Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szary niski człowiek

odbyłem stosunek z prostytutką, boje się choroby, mam wyrzuty sumienia co robić?

Polecane posty

Gość gość
Nie boj sie, tylko idz na badania, bo inaczej sie zadreczysz -skoro byla gumka, to ryzyko mniejsze, niz gdyby bylo bez gumki ;)

Gość gość
mocno rozjechana? Wszedłeś w nią jak w masło , nic nie czułeś?

Gość Szary niski człowiek
Była rozjechana, nie było nic nadzywczajnego Chwila desperacji problemy i nadmiar stresu robią swoje TYLE nie chce z tego tytułu miec do konca zycia problemów jest krajowa poradnia do spraw HIV dzowniłem i tam mówią że nie ma szans abym się zaraził więc? chyba im moge wierzyć to jest oficjalna strona mają całodowby telefon zaufania

Gość gość
ale na takich telefonikach to nie siedza eksperci, tylko byle kto po kilkugodzinnym kursie, taka prawda - zreszta komu bardziej wierzysz lekarzom i naukowcom, do ktorych wypowiedzi dalam ci linki, czy ciulowi z infolinii?.... jak kiedys dzwonilam na infolinie rzecznika praw pacjenta, i gowno sie dowiedzialam :P

Gość gość
zgoda że może i siedzą ludzie po kursach. Ale mimo wszystko jeśli to jest strona oficjalna z patronatem Ministerstwa zdrowia no to chyba też nie wprowadzją ludzi w błąd i czepią informacje ze sprawdzonych źródeł. no pocieszam się bo nie chce mieć hiva. no też kurde ile ludzi chodzi do takich kobiet a hiv głównie jest wśród gejów

Gość gość
Chłopie, po 1 kobiety łatwiej łapią hiv niż faceci. Po 2 najgroźniejszy jest anal z tego co mówisz nie było go po 3 nie każdy stosunek z osoba chorą bez zabezpiecznia konczy sie zarażeniem po 4 nie każda dziewczyna jest zarażona one też sie badają bo zależy im na życiu. po 5 hiv nie przenosi się bo ktoś nie dba o higiene musiała by mieć klijetna który by ją zarazil jeśli mieszkasz w małym miasteczku to one nie ****ają się z murzynami itp raczej mają swoich lokalnych klijentów jasne może się taki trafić z hivem ale jednak to żadkość po 6 miałem gumke która nie pękła i nie zsuneła się daje nam to 99 . 9 proc pewności. nie wiem no co musiałoby się stać żebyś miał hiva pech jak stąd do chin

Gość gość
moim zdaniem nie ma co dywagowac, tylko skoczyc na badanie i miec pewnosc. I tyle w temacie.

Gość gość
tymbardziej, ze badanie bezplatne i anonimowe

Gość gość
nie musi robić badań, nie ma nic ja kiedyś chodziłem w te klimaty i to często poszedłem na badanie i wiecie co ? też panikowalem babka się śmiała owszem krew mi pobrała ale to tylko bo musiała ona mówi wie pan ile mamy tutaj kilejtnów dziennie którzy panikują po seksie z prostytutką masę!!! po prostu z tego korzysta mase ludzi nikt nie jest głupi i każdy zakłada gume. Guma daje te 90 proc pewności. Naprawde trzeba mieć pecha

Gość jeecl
Hm,kiedy miałem 23 lata poszedłem do prostytutki ot tak,pod wplywem impulsu(a byłem prawiczkiem),oczywiście odchorowałem to podobnie jak ty-i moralnie i lękiem przed chorobami.Fizycznie jest to przyjemne-fakt,ale na tym się kończy.Moralnie-pojawiają się skrupuły różnego rodzaju-poczucie,że wykorzystałem kobietę(chociaż w sumie to była transakcja i ona swoją usługę wyceniła),skrupuły związane z poczuciem zła(które zapewne pochodzi z religii-ale tutaj mimo że to zrobiłem to raczej popieram religijny punkt widzenia) i zwykły lęk przed chorobami.Poza tym to nakręca pokusy bo chcesz więcej i łatwo się wkręcić w stałe korzystanie z takich usług..niby naturalna potrzeba ale to jest stratne-tracisz zrozumienie dla innych aspektów,nie ma w tym uczucia..(ale też u prostytutki nikt go nie szuka chyba oprócz wariatów),istnieje niebezpieczeństwo,że wpadniesz w nawyk zaspokajania siebie i nie będziesz potem umiał nic dać-i fizycznie i duchowo,może się okazać że trudno jest ci coś dać potem gdy ci na tym będzie zależało z kimś dużo ważniejszym..Co do chorób-zrób badania wszystkie jakie ci doradzą,ale nie panikuj.Musisz wybaczyć sobie i odrzucić lęk bo inaczej w pewnym sensie już jesteś chory-to się na psychice odkłada(moim zdaniem) i człowiek sam siebie kaleczy.Jeśli jesteś religijny idź do spowiedzi.Test na hiv po około 3 miesiącach zrobisz za darmo w pubkcie konsultacyjno-diagnostycznym-adresy są w internecie,w dużych miastach te punkty są.Inne badania-proby wątrobowe i co tam jeszcze- zwykły lekarz ci zleci.Panika jest bezcelowa,ryzyko jest małe w tym wypadku.Jednak ryzyko jest.Absurdem jest twierdzeniem że istnieją zabezpieczenia pewne w 100%,pewna jest tylko śmierć i podatki...Ja robiłem test na hiv dopiero po kilku latach gdy miałem zmiany skórne nie związane jednak z tym,ale lekarz mi zalecił zbadać się też w tym kierunku.Najadłem się stresu,ale Hiv nie mam.Zrobienie badań jest racjonalne,zadręczanie się nie.Doradzam też nie powtarzanie tego zachowania w przyszłości.Twoje reakcje są typowe i przechodziłem podobnie,ale nie pisałem o tym w internecie...gorzej gdyby ci to zwisało i zupełnie spływało,jesteś normalny i czujesz oraz przeżywasz to co w takich przypadkach ludzie przeżywają.Duchowo jestem z tobą.

Gość gość
nie ma podstaw o badania sie na hiv po jednym seksie z prostytutka z uzyciem prezerwatywy !!!!!!!!

Gość gość
Ja pieprzyłem się z d******* kilka razy w miesiącu, bez gumki też i od nich hiva nie złapałem. A poszedłem do dentysty i mam to g****o (hiva) od 5 lat. I na pewno złapałem u dentysty ponieważ przed się badałem a ostatnie dymanko miałem pół roku wcześniej. Ale z tym można żyć, to dziś jest jak nadciśnienie.