Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flakonik lajkonik

naturalne produkty spożywcze na odchudzanie

Polecane posty

Gość flakonik lajkonik

dziewczyny, naczytałam się jak szalona a o tym, że nie tylko dieta ale i przyprawy w diecie mają wielki wpływ na to jak wyglądamy. ogólnie produkty spożywcze. więc zainteresowałam się jęczmieniem, papryczką ostrą, curry, zieloną kawą. metodycznie stosowałam (chciałam schudnąć przed latem). no i tak, mija ponad piąty miesiąc od kiedy zaczęłam i muszę powiedzieć że to wszystko skończyło się zgagą, okropnym samopoczuciem i brakiem znaczącego spadku wagi. jednym słowem KLAPA. co robię nie tak??

Gość gość
Wierzysz w bajki, tylko tyle i az tyle.

Gość gość
Jestes naiwna jak male dziecko. Od "produktow" spozywczych i innych tabletek SCHUDNIE CI PORTFEL, nic wiecej.

Gość pamka_90
Dziewczyny, nie jest mowa o wyrobach tylko elementach żarcia typu mleko, gruszka itd to przecież nie przestanie kupować jedzenia żeby jej nie chudł portfel :P ale faktycznie, jęczmień to musi być straszna głupota dać się naciągnąć. a o zielonej kawie słyszałam, że jest ochydna w smaku choć nie wiem, sama nie próbowałam. jeśli skuteczna, to może warto się z tym smakiem pomęczyć. ja jestem na etapie wdrażania się w ćwiczenia. powiem szczerze - ciężka praca i niewdzięczna. wszystko boli a efektów póki co brak.

Gość sulfacetamidum
No właśnie nie jest skuteczna. Może i są naturalne skuteczne środki ale na pewno z.kawa do nich nie należy. Wiem, bo piłam, brałam też w postaci tabletek i nawet przy zwiększonej dawce wahania wagi są takie same jak i bez brania czegokolwiek. Chudnę o kilo, a następnego wieczora ważę tyle samo co wcześniej. Jest to więc zwykłe dzienne wahanie, nic więcej.

Gość gość
Myślę, że w odchudzaniu najważniejsza jest dieta i ruch. Jest to takie proste. Przy moim odchudzaniu, oprócz diety i ćwiczeń, stosowałam wspomagająco błonnik witalny. Jeżeli go spożywamy to trzeba pamiętać, żeby wypijać dużo wody! Ja stosowałam go przez kilka miesięcy. U mnie sprawdził się dobrze, unormował mi pracę jelit, ponieważ miałam problemy z zaparciami. Oraz wspomógł odchudzanie,ponieważ po zastosowaniu błonnika nie chciało mi się aż tak często jeść. W dobrej cenie znalazłam tutaj: http://www.ziolavita.pl/blonnik-blonmix-witalny-500g-myvita-p2667.html

Gość netto brutto tara
no ale po co suplować coś, co racjonalnie żywiący się człowiek ma pod dostatkiem w diecie? wszystkiego co za dużo to nie zdrowo. nawet jeśli to naturalny błonnik. myślę, że lepszym rozwiązaniem dla tych co są bliżej natury i nie lubią chemii będzie wyciąg z powierzchni pieprzu, piperyna. Jak bierzesz np piperynę forte w tabletkach to jest to bezpieczne odchudzanie, bo nie drażni ścian przewodu pokarmowego (100% natury) i do tego nie zaszkodzisz sobie zbyt dużą ilością (błonnik zatka i zagazuje organizm).

Gość kisska09
używaj tych przypraw nadal bo one faktycznie jakiś tam wpływ na metabolizm mają. ale najważniejsze to ruszyć tyłek bo sam to on się nie ruszy jak jest ospały :P sama łykam tabsy iqgreen z zielona kawa i na początku trochę mi zajęło żeby ten metabolizm rozchulać ale teraz jest już ok i po miesiącu na wadze 6kg mniej:)

Gość muszka gra
potwierdzam info z frontu walki z nadwagą, że piperynka działa ale nie to jest dla mnie najważniesze. dziewczyny, odchudzałam się już kilka razy i efekty w sumie są po większości rzeczy ale pułapka nie w tym a w tym, co później się dzieje. 98% sposobów po odstawieniu go przyczynia się do gigantycznego jojo - ja tak miałam po każdym do czasu aż koleżanka mi zaczęła opowiadać o piperine. I tak już wiele pieniędzy wyłożyłam na eksperymenty ,stwierdziłam, że jeden więcej nie zawadzi. i faktycznie :) nie zawadziło, a poskutkowało tym, że po pół roku od odchudzania pipieriną nadal utrzymuję wagę po odchudzaniu :)

Gość jelp23
Ja polecam African Mango htt://szczupla-kobieta.pl dzięki niemu moje życie odmieniło się z szarej myszki na piękną kobietę która już nie jest wstydliwa i zamknięta w sobie;)

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.