Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babyachtebaby

gangbang

Polecane posty

Gość babyachtebaby

Wczoraj z dwoma kumplami w*******ismy koleżankę która dwa dni wcześniej zerwała z chłopakiem mieliście tak?

Gość babyachtebaby
Po wszystkim powiedziała że nie żałuję i że pierwszy raz tak zrobiła Ale na pewno to powtórzy

Gość babyachtebaby
Ta koleżanka ma na imię Michał i ma bardzo ładne wąsy :-)

Gość gość
hej, ja lubie uprawiac seks z dwoma facetami naraz, bardzo mnie to kreci i podczas takiego seksu sa lepsze doznania, i orgazm gwarantowany. czasem tez lubie się zabawić z dziewczyna, cos odmiennego, innego, pozdrawiam Wera!

Gość gość
Wera nie ma się co dziwic twojej koleżance, nic nie stracia tylko zyskała nowe doświadczenia, bardzo przyjemne jak sama twierdzi bo napisałes ze to powtórzy, wiec musieliście ja zadowolić wpełni, a chłopaka jeszcze znajdzie nie jednego.

Gość babyachtebaby
Przed chwilą kumpel napisał mi że do niego zadzwoniła i powiedziała że chcę to zrobić w weekend tylko że bez jednego kumpla bo ma małego to fakt bo na moje oko miał ze 13 cm i cienkiego i żebyśmy namuwili innego już powiedziała którego

Gość babyachtebaby
Już nie mogę się doczekać bo z******ta sprawa jak klęczy miedzy nami trzema i obciaga jak wariatka a my dosłownie *****my jej twarz

Gość babyachtebaby
Jest ktoś kto też tak miał? Tyle się słyszy że dziewczyny e Polsce się puszczają a ja uważam że nie zrobiła nic złego wszyscy zadowoleni więc nikomu krzywda się nie stała no może jej byłemu ale po takim *****nku to napewno już do niego nie wruci bo jak ją p********ismy to się z niego nasmiewala że kiepski kochanek a my ją dobrze ******iśmy