Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szary niski człowiek

odbyłem stosunek z prostytutką, boje się choroby, mam wyrzuty sumienia co robić?

Polecane posty

30 minut zabawy, a problemów więcej niż było. Mam 21 lat i sporo problemów na głowie, niepowodzenia na uczelni, brak zrozumienia ze strony rodziców , samotność. Mam też swoje potrzeby, w akcie samotności i desperacji poszedłem do prostytutki. troche z ciekawości troche ze stresu i problemów. Stosunek odbył się w prezerwatywie która nie zsuneła się ani nie pękła, była otwierana przy mnie. Boje się HIVA albo innego dziadostwa mam nadzieję że mnie to ominie jakie są szanse że coś złapałem. Mam ogromne wyrzuty sumienia jestem wrakiem czlowieka nie wiem co robić

Gość gość
Smoke weed every day

Gość gość
Do lekarza badania są nie jest to pewne w 100%

Gość gość
hmm no gościu nie stresuj się, Jesteś młody masz ciężki okres. To zrozumiałe że cię nosi. Nie masz laski do kogo się przytulić Więcej tego nie rób. Jak byłą gumka to git. Tak naprawdę ciężko jest się zarazić hivem Nawte jak byś nie miał zabezpieczenia a zabezpieczenie daje ci 100 proc pewności

Gość gość
przede wszystkim nigdy tego wiecej nie robic, i pojśc do spowiedzi. Co do chorob wenerycznych, to musisz pamietać, że prezerwatywa nie chroni przed HIV czy HPV - ona tylko zmniejsza ryzyko zakażenia. (mowi sie, ze o 50%)

Gość gość
zadałeś się z dziwką więc sam jesteś dziwką stara zasada... nie powinni leczyć takich jak Ty. Ludzie biednie nie mają na leczenie a d****arza żałować.

Gość gość
Takze na drugi raz pamietaj, ze nie ma czegos takiego jak "bezpieczny seks" (chyba, ze mamy jedna, sprawdzona partnerke, najlepiej zone) i koniecznie idz sie przebadaj w kierunku chorob wenerycznych - na HIV np. mozesz przebadac sie bezplatnie i anonimowo w wielu punktach w calej Polsce (wpisz sobie w google i znajdz miejsce blisko siebie)

Gość gość
ktoregos dnia obudzisz sie bez worka bo ci zgnije i odpadnie:-)

ciągle tego nie wiem. czy prezerwatywa daje 100 proc czy też nie? jedni pisza tak drudzy inaczej

Gość gość
na drugi raz zwal se 5 razy pod rzad

mówią że prezerwatywa daję 100 proc. jak nie pęknie. i się nie zsunie. tak mówią i to lekarze. Że nie ma prawa coś się dostać jak mamy penisa w gumie. Bo jak może coś przeiść przez gume akurat to że hiv jest mniejszen niż pry w prezerwatywie to bajka wiadomo.

Gość gość
z tym waleniem to dobra, rada. Jest chęć to wal. Niestety, prostytutka to najgrosze z możliwych wyiść myślę że będzie ok

Gość gość
Ja byłem już u dwóch prostytutkach i nie czuje zadnego syfu i idę do trzeciej w nast sob (:

Gość prawictwo pospolite 152
to powiesz chociaż jak było ? Seks był dobry czy słaby ?

jak było ? właśnie nijak zapłaciłem 100 zł za godzinę wygląd no coż piersi już nie ta klasa jędrności. Fajna pupa musze przyznać. Seks jak to seks dziewczyna mocno rozjechana, Francuz słaby chaczyła zębami. Doszedłem raz nawet było miło. Musze przyznać że kobieta wyglądała na zadbaną a na ścianie miała święte obrazki co dobrze o niej świadczyło. Więc może nic w sobie nie miała

Gość gość
Ja idę do trzeciej divvy w nast sob (:

gość dziś nie boisz się hiva?

Gość gość
Gumki są dobre

dobr ale dają 100 proc? masz swoje czy te od kobiety

Gość gość
Od divvy

no ale dają 100 proc czy nie?

Gość gość
Nie wiem może tak może nie

ale chodzi o to czy jeśli nie pęknie to chroni? z czego wynika te 78 proc

Gość gość
A jeżeli poznasz dziewczyne też nie wiesz czy ona ma coś

Gość gość
Nie, nawet jesli nie peknie, to i tak nie daje 100%... ludzie, nauczcie sie czytac

Gość gość
to nie rozumiem czemu lekaze i strona o hivie podaje że daje 100 proc. jeśli tylko się nie zsunie. Nie wiem no zaczynam się bać

Gość gość
Kto podaje, ze 100%? Chyba, ze jakas lewacka propaganda, zeby sie ludzie pieprzyli kazdy z kazdym, bo na pewno nie lekarze tak mowia...

Gość gość
Pomysk - nawet, jesli ci sie nie zsunela, to mogla miec jakies wady produkcyjne, o ktorych nie wiesz. Poza tym, lakteks jak kazdy polimer posiada mikropory, ponoc wieksze niz wirus hiv....