Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeprowadzka do USA?

Polecane posty

Gość gość

Hej, Od zawsze chciałam wyjechać z Polski i zamieszkać w stanach. Nie czuję się związana z moim krajem, na pewno nie miałabym oporów przed wyjazdem na stałe. Umiem bardzo dobrze mówić po angielsku, nie mam z tym probmemu, moja mama uczyła tego przedmiotu w liceum. Pieniądze nie są zbyt dużym problemem. Czytałam o realiach np w nyc i są one zupełnym przeciwieństwem tego co jest tutaj, ludzie nie są tak zawistni i fałszywi, dużo się uśmiechają. Decyzja jest juz raczej podjęta i wyjeżdżam w przyszłym roku, o ile oczywiście nic nagłego nie stanie na przeszkodzie. Co o tym sądzicie, jakie jest wasze zdanie na ten temat?

Gość gość
Czytałam o realiach np w nyc i są one zupełnym przeciwieństwem tego co jest tutaj, ludzie nie są tak zawistni i fałszywi, dużo się uśmiechają. xxxxx :D Czytać, a być tam to nie to samo. I na jakiej podstawie chcesz tam pojechać? Wjedziesz jak Polaczek-kombinator na wizie turystycznej i zostaniesz jako nielegalna? :D

Gość prawictwo pospolite 152
jak niby chcesz zamieszkac w USA bez wizy ? JAja sobie robisz czy co ? NAwet z wizą mozna tam być tylko 3 miesiące

Gość gość
Tez bardzo chciałam ale ciężko z wizą :) Zazdroszczę :)