Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość tryt

fałszywi ludzie ?

Polecane posty

Gość tryt

jak wielu z was boryka się z problemem znajomych którzy odzywają się tylko wtedy gdy mają do was jakiś interes ? od dłuższego czasu zastanawiam się w czym tkwi problem, mam masę znajomych, kumpli ,koleżanek, mimo to żadnego/ej z nich nigdy nie moglem nazwać przyjacielem, znam to tylko z definicji, w życiu niestety nie, w zasadzie to nigdy przyjaciela nie miałem, dobry kontakt z ludzmi miałem zwykle w pierwszym roku znajomości, później mimo starań następuje zmęczenie materiału, nie wiem w czym leży problem, byćmoże nawet w mojej osobie, tyle że nie potrafie tego znaleźć , od jakiegoś czasu zaczałęm poszerzać swoje znajomości poprzez internet, i spotkania z ludzmi którzy mają te same hobby, mimo to po jakimś czasie następuje ta sama sytuacja, odzywają się tylko i wyłącznie w potrzebie, po części jest to nawet dziwne dla mnie by tego typu problemy poruszać w internecie, bo w życiu prywatnym nie ma nawet z kim, lubie przebywać wśród ludzi i każdemu staram się pomóc jeśli tylko jestem w stanie, niestety odnoszę wrażenie że tylko i wyłącznie mi na tym zależy, wszyscy inni po prostu to zlewają , dobija mnie też fakt gdy tylko widze jak moja żona kontaktuje się ze swoimi wieloletnimi przyjaciółkami które zna od dziecka, a ja nie mam ani jednej osoby którą mógł bym nazwać przyjacielem, znajomi-kumple to absolutny max, (i gro z nich dziś jest tylko na cześć) ktoś ma jakiś pomysł jak to zmienić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować