Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przyznałyście się do zdrady?

Polecane posty

Gość gość

Drogie Panie Zdradzające, mam pytanie, czy przyznałyście sie swoim mężom/partnerom do zdrady? Czy mimo oczywistych przesłanek idziecie w zaparte i wypieracie sie wszystkiego mówiąc, że to tylko: znajomość, kolega z pracy, niewinny przyjacielski pocałunek na pożegnanie, owszem byłam u niego, ale tylko piliśmy kawę, tak, proponował coś, ale oczywiście odmówiłam, odwoził mnie tylko do domu, a po drodze zepsuł mu sie samochód, traktuję go bardziej jak ojca a nie kochanka, itd.

Gość gość
Mi się jedna przyznała, do dziś nie potrafię zaufać kobiecie. Opowiedziała mi wszystko ze szczegółami a wyszło to tak, że nie chciała się ze mną kochać i w końcu pękła.

Gość gość
tak i nie polecam

Gość gość
A gdyby wasi mężowie mieli konkretne dowody Waszej zdrady?

Gość gość
Nie bo nigdy by do tego nie doszło. Miałam ochotę na seks z facetem do gadaliśmy się na wymianę partnerów. Mnie jak i mężowi się to podoba bo seks uprawiamy w różnych układach nawet w obie dziurki ja jak i kochanka. Zdrada to ohyda. Jak można być razem i zdradzać to jest nie partner lecz kanalja! !!

Gość gość
Nie, nawet kiedy miał dowody. W dodatku spotkałam się z kochankiem, który spuścił mi się w cipę a jak wróciłam do domu to mąż chciał seksu i zaczął mi lizać. Umyłam się u kochanka,ale spermę jeszcze miałam w środku. To mnie prześladuje do dziś. Byłam w takim szoku, ze zakończyłam romans. Mąż nie wie, tylko się domyślał, ale zaprzeczałam.

Gość gość
Dlatego nie powinno się ufać kobiecie pod żadnym pozorem, jedynie mówić o zaufaniu i robić swoje, nie wszczynać awantur z zazdrości ale kontrolować wszystko, kobiety to istoty które bez kontroli nie postępują logicznie

Gość gość
Mąż mnie też zdradzał . Znalazłam sobie kochanka żeby go ukarać.

Gość gość
Witam drogie Pania Po przeczytaniu waszych wypowiedzi mam ochote tez dodac tu i swoje 5 groszy. Sa panowie, ktorych zdrada zony podnieca a sa tacy ktorzy z tego powodu dostaja szalu... Sa tez tacy, ktorzy z jakiegos tam powodu sami proponuja zonie kochanka bo wiedza, ze nie sa w stanie zaspokoic jej potrzeb. Zdrada kontrolowana? Mozna to i tak nazwac. Czy lepiej aby zonka puszczala sie w tajemnicy czy lepiej jak czuje sie bezpieczna za zgoda meza? Wydaje mi sie, ze ostatnia wersja dla wszystkich jest lepsza. Dochodzi tutaj wiele nowych aspektow jak podejscie do rodziny i znajomych. Niewielu z nas (mezczyzn) lubi byc wysmiewanym w towarzystwie gdzie wszyscy nagle wiedza, za jej maz nie moze... Drogie Panie - jak swiat swiatem ludzie sie zdradzali. Czy sie partnerowi do tego przyznaja? Proponuje rozmawiac. Najpierw spokojnie, ze niby gdzies tam slyszalyscie w pracy taka rozmowe czy czytalyscie artykul w gazecie. Jak Ty bys sie kochanie zapatrywal na taka sytuacje gdyby to dotyczylo nas? Gdybys Ty na przyklad byl po strasznym wypadku i nie mogl sie wiecej kochac? Wydaje mi sie, ze jest to dobry wstep do takiej rozmowy. Prosze o wasze uwagi i komentarze. Pozdrawiam z daleka :-) Maz, ktory nie zawsze potrafi sam dogodzic swojej kochanej zonie.

Gość Paulina    30
Nigdy w życiu. Mamy z facetem wspólne konta, wspólny kredyt, mieszkanie. Mowy nie ma abym się przyznała że walę go po rogach ;-) i to z jego najlepszym kumplem hehe :-)

Gość gość
Moja żona tak ma. Kilka lat temu, jak mieliśmy kryzys w związku, wyjechała na kilka dni do Zakopanego, żeby odpocząć i pewne sprawy sobie przemyśleć. Po czasie odkryłem, ze była tam ze swoim byłym chłopakiem i mieli nawet wspólny pokój (znalazłem rachunek na 2 osoby, który nawet ona zapłaciła (sie!)). I co? Oczywiście twierdzi, że nic między nimi nie było. Rano pobudka, śniadanko, cały dzień wędrówki po górach, a wieczorem byli tak zmęczeni, że tylko kolacja i lulu. I myśli że ja w to uwierzę. I jeszcze ma pretensję, że nie chcę uwierzyć. Myślę, że w takich sytuacjach gra w zaparte nie ma sensu, bo jest to robienie idioty z partnera. Czasem gorzka prawda jest lepsza, niż takie bajeczki z mchu i paproci.

Gość gość
Tydzien po slubie super sytuacja sie zdarzyla moj pojechal w delegacje a ja spotkalam moja pierwsza milosc przyjechal do rodzicow, gdy go ujrzalam zaraz go do siebie zaprosilam przerznal mnie jak dawniej pare razy a na pozegnanie wladowal mi do o***tu niezapomniale przezycia ale bym sie o tym nikomu nie przyznala bo to wyjacznie moja dupa i moja sprawa

Gość gość
ja bym nie zdradziła, ale hipotetycznie jeśli, to przyznałabym sie. ja sama wolałabym wiedziec, ze mój partner jest frajerem, wiec czemu on miałby nie wiedziec z jaką kurwą sie zwiazał?

Gość gość
A czym jest jak kobieta idzie sama do ginekologa na badanie cipki bo to lekarz i wiele widział? ?? Jak partner zdradza też wiele widział i widzi! !! Dlatego ja zawsze mam przy każdym badaniu ginekologicznym i porodach męża.

Gość gość
gość dziś ty masz świra a nie meza do przymierzalni tez go ciagasz w supermarkecie? albo do dentysty?

Gość gość
ja jeszcze nigdy sie nie przyznalam i nie przyznam bo to jest moja pchida i moge z nia robic co chce

Gość gość
To członek partnera jest jego własnością i może wkładać do której dziurki chce! !! A żonie nic do tego według twego chorego podejścia! !Jesteśmy razem wiec cipka i członek jest nasz. To samo jest przy badaniu krocza czy był podczas narodzin naszych dzieci.

Gość gość
A moja żona zawsze idzie równo w zaparte. Jak bym ja przyłapał na zdradzie, to pewnie by mi wmawiała że mi się zdawało albo, ze była przekonana , ze ten drugi facet to ja.