Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie jest Wasze zdanie w tym temacie?

Polecane posty

Gość gość

tobie", "ciebie", "ci"-pisane małą literą.Czy Was też irytuje ten brak kultury? O ile się nie mylę, to już w pierwszej klasie uczy się dzieci poprawnego zwracania do innych.

Gość gość
Razi mnie to w oczy jak ktos tak pisze

Gość gość
mnie tez. jesli facet tak do mnie pisze to jest skreslony. moge tak napisac tylko na forum albo komus kogo nie trawie

Gość gość
mnie tez. jesli facet tak do mnie pisze to jest skreslony. moge tak napisac tylko na forum albo komus kogo nie trawie x Ja też tak mam, jak chcę zamanifestować swoją niechęć, to piszę z malej.

Gość gość
wielkie damy, jak raz się pisze sms grzecznościowego to można napisać, ale jak z kimś się non stop pisze, jakiś dobry znajomy to nikt się takimi pierdołami nie przejmuje

To prawda, jak piszę ze znajomymi, zupełnie mi to nie przeszkadza... Gorszym dramatem dla mnie jest brak przecinków, kropek. A najbardziej denerwuje mnie, jak ktoś mówi WZIĄŚĆ.

Gość gość
Mysle ze o takiej formie grzecznosciowej powinno sie pamietac ale tez bez przesady , jak klepie smsy z mezem czy przyjaciolka albo z mama non stop , lub pisze np na kafe to olewam