Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ból owulacujny może trwać tydzień czasu ?

Polecane posty

Gość gość

Okres miałam 21 kwietnia , a 5 maja kochałam się z mężem . Niestety , były to prawdopodobnie dni płodne , 16 dc . Od 7,8 maja miałam bóle jak na miesiaczkę , taką mocną miesiączkę . Od 2 dni nic mnie nie boli oprócz tkliwośc****ersi i pobolewania na bokach . Robiłam test ale pokazała się tylko różowe kontury kreski testowej , ledwo widoczne . Sama nie wiem co o tym myśleć . Wyczytałam że może to być zagnieżdżanie . Fakt że piłam wtedy duużo kawy bo strasznie chciało mi się spać bez przerwy . Czy bóle owulacyjne moga trwać cały tydzień i moga być jak silne bóle jak na @ ?

Gość gość
Hej ja mam tak samo kochałam się z mężem 4 czerwca a 6 dostała ból podbrzusza a później doszły jeszcze jajniki i tak dopiero przedwczoraj przestały mnie boleć też miałam wtedy dni płodne ale maz nie skończył w środku i nie wiem czy to ma coś wspólnego z ciążą czy to tylko bóle owulacyjne ale tyle czasu? Okres mam dostać 21.06 więc zobaczymy co to będzie mam nadzieję że przyjdzie

Gość gość
Różowe kontury w teście same od siebie się nie pojawiają.

Gość gość
No tak a jeżeli to nie ciąża to dawno miałaby okres a jest czerwiec a o miesiączki brak a ostatnia miałaś w kwietniu