Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość4imp

Jestem samotną kobietą

Polecane posty

Gość gość4imp

Czy ktoś mnie pocieszy i przytuli?:( Forum to mój dom. :D

Gość gość
Pewnie! Akurat przytulać się bardzo uwielbiam a też nie mam z kim :)

Gość gość
szykuj d**e to na pewno się ucieszy ;D

Gość gość
Ja przytule,buziaki. Ptyś

Gość gość
Ciekawe dlaczego przypomina mi sie: Bendonc mlodom lekarkom....

Gość gość
Moszna idź spać

Gość gość4imp
O. :( Temacik nie miał wzięcia :O, do niczego robisz te pode=szwy. Wstyd. Ale na zachętę- przytulam. ;)

Gość gość
Nie ma wzięcia tak jak ty, marna reputacjo:-o

Gość gość
Mąż ja zostawił ale stań w kolejce i odbierz numerek :-D:-D

Gość gość4imp
Hmm... trollu, łyk, łyk, łyk. ;) Czymże jest samotność, przecież rozróżniamy tyle jej rodzajów. Nawet będąc w tłumie. Ja cierpię na samotność duszy.😴

Gość gość
gość 2016.05.15 gość muszka dziś Imperium skończ rzucać oskarżeniami w moją stronę. Naprawdę jest tu więcej niż jedna osoba, która cię nie lubi,czy tobą pogardza. Nie da się z tobą skończyć konfliktu. A ty in spe odbij ode mnie z łaski swojej, bo co chwilę czytam jakieś podteksty. gość muszka dziś Nie moja wina, że dostarczyłaś wszystkim pożywki wzdłuż i wszerz informując z kim sypiasz, jaki jest twój stan cywilny, jaka jesteś zamożna i jak bardzo pragniesz pochłonąć ci=pą wszystko co się rusza. Przerosła cię twoja własna kreacja i teraz szukasz winnych w mojej osobie. Zjadasz swój własny ogon. Przypierniczytaś się do mnie dawno temu, choć w ogóle o tobie nawet nie myślałam. Chodziło ci o najszybszego, bo widziałaś, ze mnie adorował, a miałaś swój sprytny planik zdobycia go. Czytałaś nasze rozmowy na arce i zżerała cię zazdrość. Odbij ode mnie kobieto, domyślam się, że to ty wczoraj rzuciłaś kąśliwy komentarz z pomarańczy. l chyba nie myślisz, że ciotki są na tyle głupie żeby hejtować Ciebie, wspierać mnie i wysyłać kwiatki, usteczka, czy serduszka, którymi posługują się na co dzień i łatwo się domyślić, że chodzi o nie? Rusz głową kobieto, ten caty kokę też spamowat znajomych z karuzeli ósemkami żeby zrzucić winę na widmo, bo to byt jego znak rozpoznawczy. gość 2016.05.15 gość 2015.09.07 Imperium zaprzeczyła, że spała z czterema. I kocha Naja. Masz skrót. jezyk gość 2015.09.07 "kocha Naja" Przecież ten babon ma męża a tamto żonę. Swoją drogą,trzeba mieć nasrane we łbie żeby jarać się kogo kocha czy nie kocha ten wymyślony byt,który gra tu femme fatale a prawdopodobnie jestem gospodynią domowa zarabiająca parę groszy za pisanie tych śmiesznostek To śmieszne,taki kotlet pomielony z psa razem z budą.

Gość gość
CzwarteImperium 2015.09.06 Czepiacie się o byle co... To były tylko opowiadania mojego seksualnego ego dla jednej osoby i tej osobie je dedykuję. Z resztą utknęłam i nie dokończyłam. jezyk.gif To chyba koniec spekulacji? gość 2016.05.15 CzwarteImperium 2015.09.06 Dobra... Czy ja założyłam ten temat o tym co było napisane bodajże w maju? Nie. Czy ja napisałam, że spałam z tymi osobami? Nie. O czym ja napisałam w sumie? O dwóch numerkach tak? Bez nicków. Czy ja mam na imię Imperium? Nie. Czy napisałam już o wiele wcześniej, że to tylko opowiadania? Tak. Kto podał nicki? Wy. Czy przeprosiłam Wilka? Tak. To co jest? Więcej dystansu. oczko.gif I am doll parts, bad skin, doll heart... gość 2015.09.06 Za co przepraszałaś Wilka? CzwarteImperium 2015.09.06 Za ten głupi temat. jezyk.gif I am doll parts, bad skin, doll heart... gość 2015.09.06 A to Wilk poczuł się urażony? gość 2015.09.06 Z całym szacunkiem które mam dla Ciebie Imperium- ale dlaczego tylko Wilka,skoro jest jasne kto kryje się za pozostałymi trzema?Rozumiem że tamci dali zgodę lub było coś na rzeczy.Dziękuję,rozjaśniałaś mi sytuację.Czasem więcej mówi to co niedopowiedziane

Gość gość
CzwarteImperium 2016.05.15 Tak, kłamię. smutas.gifoczko.gif Ona wie wszystko moi drodzy, tylko Iwona ma racje na tym forum i wie kto kim jest. oczko.gif Popieram Petrova jak np Kusza? Ojej. smutas.gif P.S. Tak, nie lubię Twojego nicku (nie bierz personalnie, choć jeśli jestes taka w życiu to ja prdl pechowiec.gif ), bo ja z kolei twierdzę, że to Ty byłaś złośliwa w stosunku do mnie od początku i to nie przez przypadek (wszyscy wiedzą o co chodzi oczko.gif ) Mogę zrobić tylko to [wzrusza ramionami] - błądzisz.

Gość gość4imp
Poniżasz się gościu tymi wklejkami. ;) 🖐️ Albo jesteś gu-pi. :(

Gość gość
Cd zaraz będzie.

Gość Zimny dran
Hej 4imp

Gość gość4imp
Cze Zimny. 🖐️ Nic nowego. Bzykamy się z wklejkarzem- tapeciarzem spod gościa do 15. ;)

Gość gość
gość 2015.09.08 Widmo sam sie przyznal do rozwalania tematu "ciotek" po miesiacach udawania, ze nic nie wie na ten temat, teraz rozmawia z nimi jak nalepszy kumpel. I nie, nie zaloguje sie. Zasady wasze, prosze was nie osmieszajcie sie.

Gość gość
kto się poniża? gorzej upaść jak ty już nie można.

Gość x1410x
A ile masz lat i skąd piszesz?

Gość inu na loguncie
ja jestem chętny dziś, panie pisać zgłoszenia, 4444 zazdroszczę już trochę Inowi.

Gość gość4imp
35, mieszkam w Sopocie i szukamb ;) ogatego faceta.:)

Gość x1410x
:( to lipa szkoda

Gość x1410x
Muza nie powala ale klip jako całość się broni :)

Gość gość4imp dla 4 imp
Właśnie o klip tu chodziło. :P :( ;) (oby ten troll był choć w 1/8 mądry żeby załapać przekaz :D) Pa, pa. ;)

Gość inu na loguncie do ina
a jakie jest twoje stanowisko In w sprawie Sopotu?