie wzrosło o 47 mld zł. To największy taki skok w historii. x Zbyt szybkie tempo zadłużania się państwa może jednak niepokoić. Tym bardziej, że część dochodów w tym roku jest niepewna. Podatek bankowy, który według założeń budżetowych miał przynieść 5,5 mld zł - przyniesie maksymalnie 4 mld zł. Podatek handlowy jeszcze nie wszedł w życie, ale najnowsze prognozy szacują wpływy na poziomie 510 mln zł, zamiast 2 mld zł zapisanych w budżecie. x - O ile jeszcze poprzedni gabinet próbował ograniczać wydatki publiczne, to rząd Prawa i Sprawiedliwości rozpoczął kadencję od ich bardzo mocnego wzrostu - mówi Łaszek. Według ekonomisty niepokojące są też plany MF, które zakładają odłożenie cięcia wydatków budżetowych na lata 2019-2020. - To nierealne, to przecież okres wyborczy - zauważa. x - Na tym poziomie zadłużenie nie jest niebezpieczne, bo ono plasuje się w okolicy 50 proc. PKB - uspokaja z kolei prof. Stanisław Gomułka, główny ekonomista Business Centre Club, były wiceminister finansów. - Póki co nie ma mowy o zagrożeniu niewypłacalności państwa - dodaje. x W aktualnej "Strategii zarządzania długiem sektora finansów publicznych w latach 2016-2019", która została juz skorygowana przez rząd Beaty Szydło, założono, że dług Skarbu Państwa na koniec 2016 roku wyniesie 883,3 mld zł, a w relacji do PKB 46,8 proc.

otulona_snem dziś Shatynowa moralnosc Kalego x x :D Chyba nie znasz znaczenia tego pojęcia. A jeśli znasz to wytłumacz. Moralność Kalego polega na tym, że "jak Kalemu ukraść krowy to źle ale jak Kali ukraść krowy to dobrze"... Jak to się ma do mnie? Poprosze o konkrety...

A dlatego źr Kaczyński kazał tak ustawić??? Chyba żartujesz :-P

Dlatego samego dlaczego obrady Sejmu zaczynają się o 11 a kończa w nocy. Bo Jarosław K. taki ma rozkład dobowy... Jeszcze niedawno obrady Sejmu zaczynały się o 8 lub 9 rano a kończyły ok 16-18... Szczerze mówiąc trochę jestem zdziwiony tym, że takich oczywistych oczywistości nie wiesz.

– Z danych historycznych wiadomo, że co dwudziesty e-mail przychodzący na serwer KOD-u to mail z wirusem od PiS-u (tzw. pisowirus)… – to fragment zadania numer 1 na egzaminie ze statystyki na Uniwersytecie Jagielońskim. Władze wydziału już zajęły się wyjaśnieniem sprawy.

A ja jestem zdziwiona że wypisujesz takie p*****ly.

No widzisz Iftar... Dla ciebie to są pierdoły a tak naprawde to czysta rzeczywistość panująca w Sejmie i Senacie. Jak sama wiesz, jeden z senatorów to mój znajomy... x Nie mam co pytać 'ich" bo to ty o tym napisałaś. Dlatego ciebie pytam.