Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkanie z teściami w 2 pokojach z 2 dzieci i brak perspektyw na coś

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam z teściami. Przed ślubem było mowa że po ślubie dostaniemy z mężem ich dom jako prezent, ale po śłubie oni sprzedali dom i działkę i kasę trzymają na koncie.... I mieszkamy w 6 osób w 2 pokojach. Czuje się strasznie. A chciałam mieć 3 dzieci nie wiem czy jest sens planować więcej. Od razu zastrzegam, że niestety ale ja nie mogę pracować bo zajmuje się dziećmi a z 1 pensji i tka jest cieżko.

Gość gość
Tragedia i patologia.

Gość gość
A kiedy Wam się te dzieci urodziły? Przed ślubem?

Gość gość
Nie, po ślubie rodziłam.

Gość babyachtebaby
Tak to jest jak się nie myśli

Gość gość
Sory, Autorko, po pierwszej ciąży/dziecku trzeba było iść po rozum do głowy, i nie mnożyć się ponownie tylko iść do pracy. Z dwiema pensjami łatwiej o kredyt, wowczas wzielibyscie sobie 2 pokoje, ale tylko dla was i dzieci, a tesciowie niech się dławią tym mieszkankiem i kasą na koncie. A tak? Musisz poczekać aż dzieci pojdą do szkoły, iść do pracy i dopiero zrobić to o czym piszę. Druga rzecz, czy máż nie może wplynąć na rodziców żeby wywiązali się z obietnicy?

Gość gość
ha ha co za k***a takiezycie z tesciami ha s*******ic 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
A kiedy zaszłaś w ciążę? I macie bliźniaki? Bo jeśli po sprzedaży tego domu zdecydowaliście się na dziecko to sorry, ale wyłącznie Wasza wina.

Gość gość
To są bliźniaki, niecale 2 lata. Oni sprzedali już jak zaszłam w ciąże, co najlepsze to jednego dnia tam byliśmy z teściami i niby pokazywali nam gdzie najlepiej zrobić kominek, a drugiego byli u notariusza podpiasc papiery sprzedażowe.

Gość gość
ten temat to chyba żart :) a jeśli prawda to Ty się ciesz dziewczyno, że Ci teściowie w ogóle chcą z wami mieszkać

Gość gość
ha ha ha i to dopiero po tylu dzieciach zaczynasz sie zastanawiac nad sytuacja? a twoje IQ to ile cyferek? 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
jeśli to prawda to to jakaś masakra.. masz możliwość oddać do żłobka dzieci i iść do pracy? idźcie się zapytać o kredyt może akurat, chociażby przed teściami powiedźcie że idziecie do banku o kredyt się pytać bo u nich za ciasno.. może to jakoś na nich wpłynie.. szczerze to nie chciałabym po czymś takim u nich mieszkać

Gość gość
A chciałam mieć 3 dzieci nie wiem czy jest sens planować więcej. x x do tego zdania wierzyłam, ale z tym przegiełaś

Gość gość
No to Ty do pracy, dzieci do przedszkola, a wszyscy na swoje mieszkanie, choćby na wynajmie.