Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meeeika233

Jestem odludkiem klasowym.

Polecane posty

Gość Meeeika233

Chodzę do 1 LO,jestem osobą nieśmiałą,a do tego mam kompleksy,bo jestem gruba po prostu.W klasie są grupki i każdy do jakiejś należy,ludzie na przerwach śmieją się i wygłupiają ,a mnie to boli ,bo ja stoję jak samotnik i z nikim nie gadam :( Ale w sumie nie wiem czy z nimi warto,moja klasa jest strasznie dziecinna,a szczególnie taka jedna grupka (czasami do nich podchodzę,ale nie wiem po co skoro nic nie gadam,tak o by nie być sama jak palec) ,gdzie jest 5 dziewczyn i 4 chłopaków,jakieś głupkowate rozmówki,podteksty do zboczonej rozmowy,są strasznie zboczeni (a mają już 17 lat) ,ja dziwie się tym dziewczyną,bo 2 z nich mają chłopaków,a kolega do nich mówi jak jedzą banana takie głupkowate teksty jak "Mmm lubisz takie duże bananki,nie?" (skojarzenie z wiecie czym...) ,a one się śmieją jak debilki :/ Ja bym na to sobie nie pozwoliła... No to w skrócie moja historia,jestem po prostu zazdrosna,że KAŻDY ma kogoś z kim może pogadać i pośmiać się,a ja jako jedyna z klasy zostałam sama,bo nie ma drugiego odludka jak ja niestety z kim mogłabym pogadać :/

Gość gość
Miałem bardzo podobnie w czasach szkoły byłym dręczony i wyśmiewamy gimnazjum to była dla mnie udręka. W technikum też jeszcze gorzej mnie dręczyli i nie dawali spokoju pomogła dopiero zmiana klasy. Dzisiaj przez to mam kłopoty z nawiązywaniem znajomości i boje się ludzi

Gość Meeeika233
Ja naprawdę wielę nie chce,po prostu kogoś do pogadania na przerwach...moze to okropne ,ale ja jestem po prostu zazdrosna o innych ,że mi nie wyszło i nie mam znajomych,a na przerwie aż głośno od rozmów i śmiechu innych .

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość Meeeika233
Ehh nawet tutaj wszyscy mnie ignorują.

Gość gość
nie przejmuj sie, tutaj wszystkie sensowne tematy ignoruja, a jakies glupawe albo zboczone watki maja duzo postow :/