Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potliwos okolic intymnych

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam probkem z poceniem sie w kroku. Odkąd zrobiło sie ciepło, a jestem w ciazy, tak mi sie poci krocze, ze cały dzień chodzą z mokrymi majtkami. Nosze takie zwykle bawełniane, jak najbardziej przewiewne, a mimo to po godzinie są cale mokre. Jak gdzieś siadam to na samym skraju tylka, żeby tylko nie zostawić wstydliwej plamy. Ponadto od tej wilgoci czuje sie nieswiezo, i czuje nieprzyjemny zapach, nie związany z grzybica, po prostu od tego potu... Czy są na to jakiś sposoby? Myje sie specjalnym płynem nawet dwa razy dziennie, a częściej nie chce, bo wyplucze florę bakteryjna i będzie jeszcze gorzej :(

Gość gość
witaj w klubie :/ Ja zmieniam bieliznę 3 razy dziennie, do tego wkładki higieniczne nieperfumowane, często zmieniane. 2x dziennie mycie plynem do higieny intymnej, w razie potrzeby podmywam się dodatkowo samą wodą, do tego maksymalna depilacja. I tak niewiele pomaga, trzeba przetrwać.

Gość gość
Nie noście wkładek, jak już to bawełnianą watę zwykłą. We wkładkach jest klej i to będzie pogarszać sprawę. Nie golcie się na zero, tylko lekkie podcięcie. Możecie alantan w proszku kupić albo talk

Gość gość
Co mi da wata jak poca mi sie nawet uda, nie mogę nosci sukienek, bo mam otarcia i odpazenia, od tej ciągłej wilgosci robią mi sie potowki. Nawet jak ide do ubikacji to ciężko ściągnąć i ubrać spodnie na tak zapocone ciało. Ciągle mam mokro między posladkami, co jest chyba najbardziej nieprzyjemne, wrażenie jakbym sie nie podtarla po wyproznieniu... Ja widzę skórzane siedzenie, nawet sie nie wyglupiam, zeby usiasc, a jak juz muszę, np u lekarza to siedze tak, ze zaraz spadne. Nawet kochanie z chłopakiem to dla mnie przeszkoda bo sie boje, ze zdaze zasmierdnac po myciu albo poczuje na sobie ten pot i sie zniechęci. MASAKRA

Gość gość
Wiesz może nie powinnam tego tu pisać, ale miałam problem z poceniem, z nadnadnadmiernym poceniem. Nic na mnie nie działało, ale probowałam wszystkiego więc tego też musiałam. Kupiłam Electro Antiperspirant i zatrzymał pocenie na ciele, ale od czasu do czasu siadam sobie na mokrym ręczniku, podłączam elektrody i leczę z pocenia samą siebie w kroku. Działa. Electro Antiperspirant jest swietny, polecam